Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny přítomné chronomagory. Nemoc zvaná chronobundus u mě pokračuje stále více a více a tak jsem jí musel něčím zažehnat a aspoň na pár chvil oddálit její další šíření. Jelikož jsem měl touhu po nějakých potápkách a finanční rezerva byla díky očekávání rodinného přírůstku minimální, vsadil jsem na jistotu. Neváhal jsem, sednul k internetu a objednal z orientuhren.de zde již mnohokráte prověřená Orient Mako. Díky tomu, že to má být nové letní akvizice, zvolil jsem oranžovou barvu cifru. K tomu už jsem předtím koupil zde, od místního váženého člena, oranžový kaučuk (za což mu moc děkuju).

Netrvalo dlouho a pošťák zvonil u mých dveří. Krabice o velikosti 20 x 20 cm v sobě skýtala spousty něměckého čtiva. Mezi tím jsem natěšeně hledal originální box Orient s cenným pokladem. K mému zklamání jsem ho nenašel. Hodinky byly spolu z doklady zabaleny pouze do bublinkaté folie. Absenci krabičky si vysvětluji tím, že cena hodinek byla o to příznivější. Pak už nastalo vybalovaní a utlačování touhy chronobundusu novým kouskem ve sbírce. První dojem naplnil mé očekávání, velice kvalitně zpracované hodinky s krásnými detaily. Překvapila mě i jejich váha...na ruce jsou pěkně cítit. Myslím, že dále hodinky není třeba zde moc popisovat....tak jen zkrátka: rozměry 42 x 13mm, šroubovací korunky, japonský kalibr 46493 21 šutrů, rezerva chodu 40 hodin, vítečná lumi, minerální sklo. Jelikož je mám teprve třetí den, tak odchylku nemůžu přesně určit. Už jsem je otestoval jak na tahu tak na oranžovém kaučuku. V obojím provedení vypadají parádně. Více prozradí fotky....jsou to rychlocvaky mobilem, ale určitě sem ještě nějaké časem dodám.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Marfael: foto na ruce urcite dodam,jinak je treba ve vlakne Co mate dnes na ruce. Je tam na kaucuku i na tahu.

Jezevcik2 to mas pravdu,to zpracovani a tah me hodne prekvapily. Co jsem tak zbezne meril,tak udelaly 7 sec do+ Musim poresit odkladaci polohy, abych je mohl regulovat :-D

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Mohl bys to prosím blejsknout ještě s tím oranžovým kaučukem , pro mou představu ? Díky

http://forum.chronom...31-orient-mako/ tady jsem si trochu pohrál...tak tam fotku na kaučuku najdeš...jestli chceš foto na kaučuku na ruce, tak taky dodám Posted Image

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

http://forum.chronom...31-orient-mako/ tady jsem si trochu pohrál...tak tam fotku na kaučuku najdeš...jestli chceš foto na kaučuku na ruce, tak taky dodám Posted Image

Paráda, poměr cena / výkon bez komentáře. Zrovna dneska jsem se na ně díval a myslím, že půjdu do celoroční černé varianty :smile_anim:

Odesláno

Móc hezký,

Jediný co mi na těchro hodinkách "vadí" ja ten "špunt",kterej slouží pouze ke změně dne v týdnu.

Ať slouží!

Odesláno

Já na potápky moc nejsem, ale tyhle se mi moc líbí. Možná si časem taky něco takovýho na léto pořídím, něco spš do limetkové nebo žluě citronvé barvy. Jen se zeptám jak svítí ručky? Pro mě v minulosti u mnoha hodinek předmět zklamání, ale teď jsem nadšený svýma novýma Steinhartama.

Odesláno

Já na potápky moc nejsem, ale tyhle se mi moc líbí. Možná si časem taky něco takovýho na léto pořídím, něco spš do limetkové nebo žluě citronvé barvy. Jen se zeptám jak svítí ručky? Pro mě v minulosti u mnoha hodinek předmět zklamání, ale teď jsem nadšený svýma novýma Steinhartama.

jukni do vlakna fotogalerie/nightshots. Ted jsem tam daval fotky lumi. Myslim,ze uplne posledni prispevek. Sviti perfektne. Jinak ten cudlik navic, na zmenu dne, se mi tam prave libi. Dela hodinky zajimavejsi.
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Milí přátelé, lehké příznaky a mírná forma chronobundusu zachytila i mě a tak jsem to řešil koupí Orient "Deep" CEM65001B s černým ciferníkem. Oficiální fotky nekecají, jsou fakt hezké, ale jejich váha s origo tahem je pro mě zdrcující. Inspirován mnoha předchůdci, jsem neváhal zaměnit původní tah (proti zpracování bez námitek) za řemen Di-Modell Pilot. Posuďte sami, co se vám zdá lepší. Nešlo však jen o váhu, Di-Modell totiž slibuje WR 100 m, tak doufám, že to bude fungovat. Díky za pozornost a já valím na služebku :crying_anim02:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...