Gustaf Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Zdravím všechny přítomné chronomagory. Nemoc zvaná chronobundus u mě pokračuje stále více a více a tak jsem jí musel něčím zažehnat a aspoň na pár chvil oddálit její další šíření. Jelikož jsem měl touhu po nějakých potápkách a finanční rezerva byla díky očekávání rodinného přírůstku minimální, vsadil jsem na jistotu. Neváhal jsem, sednul k internetu a objednal z orientuhren.de zde již mnohokráte prověřená Orient Mako. Díky tomu, že to má být nové letní akvizice, zvolil jsem oranžovou barvu cifru. K tomu už jsem předtím koupil zde, od místního váženého člena, oranžový kaučuk (za což mu moc děkuju). Netrvalo dlouho a pošťák zvonil u mých dveří. Krabice o velikosti 20 x 20 cm v sobě skýtala spousty něměckého čtiva. Mezi tím jsem natěšeně hledal originální box Orient s cenným pokladem. K mému zklamání jsem ho nenašel. Hodinky byly spolu z doklady zabaleny pouze do bublinkaté folie. Absenci krabičky si vysvětluji tím, že cena hodinek byla o to příznivější. Pak už nastalo vybalovaní a utlačování touhy chronobundusu novým kouskem ve sbírce. První dojem naplnil mé očekávání, velice kvalitně zpracované hodinky s krásnými detaily. Překvapila mě i jejich váha...na ruce jsou pěkně cítit. Myslím, že dále hodinky není třeba zde moc popisovat....tak jen zkrátka: rozměry 42 x 13mm, šroubovací korunky, japonský kalibr 46493 21 šutrů, rezerva chodu 40 hodin, vítečná lumi, minerální sklo. Jelikož je mám teprve třetí den, tak odchylku nemůžu přesně určit. Už jsem je otestoval jak na tahu tak na oranžovém kaučuku. V obojím provedení vypadají parádně. Více prozradí fotky....jsou to rychlocvaky mobilem, ale určitě sem ještě nějaké časem dodám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudykopalsson Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 pěkný gratulace, jednou prubnu jejich větší variantu... asi v modré... takže další kousek ke Golanám?:-)
Gustaf Odesláno 7. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2012 jj, touzil jsem po automatech, tak sem jim poridil sourozence :-D...na Raye jsem taky koukal, v PVD uprave..
Marfael Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Super hodinky,na léto jak dělané.Kdyžtak dodej ještě nějaké foto na ruce...
Jezevcik2 Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Mám Pepsi.Dobrá kvalita zpracování,kvalitní tah,přesnost do 10-ti vteřin(zatím záběh),pěkný vzhled.Za ty peníze těžko hledají konkurenci.
Gustaf Odesláno 8. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2012 Marfael: foto na ruce urcite dodam,jinak je treba ve vlakne Co mate dnes na ruce. Je tam na kaucuku i na tahu. Jezevcik2 to mas pravdu,to zpracovani a tah me hodne prekvapily. Co jsem tak zbezne meril,tak udelaly 7 sec do+ Musim poresit odkladaci polohy, abych je mohl regulovat :-D
Gustaf Odesláno 9. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Super hodinky,na léto jak dělané.Kdyžtak dodej ještě nějaké foto na ruce... tak na ruce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cody Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Odesláno 9. března 2012 Sú moc fajné:-) Gratulace k pořádným diverům.
Bisan Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Krasny hodinky zrovna po nich koukam, ale jeste radsi bych je bral ve zluty... Tak at dlouho slouzi
kuncák7 Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Mohl bys to prosím blejsknout ještě s tím oranžovým kaučukem , pro mou představu ? Díky
Marfael Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Na ruce ještě lepší:-).Jsou dělané jak na tvoji ruku
Gustaf Odesláno 2. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 (upraveno) Mohl bys to prosím blejsknout ještě s tím oranžovým kaučukem , pro mou představu ? Díky http://forum.chronom...31-orient-mako/ tady jsem si trochu pohrál...tak tam fotku na kaučuku najdeš...jestli chceš foto na kaučuku na ruce, tak taky dodám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. dubna 2012 uživatelem Gustaf
Flipik Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 http://forum.chronom...31-orient-mako/ tady jsem si trochu pohrál...tak tam fotku na kaučuku najdeš...jestli chceš foto na kaučuku na ruce, tak taky dodám Paráda, poměr cena / výkon bez komentáře. Zrovna dneska jsem se na ně díval a myslím, že půjdu do celoroční černé varianty
robo Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Pekné hodinky a aj dobre ti sedia, tak hádam, že v lete budú často na ruke.
Gustaf Odesláno 3. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 jj,to budou...ale budu je stridat s mymi Golanami, aby jim to nebylo lito...
hejdik Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Móc hezký,Jediný co mi na těchro hodinkách "vadí" ja ten "špunt",kterej slouží pouze ke změně dne v týdnu.Ať slouží!
Klasik Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Já na potápky moc nejsem, ale tyhle se mi moc líbí. Možná si časem taky něco takovýho na léto pořídím, něco spš do limetkové nebo žluě citronvé barvy. Jen se zeptám jak svítí ručky? Pro mě v minulosti u mnoha hodinek předmět zklamání, ale teď jsem nadšený svýma novýma Steinhartama.
Gustaf Odesláno 3. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Já na potápky moc nejsem, ale tyhle se mi moc líbí. Možná si časem taky něco takovýho na léto pořídím, něco spš do limetkové nebo žluě citronvé barvy. Jen se zeptám jak svítí ručky? Pro mě v minulosti u mnoha hodinek předmět zklamání, ale teď jsem nadšený svýma novýma Steinhartama. jukni do vlakna fotogalerie/nightshots. Ted jsem tam daval fotky lumi. Myslim,ze uplne posledni prispevek. Sviti perfektne. Jinak ten cudlik navic, na zmenu dne, se mi tam prave libi. Dela hodinky zajimavejsi.
Flipik Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Milí přátelé, lehké příznaky a mírná forma chronobundusu zachytila i mě a tak jsem to řešil koupí Orient "Deep" CEM65001B s černým ciferníkem. Oficiální fotky nekecají, jsou fakt hezké, ale jejich váha s origo tahem je pro mě zdrcující. Inspirován mnoha předchůdci, jsem neváhal zaměnit původní tah (proti zpracování bez námitek) za řemen Di-Modell Pilot. Posuďte sami, co se vám zdá lepší. Nešlo však jen o váhu, Di-Modell totiž slibuje WR 100 m, tak doufám, že to bude fungovat. Díky za pozornost a já valím na služebku
Flipik Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 (upraveno) Pár fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. dubna 2012 uživatelem Flipik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se