Návštěvník Kamil Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Jsme předběžně domluveni s Adamem, že by vám na Moravu příští týden v úterý něco vzal. Skleničky jsou malé, snad to přežije. Pro srovnání velikost doutníku je robusto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) Kamile, máš to moc pěkné.. Já bych si dovolil také neodolat a zkusil bych obě.. Přijedu si.. Děkuji Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem j.e.n.i.k.82 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Jasně, ozvi se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Kamile, vypada to nadherne, bude-li mozne, rad bych jednu min palivou na ochutnani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Kdo na mě máte kontakt, zavolejte, kdo ještě ne, SZ. Jo a ty skleničky jsou fakt malé, průměr 45 a výška 50 nebo 60 mm. Objem 40 - 60 mililitrů/gramů. A k přiblížení pálivosti, porovnám s touhle, kterou jsem už měl. Moje menší pálí o trochu víc, moje větší asi o 30% méně. A moje nejsou tekuté, ale pasty a nemají žádný tomatový základ, jsou to čistě papričky, vinný ocet, sůl, třtinový cukr, trochu oleje a česnek. Ta větší má navíc základ z osmahnuté šalotky a lehce zázvoru, koriandru a kurkumy. Nechci žádné peníze ani protihodnoty, dělám to pro radost, protože mě to baví a samozřejmě abych je sežral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Jsme předběžně domluveni s Adamem, že by vám na Moravu příští týden v úterý něco vzal. Skleničky jsou malé, snad to přežije. Pro srovnání velikost doutníku je robusto. Pro upřesnění, nemám v úmyslu jednu každou sklinku otevřít a ochutnat, nejsem sebevrah, jenom Kamil naráží na to, že to ponesu v baťohu na zádech. A pokud mi to přes ten čínskej plíšek vyteče a rozleptá noťas, pojišťovna mi takovej krásnej důvod škody určitě uvěří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Videl jsi vetrelce? to neprojde jen batohem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Nojo vlastně, tak snad budou bohové věčnosti ke mně shovívaví a ten poslední doutník mi ještě dopřejou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Neboj, už to máš připravený: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Pekna naloz, kde to ma to casovac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Kamile, ochutnals tu zelenou pastu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Ještě ne, mám ji v autě a beru zítra s sebou na doutníkový sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 (upraveno) Je slabší - bylo nezralý. To od tebe, je pekelný :-) Příště ti vezmu ochutnat žlutou pastu ze žluté Jolokie - ještě fermentuje.edit.: doplnění Upraveno 13. listopadu 2017 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Musím se pochválit sám . Ochutnal jsem tu pastu ze žlutých Jolokií /100% Jolokie, zázvor, česnek, sůl, cukr, vodka + fermentace/ a naprostá bomba. Dokonce i manželka nevědomky ochutnala ..... Tak ještě zbývá Kamil. Jo, kapku šťávy jsem dal do zelného salátu a ono to je jedlý, sice neobvyklý, ale dobrý. Nakonec když tam může být cibule, tak proč ne chilli pasta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Gandalfe, nezbyla by ti troška na ochutnání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Což o to, není problém. Už jsem to dal do skleniček. Ale jak a kam to dopravit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Nejedeš okolo Karviné, náčelníku? :-) no kdyby se dostalo něco na Moravu, tak bych asi taky vyzkoušel tu slabší verzi :-) borci, budu to mít s sebou ve čtvrtek v Ostravě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Gandalfe ta zelená pasta je vynikající, shodli jsme se dnes na doutníkovém srazu. Bohužel jsem o ni přišel, všechno jsem rozdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Dík, žlutá je ještě lepší /je ze zralého chilli/ a mám pro tebe skleničku. Resp. ti jednu vrátim, plnou :-) Případně, za pochvalu, přidám i zelenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 JO, byla byla super, velmi zajímavá chuť, ale Kamil mi dal jenom líznout a bezohledně jí rozdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se