Chumpus Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Tohle už je lepší než sky-dweller, ne? link + na webu Rolexu je zbytek, resp. všechno http://www.rolex.com/en#/rolex-watches/basel2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 No tý bláho, MODRÝ Yachty, to je paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Hmmm keramicke no-data Suby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 rolex prostě nemá chybu. ty yacht mastery modrý s červenou vteřinovkou, dokonalá elegance jednoduchosti... nebo snad jednoduchost elegance? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 tvl, Datejust II s hladkou, ja cumim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 tvl, Datejust II s hladkou, ja cumim.. Vypadaji jako millgausy s datumovkou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 jsou proste k sezrani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Já myslím, že jsem si už vybral příští drýmvoč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Modry Yachty bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Dejtdzasty s hladkou lunetou jsou paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 (upraveno) Yachty jsou super. edit: k fotkám níž - jsou úplně nejvíc super edit2: ještě jsem nevymyslel, jestli se mi na skydwelleru líbí označení měsíce, spíš ne Upraveno 7. března 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoonza Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Tak kombinace modry a cerveny na tech jachtach je vyborna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 (upraveno) zdroj Upraveno 7. března 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Hmm, pro ty yachty by člověk koupil jachtu, modrá je dobrákeramické no date suby a hladké datejust II taky gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 ten skydweller je jen ve zlate. cenu tipuju tak na trictvrte mega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Šmoulí jachty, křehký potápky... ale nikdo tu nechválí Sky-Dweller! Koukněte na tohle video, to teprve tyhle hodinky jsou letošní bomba Basileje! Jakkoliv jsem byl odvařený ráno z nových IWC, tak tyhle Sky-Dweller mi dnes určitě dopřejí vlhké sny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Šmoulí jachty, křehký potápky... ale nikdo tu nechválí Sky-Dweller! Koukněte na tohle video, to teprve tyhle hodinky jsou letošní bomba Basileje! Jakkoliv jsem byl odvařený ráno z nových IWC, tak tyhle Sky-Dweller mi dnes určitě dopřejí vlhké sny tvl, v bilym zlate a 42mm by ti to utrhlo to tvoje paratko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 ten skydweller je jen ve zlate. cenu tipuju tak na trictvrte mega Tak to přitlač , za 3/4 mega jsou pomalu full-gold Suby. Tohle má roční kalendář, takže tipuju mega a čtvrt nebo víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 http://www.tennis-x.com/xblog/2012-03-07/9031.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Lhář jeden hnusnej. Tady z nich všichni blejou a Federer říká, jak jsou nádherný a perfektní. Vsadím se, že schválně vystřihli ten moment jak hodil šavli, když je poprvé viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se