gandalf Odesláno 25. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Ta vanička je naprosto nevhodná - jistě tam není drenáž a kytky jsou utopený. Přesadit tak do 10-15 litrového kontejneru s drenáží, nezalévat.
stosi Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Ta vanička je naprosto nevhodná - jistě tam není drenáž a kytky jsou utopený. Přesadit tak do 10-15 litrového kontejneru s drenáží, nezalévat.No, spodek jsem vysypal většími kameny a štěrkem, až na to jsem pak dával trochu hnoje a zeminu. Takže myslíš, že pár dní bez vody?
gandalf Odesláno 25. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2016 (upraveno) Musí tam být drenáž pro odvod vody, ale díry ti tam asi nedovolí dělat, tak to přesaď :-) Co jsou platné šutry, když ta voda tam přibývá, zahnívá ....Vypadá to sice pěkně, ale v podstatě by to bylo dobrý tak na namáčení utěrek.edit.: doplanění Upraveno 25. července 2016 uživatelem gandalf
stosi Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Já nemám do čeho... Musím to nechat tak, ale budu muset omezit zálivku.
tommas4 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Navrtej dole dirku, to staci. Nebo zboku u spodniho okraje, treba hrebikem a kladivkem. Prebytecna voda vzdy odtece. Stejne asi nadoby na nic jineho pouzivat nebudes.
gandalf Odesláno 26. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Dnešní stav po odvodnění.
gandalf Odesláno 26. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Tak nějak jsem doufal, že mi Kamil pomůže od několika nakvetlejch velkejch kytek .......
Návštěvník Kamil Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Tak nějak jsem doufal, že mi Kamil pomůže od několika nakvetlejch velkejch kytek ....... Já dnes nejel a včera nestíhal. Vydrží to do 8. srpna?
gandalf Odesláno 26. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Bude muset. Nechám ti bohatě obrostlé Sibiře + nějaký Haba. Dvě největší kytky jsem odpoledne odvezl příbuzné - hrozně mi už překážely /ve folijáku není k hnutí, před kaádou prací to musim vynosit, potom zpátky ..../.
gandalf Odesláno 1. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Dnešní focení. Pár kytek mi marodí - hryzec poškodil kořeny /ale přežijí to/, jednu popálila patrona dýmovnice, když bouchla plamenem, celkově podmočený a rajče z daleké kitaje ......
Tikal Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Krása nesmírná, včera jsme s Kamilem koštovali vzorky Ring of Fire a bylo konstatováno, že dobrý
gandalf Odesláno 2. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Počkej, až Kamil přiveze Sibiře :-) Klidně ti taky jednu kytku po něm pošlu /tedy jestli se mu to vejde do kufru/.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 O víkendu kufr vzorně uklidím a vejde se mi všechno!
zerfoss Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Ahojte som chilly noob. Prvý rok pestujem. A o chvíľu mi budú dozrievať trinidad moruga skorpion. Fotky nemám ale dodám neskôr Odoslané z GT-I9300 pomocou Tapatalku
Tikal Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Počkej, až Kamil přiveze Sibiře :-) Klidně ti taky jednu kytku po něm pošlu /tedy jestli se mu to vejde do kufru/. Moc rád a co to vůbec je zač ? Jako ta Sibiř, ne Kamil, to už vím
Markynin Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Také začínám prvním rokem, a chci se zeptat, nyní je mám v truhlíku venku, co až sklidím, budou plodit i přes zimu? Když je dám domů?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se