Georf Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Již dlouho jsem přemýšlel o pořízení pořádných hodinek. Nakonec jsem se rozhodl pro značku Omega. Přeci jen jsem se ale chtěl odlišit a proto jako milovník automobilismu a F1 jsem po spatření hodinek věnovaných ambasadoru Michaeli Schumacherovi, 5-ti násobnému mistru světa věděl, do čeho půjdu. Tak jsem hledal, smlouval, atd. a v pátek jsem je již měl na stole. Jedná se o model č. 321.30.44.50.01.001, kalibr je 3313, vodotěsné do 100 mertů, mají 52 hodin rezervu chodu, samozřejmě safírové sklo a další vymoženosti. Bližší info naleznete : Zde Fotografie určitě co nejdřív vložím, zatím jen malý závdavek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Parádne hodinky ... palec hore ........................................................ ( a M. Schumacher je 7- násobný MS ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Za mě taky palec nahoru, pěkný hodinky ( ten design se mě prostě líbí, ani k tomu Michaela nemusíš zmiňovat ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 (upraveno) Já teda nevím, ale Schumacher Legend vypadají docela jinak, takhle vypadají fejky.... P.S. Už chápu, tohle není Schumacher legend, ale jenom LEGEND, zajímavé hodinky! Upraveno 11. března 2012 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 (upraveno) Na tu lunetu docela ziram, ja znam ze speedu jen nejaky zlutasky... Upraveno 11. března 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoonza Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Jsou pekny, ale asi bych nemusel mit na lunete vsechny ty uspechy bozskeho Michaela. Spis by se mi tam libila klasicka tachymetricka stupnice a tohle vsechno by mohlo byt na dynku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Tlacitka chrona ve tvaru pistu a ciselnik od 1 do 7 )) jinak gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 (upraveno) Tlacitka chrona ve tvaru pistu a ciselnik od 1 do 7 )) jinak gratulace. Nevyhrál to MS Schumi 7x? Edit: jasně, je to na lunetě. Georf mě zmátl, že píše ?5-násobný? Upraveno 11. března 2012 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Jsou perfektní, dobrá volba. Tyhle bych bral taky. Grauluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 12. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Omlouvám se za uvedení špatného počtu titulů MŠ, je to samozřejmě 8x. Malér by byl, kdyby přidal další, ikdyž v současném voze to asi nehrozí..... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Ty vole, Ty v tom máš chaos. Už nahoře Ti píšou, že sedminásobný. Mimochodem, ta luneta je hrozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 12. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Já už počítám ten letošní, co získá..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Tak to jo de Funesi, to je jiná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Jsou moc pěkný, zas nový kousek omegy na chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Pěkné hodinky,nicméně tak trošku mi na první pohled připomínají CASIA Edifice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Tohle není Jim Beam (rozuměj Speedmaster). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Líbí...ale ještě víc na "F1 pneu-kaučuku" (třeba toť) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 21. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 nevypadá to špatně, ale ten kovový tah se mi líbí víc. Jinak Schumi v Austrálii dopadl špatně, škoda..... Líbí...ale ještě víc na "F1 pneu-kaučuku" (třeba toť) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 22. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 (upraveno) Tak jsem dnes Schumimu fandil, ale nedopadlo to. No holt aspoň na lunetě zůstaly aktuální údaje..... Upraveno 22. dubna 2012 uživatelem Georf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelBr Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 11. pozice na roštu ... 2. místo v cíli ... Kimi je král!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se