filo-boxer Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Ranni prochazka lesem, paprsky svetla se nebojacne probiji skrz vetve a vytvari uzasnou atmosferu. Zbytky mlhy v udoli, rosa zarici ve slunci, nadhera. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Tak to jsou nadherne tematicke fotky. Jsi borec!
VitekB Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Líbí se mi, jak občas necháš vyniknout i vrásky stáří (třetí fotka z lesa/9403). Všechny fotky jsou krásné .
filo-boxer Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Tak to jsou nadherne tematicke fotky. Jsi borec!Krásné fotky jako vždy.Dekuju, snazim se! Líbí se mi, jak občas necháš vyniknout i vrásky stáří (třetí fotka z lesa/9403). Všechny fotky jsou krásné .Starneme spolu, sramu pribyva. Troufam si tvrdit, ze hodinky budou za 20 let vypadat porad skvele, kdezto ja... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sedlin Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 tvl, hromada krásnejch fotek! paráda!
walter10 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Krásný kousek, navíc na spoustě oku lahodících fotek. Tentokrát jsem si už nedovolil nepodotknout. Jinak: Mám rád hodinky na způsob "v jednoduchosti je krása". Navíc když jde o promyšlený výrobek, vzbudí to ve mně mimoděk letmý úsměv s drobným uznalým pokývnutím. I tentokrát se tak stalo.
Návštěvník Alda Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Fotky z lesa paradni Filo !!!
filo-boxer Odesláno 1. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Chalani, dekuju vsem! A dnes tu mam neco pro ty mensi chronomagor(k)y : Hele, copak to tady leží? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jů, něco takového jsem ještě nikdy nevidělo!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A ono se tam něco točí, Hele! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já teda zírám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Parada,taky na to ted s malou zirame:)
filo-boxer Odesláno 23. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chosef76 Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Nádhera. Tohle vlákno by mohlo být lékem pro ty, kteří neví co by ..kupují a prodávají komplikované modely a stále tápou..krásný čistý univerzální design Tvých hodinek.
filo-boxer Odesláno 23. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Dekuju Pepo. Vsak ty uz mas ted taky klid v dusi, nebo?
Vit Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 (upraveno) Studio Rolexák - dobrý nápad.Ten pštros je super, co je zač? Upraveno 23. listopadu 2014 uživatelem Vit
Návštěvník dlubix Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Tak ten pštros je super!! Kdo Ti šil?
Návštěvník eloga Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 filo-boxerpěkné fotky, neotřelé nápady, skvělý les a pobavení s Jů a Hele.Díky za pohodu. , jen tak dál.**
Kid_A Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 presne, odkudpak je ten pstros? sima?
filo-boxer Odesláno 23. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 @eloga: Dik! Pstrosa jsem pred par lety koupil jako B-Ware na ebay za 20 Euro, kdo ho sil, nevim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se