Tikal Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 No, u mě to bude asi slabota, nemám skleník, ale budu se hodně snažit..
Tikal Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Morugy se začínají červenat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 No, celkem přemýšlýme, co s tím vůbec budeme dělat
gandalf Odesláno 15. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Něco rozdáš, něco usušíš a něco do omáčky .... ale Kamil pomůže :-)
Freelander Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Panove,dobry den.Mam dotaz hlavne na mistra gandalfa,protoze diky nemu jsem se na tuhle cestu vydal :-)Zacaly me zasychat plody,dokonce i cela vetvicka(viz.foto)Muze to byt tim,ze mi papricky zmokly a byly dlouho v mokru? Nebo je chyba jinde.Dekuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Freelander Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Jeste jedno foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 15. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Jo, dlouhodobé podmočení to může udělat.
gandalf Odesláno 15. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 (upraveno) Pár včerejších fotek.Na první je rostlina, kterou jsem měl od loňska v bytě, potom jsem jí vyhodil a tím jsem jí asi prospěl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Slušně obrostlé Jamajské žluté, pěstované v kontejneru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sibiřské domácí taktéž v kontejneru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Můj loňský pokus o hydroponii - na jaře vynesena ven a ponechána přírodě - jak je vidět, tak to funguje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Aji v kontejneru - dost silně nasazuje plody Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A pár obrázků z folijáku - ten ku.wa hryzec je tam furt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. srpna 2016 uživatelem gandalf
Freelander Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Nadhera.Me zacalo teprve ted semtam cervenat calico
Návštěvník Kamil Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 No, celkem přemýšlýme, co s tím vůbec budeme dělat Něco rozdáš, něco usušíš a něco do omáčky .... ale Kamil pomůže :-) Jasně že pomůže. Bude se vařit omáčka a rozdávat podobně postiženým.
gandalf Odesláno 15. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Dnes jsem se přinutil a prosvětlil jsem kytky, tak to už bude pohodlnější. Ostříhal jsem 1/2 kolečka větví - nemilostrdně i s plody.
Návštěvník qoyi Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Nemáte někdo zkušenosti s indoor, aby to nezabralo moc místa?
gandalf Odesláno 15. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Musel bys vybrat nějaké kytky menšího vzrůstu /Habanero, Habanero Jacques - tak 50-70 cm, nebo "okrasky" ....../
gandalf Odesláno 15. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Pro ilustraci - menší chilli /Calico - ozdobné i listem a Bolivian Bonsai/. Oba druhy jdou pěstovat i jako trvalka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toams Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 tak mi taky neco vyrostlo ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Souhlas s tim Calicem, moc hezka pokojovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jingle bells, jingle bells ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Se strejdou Spíďou (42mm) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Se strejdou II
rooosta Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 mne taky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Hele a dotaz Mičurina začátečníka, jak poznám, že je dobré sklízet ?
gandalf Odesláno 17. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Až dozrají /plně se vybarví, jsou na omak měkčí/ :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se