gandalf Odesláno 29. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2017 "Domácí" Jamajské žluté. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 8. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2017 Pár dnešních fotek. Připomínán, že jsou k mání nějaké přebytky plodících rostlin - Naga PC1, Sibiřské domácí, nějací kříž. Haba, případně i pár okrasek /jedlých/ Calico - je potřeba se domluvit s KamilemNaga PC1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Křížení Habanero Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nějaký 7POT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Habanero White Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Z leva do prava - Kříž. Calico/Bolivian Bonsai, Calico. Bolivian Bonsai Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 (upraveno) Gandalfe, neoplyvam sklenikem, pani mi ho zakazala, tak jsem do slunneho koutu zahrady prdnul do zeme asi 15 sazenic. Ted to vypada, ze jalapena a scorpion maji cca 40 cm, habanera cca 30, bishop crown taky z tech 15 chcipou tak 3 rostliny. Bude z toho neco? Pomuze tomu jeste je prihnojit? Dik za radu. K Jezisku chci aspon foliak Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 8. července 2017 uživatelem Roman I.
gandalf Odesláno 8. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2017 Není to špatný. Přihnojovat musíš, kytky mají velké nároky. Možná bys to mohl chránit před průvanem /ohrádka z igelitu/.
j.e.n.i.k.82 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 Viděl jsem Gandalfovu zahrádku a má to hezké.. Nejlepší poznámka byla - tohle je pro Kamila, mě to baví pěstovat, on to jí.. :-DA palec nahoru za sazenice, když děkovat se nemá.. :-)
Návštěvník Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 (upraveno) Gandalfe, takhle nejak jsi to myslel, sim pekne? Vecer dostanou šlehu z Hostic na rajcata a papriky Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 9. července 2017 uživatelem Roman I.
gandalf Odesláno 9. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Přesně Kytky jsou fakt pěkný.
Tikal Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Ty Sibiře od tebe mi Kamil slibuje už od loňska ....
gandalf Odesláno 11. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Kytky Kamil přiveze za 14 dní - minuli jsme se. Sibiře plný plodů mám, taky velký plodící Naga Jolokia PC1 + nějaký velký i okrasný Calico by se našlo. Budu s tím počítat.
Tikal Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Tak na mě prosím mysli se sibiří, to mi bude bohatě stačit. Ring of Fire Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Machu Picchu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. od Gandalfa nějaký 7POT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a další Ring of Fire Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 12. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2017 (upraveno) Neboj, Sibiří mám na rozdávání :-) Hlavně aby to Kamil uvezl.Vyzkoušej i Naga PC1edit: doplnění Upraveno 12. července 2017 uživatelem gandalf
Tikal Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 (upraveno) Nagy jsem měl loni/ne od tebe/ a nějak mi nešly, resp vyšly nepálivé a malé, ale rád to prubnu. Díky moc Jinak ty Ring Of Fire mohu jen doporučit, ty rodí nevěřetelné množstní slušného ne příliš extrémně pálivého Chilly, jemně paprikové chuti.Je pravda, že do hovězího guláše na kilo kližky dávám 2-3 kousky, ale je to super.Zkoušel jsem tam dát menší 7POT a pálivost OK, ale dost to ovlivnilo chuť. Mě to až tak nevadilo, ale junior s drahou se ofrňovali. Možná bych zkusil i nějakého toho křížence HAba, třeba z toho něco bude... Upraveno 12. července 2017 uživatelem Tikal
gandalf Odesláno 12. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Ty PC1 už plodí a budou plodit do té doby, než je zlikviduješ. Je to Capsicum frutescens - křovité. Tak to roste jako vrba a plodí to všude, nevylamují se větve.
Tikal Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Odesláno 12. července 2017 Hustý, už se těším. Začnu se culit na Kamila
gandalf Odesláno 19. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2017 (upraveno) Upgrade chilli na darování :-) - Sibiř, levoboček Habanero, a Naga Jolokia PC1 /je jich více/ .edit.: obrácené pořadí :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. července 2017 uživatelem gandalf
Návštěvník Kamil Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Já tu dlouho nebyl, jedu do ČB 7. nebo 8. 8., přivezu co bude potřeba.
gandalf Odesláno 26. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Vezmi s sebou nějakou přepravku/ky na ty kytky, aby nepadaly. Jak to vypadá, tak jich asi povezeš víc. Hlavně aby se ti do auta vešly :-)
luboss47 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Zdravím kolegové,Protože moje žena ví, že už dlouho sleduju toto vlákno a doopravdy se mi líbí, tak mi dneska udělala radost a na trhu mi koupila kytku na foto. Vzhledem k tomu že bydlíme momentálně v Rusku, tak bych to tipoval na Sibiře Chci se zeptat, ty červený už můžu otestovat nebo radši ještě počkat? A neměl bych ji přesadit do většího květináče ? Díky moc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Sibiře to na 100% nejsou, ale červený plody klidně sklízej. Kdybys chtěl, aby kytka déle žila, tak bys ji mohl přesadit do většího.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se