gandalf Odesláno 19. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Dneska jsem odstěhoval do foliovníku a pařeniště první várku chilli k alkimatizaci. Dost jim ten šok dal zabrat, ale s tím se musí počítat.
bohus76 Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Trochu zeleninky od Gandalfa.Díky moc
gandalf Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Pěkný kytky - gratuluju. Jen bych jim ještě dopřál větší květníky. Nejsou to žádní trpaslíci.Já jsem dnes vysázel záhon Jalapeň a včera záhon beraních rohů.
Lu2cz Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Trochu zeleninky od Gandalfa.Díky moc Pěkně se Ti to košatí Bohušu, jen co je pravda Co to máš za vzorky?
bohus76 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Sibiřské domácí,Takanotsume,Thanksgiving,Habanero a nějaké malé na doma.
Sedlin Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Bolivian Bonsai Calico Sibiř A NoName
jovani Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Sriracha je klasika a tak o ní natočili film ;-) kde ju kupujete?
Qvido Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 kde ju kupujete?Já jí kupuju za 70,- KčJinak Thai red mi tak zachutnaly že jsem si dal dnes po ránu tu práci a vypreparoval do mlýnku další dva pytlíčky.Seděl jsem nad tím asi hodinu v pergole na očích brýle na brusku ale výsledek stojí za to.
Frantik Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 V Sape kupuju i sušený a taky to stojí za to.
jovani Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 cize "Vietnamska" vecierka? :shock:kde napr. v Ostrave kupit?
Qvido Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 V Sape kupuju i sušený a taky to stojí za to.Já občas ukecám jednu Čínanku a nechá mi ty macerované v oleji, je to neskutečná dobrota ale je s tím hrozně práce ten olej vymění několikrát aby to bylo poživatelné a použije na vaření.
gandalf Odesláno 5. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Na tom videu to vypadá, že na tu omáčku zpracovávají zralá Jalapeňa /poměrně masitý lusk, bohatě plodí a lusky mají na sobě charakteristické prasklinky - to má jen Jalapeňo/. Navíc Jalapeňo není tak ostré, oproti třeba Thai Red má i mnohem více cukrů a tak je i výtěžnost více než uspokojivá. Holt doba, kdy se v Asii zpracovávaly výlučně tyhle tenkostěnné plody je pryč.
Lu2cz Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 njn, tomu se říká pokrok a globalizace... jalapeňa mám moc rád místo okurek...nakládané ve sladkokyselém nálevu, to je prostě žůžo.... ale jakékoliv papriky jsou super opálit na grilu, oloupat a posolit... mňam, mňam...
gandalf Odesláno 9. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Pěkná úroda. Jsou dostatečně ostré?
Lu2cz Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Nádhera...My máme rostlinky venku v květináčích (asi tak 15 cm na výšku), a pokud bude vůbec nějaká úroda, tak koncem září....
gandalf Odesláno 14. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Pár fotek ze současnosti. Konečně je v noci teplo a tak to "poskočilo" :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se