Hugo14 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Tak jsem si nadělil. Parádní hodinky, krásně tenké a přitom bytelně vypadající, příjemné na ruku, dobře ladící barvy a design. Já vím, že jsou vcelku známé a nijak extra výjimečné, ale já se s nimi moc rád kochám. A děkuji Kubovi i Zdeňkovi za jejich péči.
Horhe Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 (upraveno) Gratuluju. Právě že známé moc nejsou a výjimečné jsou. Je to parádní kousek hodinek, těžko jsem se loučil s tuleněma na dýnku Dokup si tah. Upraveno 22. února 2012 uživatelem Horhe
Hugo14 Odesláno 22. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Tah je iž objednán, jen nebyl skladem. A "nejhorší" bylo, že jsem se při tom výběru v Chronoshopu zamiloval do Airmanů. Takže mám neodvratný pocit, že ačkoliv se mi SUBy taky moc líbí, tak že padnou za oběť právě jim.
jankoxxx Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Tah je iž objednán, jen nebyl skladem. A "nejhorší" bylo, že jsem se při tom výběru v Chronoshopu zamiloval do Airmanů. Takže mám neodvratný pocit, že ačkoliv se mi SUBy taky moc líbí, tak že padnou za oběť právě jim. haha, airmany su neodolatelne. len vydrz do leta, glycine mozno predstavia nejaku novinku... k subom gratulujem, su to velmi pekne hodinky.
Hugo14 Odesláno 22. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Zatím vedou 22 Base, ideálně s modročerným ciferníkem jako GMT. Purist by byly lepší, ale nejsem si jist 24H ciferníkem, jak byh to ustál. Ale to nebude dřív než v létě a spíš na podzim, takže do té doby si budu užívat SUBy.
jankoxxx Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 Zatím vedou 22 Base, ideálně s modročerným ciferníkem jako GMT. Purist by byly lepší, ale nejsem si jist 24H ciferníkem, jak byh to ustál. Ale to nebude dřív než v létě a spíš na podzim, takže do té doby si budu užívat SUBy. byt tebou tak by som zvolil radsej purist. na 24 hodinovom ciferniku sa sakra tazko odcitava 12 hodinovy cas.
Hugo14 Odesláno 22. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2012 To jo, jen ale nevím, jestli si zvyknu na 24h hodinky. Zvlášť, když je budu střídat s normálními.
Cyril Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 (upraveno) To jo, jen ale nevím, jestli si zvyknu na 24h hodinky. Zvlášť, když je budu střídat s normálními. K SUBům blahopřeji. Pohodový hodinky. Jinak....Když budeš nosit jenom 24hodinovky, tak si zvykneš. Já střídal 17 Airmany s Panerai a nakonec už Glyciny nenosím vůbec, protože jsem věčne nevěděl kolik je. Na Kubsonově ruce jsem ale posledních pár měsíců nic jinýho než 24hodinový Airmany 17 nezahlédl. Je ale pravda...že když se chce podívat kolik je hodin, mrkne na Ajfouna... Edit: Překlepů jak o božím těle... Upraveno 22. února 2012 uživatelem Cyril
Chorche Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 K SUBům gratulace, moc hezký a příjemný hodinky.
fitoma Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Odesláno 22. února 2012 (upraveno) Gratuluji, taky jsem o nich přemýšlel, ale nakonec jsem zakotvil u starých Lanugare.Zamilovat se do Airmanů, to chápu :-)) Upraveno 22. února 2012 uživatelem fitoma
instant Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Odesláno 23. února 2012 To jo, jen ale nevím, jestli si zvyknu na 24h hodinky. Zvlášť, když je budu střídat s normálními. janka netreba brat uplne vazne, tie GMT su super a odcitavaju sa pohodlne /12h skalu maju dost vyraznu/. navyse 12h cifernik ma kazdy z nas zvladnuty na urovni podvedomia.. ako hovori cyril, 24h su ok iba ak su tvoje jedine. Striedanie dava zabrat pozornosti a vysledok je jasny. + napr. za volantom nemas nikdy tolko casu studovat hodinky ako za kniplom.. kde je proste bez letušiek nuda
Dee Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Nebudu kvůli dotazu zakládat nové vlákno:Nemáte někdo novější Combat Suby? Celkem vážně nad nimi uvažuju, ale nemůžu se rozhodnout jestli bych radši tmavou verzi nebo modrý úlet na léto... Celkem by mi pomohlo, kdybych je mohl vidět na živo...
kubson Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 první kusy z výroby přijdou až koncem dubna, takže je ještě nikdo nemá? akorát v Baselu měli prototypy
Dee Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Škoda škoda, ty modré se mi líbí o chlup víc ale mám strach aby to nebyla moc velká "divočina". Psal jsem dnes e-mail do obchodu, tak budu možná první
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se