Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
dík, pěknej článek.

Stejně je to zvláštní... Projížděl jsem různý fóra kvůli starším ročníkům Baselu a takřka vždycky se opakuje spousta spekulací na téma co bude. Něco úplně jasnýho vyjde, jako třeba letos Sub no date (ale ten spousta lidí čekalo už minulej rok) a pak přijdou s něčim nečekanym, což se většinou nejdřív dočká totálního odsouzení. Ale najednou, po pár dnech, se začnou objevovat příspěvky "no, ze začátku se mi totálně nelíbily, ale teď jim vlastně přicházim na chuť":rolleyes:

A tohle se opakuje každej rok... Jak to ty lišáci Rolexský dělaj?

edit: chybka se vloudila...

Upraveno uživatelem parre
Odesláno

dík, pěknej článek.

Stejně je to zvláštní... Projížděl jsem různý fóra kvůli starším ročníkům Baselu a takřka vždycky se opakuje spousta spekulací na téma co bude. Něco úplně jasnýho vyjde, jako třeba letos Sub no date (ale ten spousta lidí čekalo už minulej rok) a pak přijdou s něčim nečekanym, což se většinou nejdřív dočká totálního odsouzení. Ale najednou, po pár dnech, se začnou objevovat příspěvky "no, ze začátku se mi totálně nelíbily, ale teď jim vlastně přicházim na chuť":rolleyes:

A tohle se opakuje každej rok... Jak to ty lišáci Rolexský dělaj?

edit: chybka se vloudila...

hovori sa tomu Brainwashing.. link akurat v komercnej praxi sa tomu pojmu vyhybaju vsetci ako sa len da :)

Obavam sa ale, ze na to aby som zacal luubit Skydweller budu musiet najat maga najvyssej kategorie.. a aj ten sa zapoti :D

Odesláno

len dodám že pod tajným kódom "otočný prstenec" autor článku myslí lunetu... Posted Image

Já bych to tak tragicky neviděl. Je to nejblíže termínu "otočný kroužek", což bude v české odborné terminologii asi ten nejprimovější výraz. To spíše ta naše "luneta" by asi zasloužila vysvětlení, proč se tomu tady tak říká. ;)
Odesláno

Ať na ně koukám jakkoliv, nelíbí se mi to. Rád je okouknu, ale to si radší pořídím DJ II, čistší design, bez pro mě bezvýznamné kompliakce. Z mého pohledu by se měl Rolex věnovat spíše zvětšení Dayton, než tomuto, ale tak na druhou stranu, Rolex asi ví co dělá. Má-li to být dweller, což je pro mě označení pro tool hodinky, nechápu ten materiál, ani tu nablýskanost. Ale jak psal v tomto vlákně Cyber, oni ještě s něčím časem určitě přijdou... Za tohle mají ode mě palec dolů :thumbsdown_anim:

Odesláno

Má-li to být dweller, což je pro mě označení pro tool hodinky, nechápu ten materiál, ani tu nablýskanost.

si jen myslis, tady mas clanek o tom a tady je fotka jednoho z predchudcu..

Posted Image

Odesláno (upraveno)

si jen myslis, tady mas clanek o tom a tady je fotka jednoho z predchudcu..

No, jako tool to nevypadá... Ale stále mám problém pochopit DNA těch nových Sky-Dwellerů, společenské, či více nablýskané GMT, nebo pilotky? Co znám dva piloty, tak jeden má Fortisy, druhý nic, ale chtěl by Bčka, nebo IWC, ofrňoval se i nad GMT Masterama, takže pro piloty tohle asi nevyráběli, ti chtějí chrona, když už... Stejně jako by si asi jen tak někdo nevzal Yachtmastery fullgold, nebo platinum, když sportovně jachtaří, to jsou spíš hodinky pro nadšence, či pány s doutníkem na vlastní jachtě s posádkou, ale je to individuální. Beru to ze svého pohledu, mam špatný pocit, když plavu se Subama, jsem na tohle měkej :)

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

To mi vrtá hlavou - proč na ně neudělali nějakou Turn-O-Graph lunetu?

Možná později...

Stejně mi ty jejich vyosený subciferníky vadí, napřed posunuli sčítače na Daytonách mimo osu, teď tohle divný GMT kolečko :sad01_anim:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Mi se to libi. To je furt reci, ze nedelaji komplikace a ted prijdou s zajimavym provedenim rocniho kalendare a druhe casove zony a vsichni remcaj. Hlavne indikace mesice se mi moc libi. I to ovladani luneta+korunka je fajn.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...