McStinger Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Pekne, pekne, dobrý report Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 krásný fotky, lehce závidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Diky kluci. Hned bych zase nekam jel. Stan uz uschnul, takze by se dalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Jako vzdy super fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Souhlas, libi se mi posledni dobou cim dal, tim vic. Duvod je prosty, dycha z nich kouzlo lidskosti a je videt, jak Te to tam bavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 V 14. 7. 2017 v 11:26, Kid_A napsal: Jako vzdy super fotky V 14. 7. 2017 v 12:42, tano napsal: Souhlas, libi se mi posledni dobou cim dal, tim vic. Duvod je prosty, dycha z nich kouzlo lidskosti a je videt, jak Te to tam bavi.Dekuju. To me tesi, ze to pres ten displej/monitor prosakne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Dobrá kniha, sklenka single malt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Co ctes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 F.Forsyth - Der Schakal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Der Schakal je klasika! Ted o nem ctu v "zivotopise", F.F. Vypravec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Taktak. Stejne jako tahle filmova verze: https://www.csfd.cz/film/10147-sakal/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 jojo, Forsytha čtu strašně rád ... a přesně, u sklenky dobrého šnapsu, v listopadovém období v křesle u krbovek Můžu doporučit ještě ty jeho krátké povídky, úplně jiný styl, docela prča. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Ve skleničce dobrý šnaps, v zimě, v létě, das macht Spaß! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Forsyth je vybornej. Nejradej jako mluvene slovo na dlouhy streky v aute:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Hyhlik to cte uplne genialne! A Filo tu rikanku si musim napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Nickolas - koukam, ze jsi znalec:-)) Hyhlik je nejlepsi:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Sakra tohle je skvělé vlákno. Super čtivé příspěvky + fotky, které mají svůj jedinečný filostyl - zejména ty interiérovky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Díky wizi. Dnes jen pár exteriérierovek. Dovolená pod stanem je stejně nej (pokud funguje počasí), tentokrát sice jen prodloužený víkend v Rheingau, ale užili jsme si to. Každému, kdo zabloudí na pár dní do okolí Frankfurt a.M. - Mainz - Wiesbaden, doporučuju tenhle malebný kousek země navštívit. Dominuje Rýn, vinice kam se podíváš a malá vymazlená městečka jako Eltville am Rhein, Rüdesheim am Rhein, spousta hradů, klášterů a jiných zajímavostí (třeba Loreley) a hlavně výborné víno. Dominuje Ryzlink a Rulandské modré. Stanovali jsme přímo u Rýna, to by člověk nevěřil, jak jsou ty nákladní lodě v noci hlasité. A vlaky po obou stranách řeky. A auta. Výhled z věže hradu v Eltville Všude se dá ochutnat výborné víno U kamaráda, kontrola jeho vinic Přívoz v Bingen am Rhein, mají tam pěknou promenádu u přístavu Assmannshausen, tam se daří Pinot Noir Úplně jsem dostal slinu, jdu si objednat nějaké víno z Rheingau. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Filo, díky za tipy na pěkná místa ... já si to znamenám ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 To mě těší, když tak dej vědět, kdybys byl v okolí, něco podniknem. A jak jsem dostal chuť na dobré víno z Rheingau, tak jsem ve sklepě ( normálním sklepě, ne vinném ) narazil na tuhle dobrotu, pro mě je to vínová nirvána, Rulandské modré, Gustav Bildesheim, Erzeuger-Abfüllung, 2 roky v dřevěném sudu, je to nektar, mana nebeská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se