Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Super obchod. Rychlý, zboží perfektně zabalené. Naprosto spolehlivý člen fóra :smile_anim:

• po měsících...
Odesláno

S timto pozitivním chlapikem se nebojte delat obchod, jeho pristup je skvely, vse probehlo rychle a hladce.

Ikdyz nase transakce nebyla hodinkova snad to nevadi.

Zame jedna velka

267.jpg

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Vyborny obchod! Krasny hodinky a jakozto chrononovacek jsem ocenil, ze jsem byl do vseho ohledne techto hodinek zasvecen a byly zodpovezeny veskere me hloupe dotazy. Diky moc!

• Po roku...
Odesláno

Nechápu, že takovej fajn kluk tady má tak málo hodnocení, věřím, že tu za ty roky udělal sakra hodně kšeftů

Tento obchod s Vlastou řadím mezi moje top, příjemně sme si popovídali o všem možným a i předchozí dojednávání jak setkání tak obchodu bylo rychlé a v pohodě

Díky, asi je jasný, že ho velice doporučuji a chválím:-)

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Tisíce děkovných dopisů by bylo málo, pár telefonátů a prima pokec jako bonus k nesmírné ochotě a zaslání mimo standardy reálného života s poštou (zásilka dorazila ve svátek dopoledne a tak hodinky dostaly přezdívku "prvomájovky")

Super chlapík nejen na fóru, nezbývá než mnohokrát poděkovat :cheers:

Edit: balení jsem pro srandu nafotil, ale je tak odolné, že nevím na jakou paměťovou kartu.... Každopádně pro survival aktivity velmi vhodné a tak bych se nebál od Afriho dostat porcelánový popelníček  dynastie Ming :D

Upraveno uživatelem gougy
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Vlasta mě připravil o peníze :photo: , ovšem za to jsem dostal nádherné hodinky, po kterých jsem dlouho toužil. Ještě jednou díky. Jsem moc rád, že jsem ho poznal, patří mezi mé chronopřátele, před nimi vždy smeknu. Perfektní komunikace s perfektním člověkem.

• po měsících...
  • Po roku...
  • po měsíci...
Odesláno

Jedním slovem pohodář

• po měsících...
Odesláno

Super dohoda, rychly a gentelmansky prubeh. Mohu jen doporucit!

• po měsících...
Odesláno

Když jsem prodával hodinky, tak v inzerci jsem uvedl, že nebude rozhodovat pořadí, ale ksicht. Afri prošel. :D Takže jsem rád kde hodinky jsou. Obchod proběhl samozřejmě hladce. Nic jiného jsem ani neočekával. 

Díky

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...