Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

jsem tu nový sem tam jsem tu byl , občas kouknul. Dlouho jsem se rozhodoval, pokukoval,ale nakonec rozhodl. Hodinky mám rád a když už tak PRIM. Dneska mi dorazily první. Mám znich velikou radost, vyfotil jsem je spolu s citizenama co ted nosím pro porovnání velikostí. Chtěl bych jin dát nový řemínek a vyčistit atd. Teď si je m,ale užívám jak malý kluk.

Snad nevadí, že jsem to napsal sem , netušil jsem kam.ještě mi dojdou ty druhý.

Zatím jirka

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Já si jako první pořídil vrak skorodiplomatů a druhé byly traktory, které nosím pořád a rád. Tak ti přeji, ať Ti také do sbírky přibydou další pěkné kousky, ale radši se ze začátku kroť, ať nenakoupíš tolik blbostí jako já :D

Jinak jsem si zrovna včera začal zpětně sepisovat seznam své sbírky a zjišťuji, že za rok a půl jsem toho už nashromáždil docela dost... Napsal jsem si tam i pořizovací ceny a součet překvapil i moji přítelkyni, tak doufám, že mi to nezatrhne...:rolleyes:

Odesláno

ještě jsem sice přihodil na dvoje,ale nevím jak to dopadne, jinak ty druhý jsou od pana Frydrycha, psal že je sběratel. Tak by měly být OK, tak uvidím jak dojdou. Jinak jak jsem to zde pročítal takjsem koukal kolik složenin se dá na aukru koupit. Tad chvilku počkám a pošetřím a uvidíme který budou další. Každopádně bych ctěl jedny na denní nošení s datumovkou. Děkuji za přivítání.

Odesláno

Každopádně bych ctěl jedny na denní nošení s datumovkou. Děkuji za přivítání.

Jen jedny?:rolleyes:... to jsem si taky myslel a jak jsem dopadl. Také jsem si začal od minulého týdne vést seznam sbírky, oprav, atd., je to z mnoha ohledů velmi praktické.

Jinak o Aukru a složeninách na něm se zde píše hodně, což je dobře. Ale před čím bych chtěl opravdu varovat, tak před přihazováním v aukcích zejména v pátek nebo v sobotu v nočních hodinách. Když se člověk vrátí domů v seběvědomé náladě. :wine: To se pak v neděli nestačím divit a modlím se aby mě někdo přehodil.

Odesláno

Až budeš nejenom začínající, tak sice asi pořád budeš něco ze sbírky občas nosit, ale asi si na takové to odrbávání pořídíš nějakou obyčejnou konfekci, třeba něco s ETA 2824-36-92 a sbírkové budeš šetřit.

Odesláno (upraveno)

Jinak jsem si zrovna včera začal zpětně sepisovat seznam své sbírky a zjišťuji, že za rok a půl jsem toho už nashromáždil docela dost... Napsal jsem si tam i pořizovací ceny a součet překvapil i moji přítelkyni, tak doufám, že mi to nezatrhne...:rolleyes:

Jen jedny?:rolleyes:... to jsem si taky myslel a jak jsem dopadl. Také jsem si začal od minulého týdne vést seznam sbírky, oprav, atd., je to z mnoha ohledů velmi praktické.

Tady je takové zrcadlo, ať vidíte, kam směřujete.

A 4 skodik - ty Nighthawky jsou moc pěkné, taky jsem je měl, než jsem spadnul do primbundusu kompletně.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

jj, jsou super prodávat je nebudu, kdyžtak zustanou jen tak. ted nosím ty promky, občas si poslechnu jak tikají, mám znich radost a taky jsou lehčí :-) Když se vezme kolem a kolem, který koníček pokud se dělá pořádně neleze do peněz. Beru to jako relax - koníček. Pomalu,ale jistě je budu dávat dohromady, časem bych se je chtěl naučit rozebírat,čistit a jiné operace. Stěhuju se do paneláku a nechci skončit s lahváčem v ruce a řvát na fotbalisty v telce jaká jsou to kopyta....to raději leštit primky :-)

Odesláno

....občas si poslechnu jak tikají, mám znich radost a taky jsou lehčí :-) Když se vezme kolem a kolem, který koníček pokud se dělá pořádně neleze do peněz. Beru to jako relax - koníček. Pomalu,ale jistě je budu dávat dohromady, časem bych se je chtěl naučit rozebírat,čistit a jiné operace.....

...Přesně tak to začalo i u mě.

Tady je takové zrcadlo, ať vidíte, kam směřujete.

To mi někdo nemohl ukázat dřív? Teď už je pozdě, musím se stím naučit žít .:wheelchair:

Odesláno

Hodinky miluju od detstvi, deda me infikoval uz jako dite. Jak jsem zacal vydelavat, tak jsem si rekl, ze si aspon dvoje hodinky koupim..., dnes jsem v pasti, sbiram je asi cca 20 let... Pronasleduji me vsude, kazda sluzebni cesta je podrizena hodinkam, dovolena to same. Takze skodiku, nachystej se na dlouhou cestu hledani neceho, co vlastne ani sam nedokazes definovat. V kazdem pripade je to uslechtila zavislost, preji ti hodne uspechu a sem tam se pochlub.

Odesláno

Tak jsem se na to vlákno podíval a ještě tak špatné není, bylo by to sotva na Kamilovy řemínky :gora: Ale ze studentského příjmu se to blbě platí, vždy na konci měsíce už bilancuji nad propastí...:hang:

Odesláno

Tak jsem se na to vlákno podíval a ještě tak špatné není, bylo by to sotva na Kamilovy řemínky :gora: Ale ze studentského příjmu se to blbě platí, vždy na konci měsíce už bilancuji nad propastí...:hang:

Když se podívám, jaké mají příjmy moji studenti, tak by jim mohl leckterý pracující závidět (tedy také s přihlédnutím k tomu, jaké mají výdaje) ;)

Odesláno

tak mi dneska dorazily ty druhý Primky a jsou zachovalý, jen když je mám na ruce jsou jak kdybych je ukradl klukovi :-) Budu muset pořídit nějaké větší. Nemáte někdo tip na velký Primky s datumovkou ?

Odesláno

prosím tě který to jsou? v českém království? ješt se v tom tolik neorintuju a proč se jim říká traktory? Je někde popsáno proč jaký typy dostaly pojmenování?

Odesláno

uvidíme, mám přihozíno na jednech sportech apokud bych je nevydražil tak bych koupil ty traktory, kdyby tu měl někdo jedny pěkný na prodej bylo by to úplně super :D

Odesláno

Průměr je 36mm,je jich několik typů,např.tyto /nemají originál ručky/,nebo tyto bez datumu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...