tano Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Paradni fota, drzim pejskovi palecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 to je mi líto, u tebe je vidět, jaký to je parťák Paradni fota, drzim pejskovi palecky.Díky kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Čínské hodinky nemám, takže dobu louhování čínského pu erhu měřím provizorně takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Fujtajbl počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Drvopleň obecný v celé své "kráse". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Jsem si na ně posvítil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Uplakaný den. Bude mít pěkný výhled domů. Po dlouhých letech si něco pověsím na krk. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Ach jo To je mi strašně líto a přeji Ti opravdu hlubokou upřímnou sostrast... Já vůbec nevím, až u nás tento den příjde, jak to zvládnu.. Fakt mě to moc mrzí Všechna slova marná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Decentni a pritom citove hluboke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 ...ten přívěšek, to je fajn vzpomínka. Myslím, že se měl s vámi dobře.Já jsem naši "černou držku", jak všichni říkali labíkovi, dal tak, aby viděl na Lysou horu, kam rád chodil.Výhled na Lysou je fajn. My jsme u toho kaštanu, kde teď leží, často sedávali a koukali do údolí. Ach jo To je mi strašně líto a přeji Ti opravdu hlubokou upřímnou sostrast... Já vůbec nevím, až u nás tento den příjde, jak to zvládnu.. Fakt mě to moc mrzí Všechna slova marná.Děkuju. Už jsou to dva týdny co odešel, dnes jsme pohřbili popel. Na to zlé co příjde nemysli a užívej toho pěkného co je. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Decentni a pritom citove hluboke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 To rve srdce, koukame na to s mou pani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 chlape, uprimnou soustrast. taky mame doma boxera. jsou to uzasni spolecnici. drz se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 To me mrzi, myslim, ze to byl zde nejznamejsi pejsek, alespon pro me.Drz se chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Tak snad uz ho nic neboli a bude se hezky divat do udoli...Uprimnou soustrast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Když odejde velkej kámoš, je to vždycky blbý......stáří? Vypadal celkem v pohodě. Moje šestiletá dobrmanka už má taky své výpadky, zadní nohy dostávají záhul, ale drží se magor, drží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Krásně jste se s chlapíkem rozloučili, bude tam na vás teď dohlížet...a co nástupce, plánujete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 To rve srdce, koukame na to s mou pani...chlape, uprimnou soustrast. taky mame doma boxera. jsou to uzasni spolecnici. drz se!To me mrzi, myslim, ze to byl zde nejznamejsi pejsek, alespon pro me.Drz se chlape.Tak snad uz ho nic neboli a bude se hezky divat do udoli...Uprimnou soustrastDíky moc kluci. Když odejde velkej kámoš, je to vždycky blbý......stáří? Vypadal celkem v pohodě. Moje šestiletá dobrmanka už má taky své výpadky, zadní nohy dostávají záhul, ale drží se magor, drží Jen 9 a čtvrt. Vlastně zdravý pes...ale ta zkurvená rakovina, přišlo to jako blesk z čistého nebe... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Je mi to uprimne luto, raz som si tym presiel a za par rokov ma to caka opat... len pekne spomienky si treba pripominat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 To je mi líto, držte se. Vzpomínkové video máš moc hezké, ale ani jsem to nedokoukal, jsem nějákej vyměklej poslední dobou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se