safi Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2006 Když už jsme u toho jídla.... jak moc se musíte krotit, aby jste si udrželi vaší požadovanou váhu? :-) Já pořád ne a ne přibrat:-( a už se o to snažím dva roky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2006 Že by žádný odvážlivec? No tak pánové (a dámy) nestyďte se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thool Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2006 No, jelikoz sem ve vyvinu, tak muzu klidne zrat jak kyselina a vaha porad stabilni edit: ptas se pul hodiny po pulnoci, to tolik odpovedi necekej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2006 To je také pravda :-)mám hlad jdu neco zakousnou..v lednici mam pulku grilovaneho kurete..pulnocni vecere ceka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2006 Ono to čtení o jídle je nebezpečný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 24. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2006 To Safi- to Ti teda závidím.Já občas vlezu na váhu a jak jde do tuhýho tak zahájím speciální dietu.Přestanu se přežírat!Musím se držet kvůli max.váhy letadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 24. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2006 Já si váhu hlídat nemusím. Jídlo beru jako nutnost a někdy jsem tak líny si nachystat jídlo , že raději ani nejím nebo si vezmu tabulku čokolády. Řídím se heslem nežiju proto abych jedl, ale jím abych žil. Držím se v klidu na 72Kg při 180cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 24. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2006 Já pořád ne a ne přibrat:-( a už se o to snažím dva roky ... Tak to z nějaký důvodů asi nejíš vepřové a nepiješ dost piva. To je osvědčený recept. :cool: Pár let si kolem Vánoc říkám, že je to pro chuť a ne závody v jezení. Když už se cítím plný, odvracím od stolu oči a zakazuji si chodit do kuchyně. .... a dodržuji to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2006 to falkkon-předpokládám,že hlídáš plnou vzletovou:)a=). To já když lezu s kamarádem do Koaly.....kdyby nás zvážili!! :oa:O....a jsme tam jak sardinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2006 to honda-ty sardinky jsou v každým UL,hlavně v zimě.Ta vzletová ,no,není žalobce...........,spíš abych se tam dostal,do Koaly tam shora spadneš,ale do Foxe .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2006 Je třeba se řídit maximální nosností příslušného stroje. Já si to u auta a motorky zkontroloval a mám ještě rezervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drives Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 Váhu nehlídám, raději jsem zapoměl kde ji doma vůbec máme a když jdu náhodou okolo ní, tak zase dělám že ji nevidím...pro jistotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 Já jsem na tom jako Safi. Můžu se přežírat jak kráva, ale nepřiberu ani deko. Na druhou stranu, když jím málo, tak nehubnu. Jedinej způsob, jak přibrat je u mě dát si na ruku víc hodinek. Seiko Monster jsou ideální v poměru cena/váha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapis Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 Jde taky o to, kde člověk tu váhu má, jestli v kostech a svalové hmotě, či v těch partiích, kde to je nežádoucí pro většinu lidí. Někdo nepřibírá, ale tenčí se mu ručky a roste pupek. Ale to je všeobecně známo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda Odesláno 19. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2007 tak tak já mám všechny svaly hezky shromážděný na jednom místě, abych je v případě potřeby mohl použít kde je to nutný :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 Já jsem na tom jako Safi. Můžu se přežírat jak kráva, ale nepřiberu ani deko. Na druhou stranu, když jím málo, tak nehubnu. Jedinej způsob, jak přibrat je u mě dát si na ruku víc hodinek. Seiko Monster jsou ideální v poměru cena/váha. To se tak někdo má.Já se na ledničku jen podívám,a už mám o kilo víc =( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 Hodně záleží, co člověk jí a taky kdy. (Tím nemyslím, takové to - nejíst po šesté hodině a tak, to je uplná kravina) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 ...není, v noci má tělo odpočívat a ne vyrábět hovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 ...není, v noci má tělo odpočívat a ne vyrábět hovna :lol: Případně vyrábět něco jiného - třebas děti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risa7 Odesláno 30. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2007 Ne ze bych mel nadvahu, ale hlidat se musim. Drive jsem mohl jist cokoli a mel jsem porad naprosto stejnou vahu. A to jsem na VS treba bezne snidal pul veky a podobne a byl jsem uplne vychrtly. Mam vlastni zkusenost, ze staci tak 14 dni neveceret a clovek zhubne o 5 kg. Chce to ale hodne premahani. Nejhorsi je, kdyz se pusti televize. To dostanu automaticky hlad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se