gandalf Odesláno 24. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2018 V 24. 9. 2018 v 17:08, M.K. napsal: Tuhle sobotu je v Praze, tuším na náplavce, Chilli fest. Jdete se někdo mrknout / nabaštit? Jinak parádní fotka, gandalfe! Co jsou zač ty tmavé vpravo nahoře?7POT Brown. Co jsem chutnal, tak nejvíc mně bolely ty zhruba uprostřed žluto-zelený. Ale žádná by teoreticky neměla jít pod 800.000 SHU. To se netýká tech 3 Aji Fantasy dole, a v levým horním rohu - ty jsou "slabý", vlastně vlevo dole vedle těch Aji to taky nebude vražedný /kříženci/. I ty žluto-zelený jsou taky kříženci, ale pekelný. Převládají tam 7POT všech barev, Morugy, Naga Jolokie v barvách .....Byl toho košík, ještě asi tak dva jsou tam.
gandalf Odesláno 26. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2018 A je po starosti kam s nimi - mráz to zařídil :-(
M.K. Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Odesláno 26. září 2018 Aj! To je škoda... Musím sklidit to málo, co se mi na balkoně urodilo...
Návštěvník Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Odesláno 26. září 2018 V 26. 9. 2018 v 17:52, gandalf napsal: A je po starosti kam s nimi - mráz to zařídil :-(Já to včera všechno přikryl tou bílou netkanou textilií, ale atejně mám strach se tam jít zítra podívat. Za oknem ráno byla nula, na záhonku muselo přimrznout
Waya03 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Odesláno 26. září 2018 Já na balkoně ještě mínus určitě neměl, zejtra ráno se na chudinku rostlinku zajdu podívat (má skoro dva metry a ještě spoustu zelených plodů).
Návštěvník Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Odesláno 28. září 2018 Tak jsme to prezili celkem gut. Ty, ktere jsem neplanoval zazimovat, mraz spalil, ty, ktere byly prikryte, dopadly takto. Spalenych par vrchnich listu, ty jsem ostrihal a jede se dal Sent from my iPhone using Tapatalk
gandalf Odesláno 28. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2018 Alespoň tak. Já odpoledne asi otrhám zbytek ve folijovníku, stejně by to o víkendu pomrzlo. Tak uvidim, jak to dopadlo.
Návštěvník Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Odesláno 28. září 2018 Tak slaba utecha je, ze sis aspon letos pekne zahoubaril. Ja jdu z lesa a jak my kluci z vychodnich Cech rikame - v lese ani houno
gandalf Odesláno 28. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2018 (upraveno) Tak bídně na tom nejsem, suším už 4. den. Zatím jsem usušil 7POT Orange, 7POT Brown, Naga Jol. Chocolate, v sušičce mám Naga Jolokia Yellow /4 plata/, na řadu potom přijde Naga Jol. Viper - to bude tak na 6 plat, Black Tiger, Bhutlah ..... Doma mám 2 kytky Cheiro Roxa, Bhutlah a Moruga Peach - víc /zatím/ nesmím, plný plodů.Ale na kytkách ve folijáku je toho ještě fůra. Jo a v pařeništi mám asi 6 netknutých kytek.edit.: ty rok starý Cheiro Roxa, co mám doma, se najednou rozjely a přisadily snad 40cm větví, kvetou, plodí. Vděčná kytka, ale asi příští rok bude obrovská. Upraveno 28. září 2018 uživatelem gandalf
gandalf Odesláno 28. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2018 I tak díky :-) no, od ledna se s tím doma trápím /o manželce ani nemukám - ta mi vyhrožuje stále, že vezme nůžky a ..../ a když mám naplno sklízet, tak to pomrzne.
Návštěvník Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Odesláno 28. září 2018 Kdyby na svete tohle bylo to nejhorsi, bylo by fajn. :-)
Kamil Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Odesláno 28. září 2018 No já už je mám týden doma a pěkně se rozdováděly. Nasazují na květy a dokonce úplně vlevo mi roste malá paprička na kytce, která byla venku celé léto jen se dvěmi většími (už když jsem je dostal od gandalfa) a nic jiného.
gandalf Odesláno 28. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2018 Kamile, občas s tím zatřes kvůli opylení /nekecám :-)/
gandalf Odesláno 28. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2018 Povedlo se mi propašovat domů jedinou kytku SRTSL /celkem novinka/. Po prvním ochlazení začala venku shazovat listy, tak jsem jí na pár dní šoupnul do pařeniště a začala znovu obrůstat :-) Má jen pár plodů, ale ty zelený špičky vypadaj zajímavě.
gandalf Odesláno 30. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2018 Nevydržel jsem pořád sledovat ty změny počasí a dnes jsem orval zbytek. Něco dojde, když tak usuším zelené, případně udělám nějaký základ, rozdám ....
gandalf Odesláno 3. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Dokončil jsem stěhování do bytu. Takhle to dopadá, když se kytky objednaj a neodeberou a já nemám to srdce je otrhat a vyhodit. Jo, ještě tam je jedna velká Murupi Amarilo s plody, ale to bych už nezváldl. Musela by se i přesadit do něčeho kulturnějšího /je v kontejneru/.Objednaná a neodebraná Moruga Peach - kráska, že?Murupi amarilo - trochu voní po citronu, ale dost ostráZakrslá Cheiro Roxa /už jsem jí fotil/ - šlo by z ní udělat bonchi, ale nemám tu trpělivostZdomácnělá Ch. Roxa - fakt vděčná kytka, neustále kvete, plodí ... jen trochu víc ostrá /tak jeden plod pro několik lidí/Dnes přinesená Ch. Roxa - přestála všechna ochlazení i mrazíky. Původně jsem jí chtěl jen otrhat a nechat napospas, ale nedalo mi toBhutlah - tmavorudé plody nejsou v tom protisvětle vůbec vidět, nebezpečná7POT Brown - taky pěkně ostrá
Kamil Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 https://www.novinky.cz/koktejl/485094-gandalf-je-puvodne-krakonos-tolkien-ho-videl-na-pohlednici-tvrdi-polsky-historik.html
gandalf Odesláno 4. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Já s nima nemám nic společného. Kdysi, v dávných dobách, to bylo heslo k aktualizaci. A navíc, skoro se to stydím napsat, jsem heterák.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se