martigen Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 (upraveno) http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/93939/dnes-je-svetovy-den-paliveho-jidla-5-tipu-proc-jist-chilli.html Dnes je pry svetovy den chilli Upraveno 16. ledna 2018 uživatelem martigen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Po ochutnávce darované naložené zeleniny od kolegy Míry Zuba budu zdravý až do smrti :-) PEKLO!! Varuju všechny - nic od něho nejezte Ta by položila snad i Kamila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Pomalu to jede, nejaktivnější jsou red hot thai. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Jo, já už jsem začal přepichovat. Ale něco jsem musel vysét podruhé /moje blbost/. Spočítal jsem, že nutně potřebuju 35 druhů, tak nevim, je to boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Chlapci, chcel by som si tento rok nieco vypestovat. Nevedel by niekto odporucit nejake semena? Medium stiplavost (nech ma to nezabije!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 V prvé řadě ti musí být jasno, kde to chceš pěstovat - volně na záhonu, nebo skleník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Dal by som to do sklennika, ale skusil by som aj volne v zahone.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Děj se vůle boží Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Vypadá to pěkně - zakrýváš je? Moje manželka už napočítala 200 kousků /a to jsem se chtěl držet při zemi/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Po ochutnávce darované naložené zeleniny od kolegy Míry Zuba budu zdravý až do smrti :-) PEKLO!! Varuju všechny - nic od něho nejezte Ta by položila snad i Kamila. Já bych to chtěl taky zkusit...vždycky jsem měl rád buď všechno nebo nic..život nebo smrt..fakt je to tak "pálivě vynikající"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Vypadá to pěkně - zakrýváš je? Moje manželka už napočítala 200 kousků /a to jsem se chtěl držet při zemi/. Nezakrývám. Myslíš, že je to potřeba? Dal jsem jim trochu větší květináče a plán je nechat je do konce března nebo do půlky dubna doma za oknem a pak je prdnout za okno do zatepleného zahradního domku za okno , bez topení, aby se trochu otužily a v půlce května ven. Přihnojovat tím chilli focus hnojivem. Rád si poslechnu jakoukoli radu, začínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Po ochutnávce darované naložené zeleniny od kolegy Míry Zuba budu zdravý až do smrti :-) PEKLO!! Varuju všechny - nic od něho nejezte Ta by položila snad i Kamila. Pálí slušně, ale není to tak hrozný. Večer jsem chytil slinu a snědl půl sklenice, jen samotnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Njn na tebe to neplatilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Kamile, Ty máš snad plechoveju pajšl, ne ? Tohle udělat, tak mi shoří huba a druhej den budu ranní stolici konat pod chladivou sprchou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Já je nejprve mám po průhledným deklem /udělá se tam mikroklima/ a když mají pár pravých listů, tak je postupně otužuju - větrám. Pod tim deklem rostou rychleji a nehrozí jim průvan od okna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Nezakrývám. Myslíš, že je to potřeba? Dal jsem jim trochu větší květináče a plán je nechat je do konce března nebo do půlky dubna doma za oknem a pak je prdnout za okno do zatepleného zahradního domku za okno , bez topení, aby se trochu otužily a v půlce května ven. Přihnojovat tím chilli focus hnojivem. Rád si poslechnu jakoukoli radu, začínám. Taky tak, mám je pod deklem dokud nevystrčí lístky, pak jdou hned do většího květináče (rozuměj půllitrový kelímek na pivo)ten je průhledný tak vidím i kořeny a rantl tomu nestíní. Jak je přesadím do toho kelímku tak jsou normálně na okně, nad nima plnospektrální zářivka (svítím od 6 do 9 a pak 17 - 21)tam budou cca do toho půlky dubna a pak ven, jen při poklesu teplot pod 10 stupňů schovat dovnitř a pár dní po zmrzlýchjdou do záhonu / skleníku.Vloni jsem to tak udělal a úroda super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Kamile, Ty máš snad plechoveju pajšl, ne ? Tohle udělat, tak mi shoří huba a druhej den budu ranní stolici konat pod chladivou sprchou ... Huba mi nevadí, limitní je pro mě pálení jazyka. Druhý den je to opravdu trochu znát v břiše nebo střevech, dokud to ze sebe nedostanu. Ale musí to předtím být něco extra pálivého. Do smrti to vidím na dvě možnosti, bud dostanu raka celého vnitřku nebo naopak na mně všechno schátrá a seschne, kromě absolutně zachovalých vnitřností i bez konzervace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Njn na tebe to neplatilo :-) Kupodivu ze všech druhů té naložené zeleniny pálivostí nejvíc nasákl květák, řekl bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Souhlas. Nevím proč, ale tak je to vždycky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Spočítal jsem, že nutně potřebuju 35 druhů, tak nevim, je to boj. Mně by asi stačily tři druhy. Dva nějakých hodně pálivých odrůd a jeden druh něčeho sladšího a méně pálivého, co by udělalo tělo omáčky pro normální lidi (dávat tam obyčejné papriky nebo rajčata je mrhání cenným materiálem), třeba nějaké větší kajenské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se