Hasňa Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 http://gearpatrol.com/2012/03/08/timekeeping-rolex-sky-dweller/
parre Odesláno 9. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2012 (upraveno) http://gearpatrol.co...ex-sky-dweller/ dík, pěknej článek. Stejně je to zvláštní... Projížděl jsem různý fóra kvůli starším ročníkům Baselu a takřka vždycky se opakuje spousta spekulací na téma co bude. Něco úplně jasnýho vyjde, jako třeba letos Sub no date (ale ten spousta lidí čekalo už minulej rok) a pak přijdou s něčim nečekanym, což se většinou nejdřív dočká totálního odsouzení. Ale najednou, po pár dnech, se začnou objevovat příspěvky "no, ze začátku se mi totálně nelíbily, ale teď jim vlastně přicházim na chuť" A tohle se opakuje každej rok... Jak to ty lišáci Rolexský dělaj? edit: chybka se vloudila... Upraveno 9. března 2012 uživatelem parre
instant Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 dík, pěknej článek. Stejně je to zvláštní... Projížděl jsem různý fóra kvůli starším ročníkům Baselu a takřka vždycky se opakuje spousta spekulací na téma co bude. Něco úplně jasnýho vyjde, jako třeba letos Sub no date (ale ten spousta lidí čekalo už minulej rok) a pak přijdou s něčim nečekanym, což se většinou nejdřív dočká totálního odsouzení. Ale najednou, po pár dnech, se začnou objevovat příspěvky "no, ze začátku se mi totálně nelíbily, ale teď jim vlastně přicházim na chuť" A tohle se opakuje každej rok... Jak to ty lišáci Rolexský dělaj? edit: chybka se vloudila... hovori sa tomu Brainwashing.. link akurat v komercnej praxi sa tomu pojmu vyhybaju vsetci ako sa len da Obavam sa ale, ze na to aby som zacal luubit Skydweller budu musiet najat maga najvyssej kategorie.. a aj ten sa zapoti
Petr_P Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Nově je všechno o Sky-Dwelleru (a dalších novinkách z dílny Rolexu na veletrhu Basileji 2012) velmi pěkně shrnuto v článku na titulní straně Chronomagu.
instant Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Nově je všechno o Sky-Dwelleru (a dalších novinkách z dílny Rolexu na veletrhu Basileji 2012) velmi pěkně shrnuto v článku na titulní straně Chronomagu. len dodám že pod tajným kódom "otočný prstenec" autor článku myslí lunetu...
Petr_P Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 len dodám že pod tajným kódom "otočný prstenec" autor článku myslí lunetu... Já bych to tak tragicky neviděl. Je to nejblíže termínu "otočný kroužek", což bude v české odborné terminologii asi ten nejprimovější výraz. To spíše ta naše "luneta" by asi zasloužila vysvětlení, proč se tomu tady tak říká.
Street Glide Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 ....vypadá to,jako když jim ve fabrice selhala NC frézka s "ykružovákem" na cifráky :-))))))
Hoonza Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Sice bych si asi dovedl predstavit trochu jinou lunetu, ale jinak se mi SD libi moc.
volfda Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Ať na ně koukám jakkoliv, nelíbí se mi to. Rád je okouknu, ale to si radší pořídím DJ II, čistší design, bez pro mě bezvýznamné kompliakce. Z mého pohledu by se měl Rolex věnovat spíše zvětšení Dayton, než tomuto, ale tak na druhou stranu, Rolex asi ví co dělá. Má-li to být dweller, což je pro mě označení pro tool hodinky, nechápu ten materiál, ani tu nablýskanost. Ale jak psal v tomto vlákně Cyber, oni ještě s něčím časem určitě přijdou... Za tohle mají ode mě palec dolů
mrakodrap Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Tak jsem na ně koukal v Baselu a i když jsem se snažil, tak se mě fakt nelíbí.
sibirnaya Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Má-li to být dweller, což je pro mě označení pro tool hodinky, nechápu ten materiál, ani tu nablýskanost. si jen myslis, tady mas clanek o tom a tady je fotka jednoho z predchudcu..
volfda Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 (upraveno) si jen myslis, tady mas clanek o tom a tady je fotka jednoho z predchudcu.. No, jako tool to nevypadá... Ale stále mám problém pochopit DNA těch nových Sky-Dwellerů, společenské, či více nablýskané GMT, nebo pilotky? Co znám dva piloty, tak jeden má Fortisy, druhý nic, ale chtěl by Bčka, nebo IWC, ofrňoval se i nad GMT Masterama, takže pro piloty tohle asi nevyráběli, ti chtějí chrona, když už... Stejně jako by si asi jen tak někdo nevzal Yachtmastery fullgold, nebo platinum, když sportovně jachtaří, to jsou spíš hodinky pro nadšence, či pány s doutníkem na vlastní jachtě s posádkou, ale je to individuální. Beru to ze svého pohledu, mam špatný pocit, když plavu se Subama, jsem na tohle měkej Upraveno 12. března 2012 uživatelem volfda
Viktor Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 To mi vrtá hlavou - proč na ně neudělali nějakou Turn-O-Graph lunetu?Možná později...Stejně mi ty jejich vyosený subciferníky vadí, napřed posunuli sčítače na Daytonách mimo osu, teď tohle divný GMT kolečko
Chorche Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Trochu kolotoč, ale překvapivě dobrý.
sibirnaya Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 za me lepsi nez predtim, ale furt to neni na trictvrtemicovou investici
skalis Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Trochu to pripomina Orloj (tim vyosenym mezikruzim), coz je asi dobre, kdyz je to perpetual kalendar, ale k Rolexu mi to vubec nesedi.
filo-boxer Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Mi se to libi. To je furt reci, ze nedelaji komplikace a ted prijdou s zajimavym provedenim rocniho kalendare a druhe casove zony a vsichni remcaj. Hlavne indikace mesice se mi moc libi. I to ovladani luneta+korunka je fajn.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se