Přejít na obsah

Chilli

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Jsme předběžně domluveni s Adamem, že by vám na Moravu příští týden v úterý něco vzal. Skleničky jsou malé, snad to přežije. :)

Pro srovnání velikost doutníku je robusto.

post-147-0-94398800-1510162163_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Kdo na mě máte kontakt, zavolejte, kdo ještě ne, SZ.

Jo a ty skleničky jsou fakt malé, průměr 45 a výška 50 nebo 60 mm. Objem 40 - 60 mililitrů/gramů.

A k přiblížení pálivosti, porovnám s touhle, kterou jsem už měl. Moje menší pálí o trochu víc, moje větší asi o 30% méně. A moje nejsou tekuté, ale pasty a nemají žádný tomatový základ, jsou to čistě papričky, vinný ocet, sůl, třtinový cukr, trochu oleje a česnek. Ta větší má navíc základ z osmahnuté šalotky a lehce zázvoru, koriandru a kurkumy.

Nechci žádné peníze ani protihodnoty, dělám to pro radost, protože mě to baví a samozřejmě abych je sežral. :D

Odkaz ke komentáři

Jsme předběžně domluveni s Adamem, že by vám na Moravu příští týden v úterý něco vzal. Skleničky jsou malé, snad to přežije. :)

Pro srovnání velikost doutníku je robusto.

Pro upřesnění, nemám v úmyslu jednu každou sklinku otevřít a ochutnat, nejsem sebevrah, jenom Kamil naráží na to, že to ponesu v baťohu na zádech. A pokud mi to přes ten čínskej plíšek vyteče a rozleptá noťas, pojišťovna mi takovej krásnej důvod škody určitě uvěří...  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Musím se pochválit sám :furious:. Ochutnal jsem tu pastu ze žlutých Jolokií /100% Jolokie, zázvor, česnek, sůl, cukr, vodka + fermentace/ a naprostá bomba. Dokonce i manželka nevědomky ochutnala ..... Tak ještě zbývá Kamil.  Jo, kapku šťávy jsem dal do zelného salátu a ono to je jedlý, sice neobvyklý, ale dobrý. Nakonec když tam může být cibule, tak proč ne chilli pasta?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...