orol Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Tak, že jo, 68 je 66 s datovou nadstavbou. Základna je tomu přizpůsobena. Jinak tam rozdíl není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gloom Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Prosím pěkně, mám doma jedny primky (památka na tátu) a rád bych nechal vyměnit prasklé sklíčko, vyčistit strojek, no prostě je dostat do stavu "skoro" nových. Nemáte tip na hodináře okolo Ostravy (Karviné)? Nerad bych to dal nějakému "amatérovi". Děkuji moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Prosím pěkně, mám doma jedny primky (památka na tátu) a rád bych nechal vyměnit prasklé sklíčko, vyčistit strojek, no prostě je dostat do stavu "skoro" nových. Nemáte tip na hodináře okolo Ostravy (Karviné)? Nerad bych to dal nějakému "amatérovi". Děkuji mocSklo mám, strojek ti vyčistím a namažu, pokud nebudeš moc spěchat, seženu ti i hezčí korunku. Jsem z F-M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Sklo mám, strojek ti vyčistím a namažu, pokud nebudeš moc spěchat, seženu ti i hezčí korunku. Jsem z F-M.Můžu doporučit!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gloom Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Už jsem psal zprávu, velice děkuji. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pictureboy Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 ... tak se mi to podařilo, bohužel.Jestli sklo bylo neprůstřelné nebo nikoliv jsem při tom ale nezjistil... poradíte prosím někdo, jestli existuje náhrada sklíčka, popř. cenové relace?díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Napis meila do Eltonu.Bude to drahe.To musela bejt prda :0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Stejně to sklo bylo moc ploché Třeba budou mít v Eltonu sklo z plexiglasu a víc vypouklé Hned by ty hodinky vypadali o dost lépe(skoro jako ty z 65ruku). Takže je vlastně pozitivní, že je to sklo v čudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 ... tak se mi to podařilo, bohužel.Jestli sklo bylo neprůstřelné nebo nikoliv jsem při tom ale nezjistil... poradíte prosím někdo, jestli existuje náhrada sklíčka, popř. cenové relace?díky mocNení to standardní rozměr skla, poslal bych to do Eltonu. U zakázky můžou být problémy s přesností, navíc bys musel někam poslat celé hodinky, nebo pouzdro. Další věc, myslím, že luneta kvůli toho zobáčku musí taky dolů, a já bych to jinde než u výrobce neriskoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Do Eltonu a nech si tam dát vyšší sklíčko, hodinky to dost pozdvihne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kashty Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 To musela bejt rána. S novým sklem prokouknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack1_C1 Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Ahoj, nemáte někdo prosím zkušenosti s renovací Primek u Milana Illése?Jde mi hlavně o to jestli jsou díly z Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Ahoj, nemáte někdo prosím zkušenosti s renovací Primek u Milana Illése?Jde mi hlavně o to jestli jsou díly z Eltonu.Pust to rychle z hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack1_C1 Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Takže díly z Eltonu pouze v Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Tak tak. Ale musíš tam hodinky poslat.Kromě lunety na PS2 nic neprodají,ale s radostí a s láskou ti renovaci udělají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kashty Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Tak tak. Ale musíš tam hodinky poslat.Kromě lunety na PS2 nic neprodají,ale s radostí a s láskou ti renovaci udělají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 (upraveno) Kluci, když se mi zastavuje odservisovaná cal.66.4 po několika minutách stále na stejném místě, tedy vteřinová ručička se zastaví vždy + - viz foto. Kde hledat konkrétní chybu. Edit: Ručičky o sebe ani o sklo nezachytávají.. Upraveno 29. srpna 2019 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Pokud se zastavuje vteřinka stejně tak bordel nebo zub na vteřinovém kole. A nebo drhne o sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Jo. Myslel jsem, že problém bude v soukolí a hlavně u CS kola. Jdu to rozdělat.. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Jestli jdou mimo pouzdra dobře a v pouzdru se zastaví, bude to sklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se