Arthur N. Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2017 Filo, už jsem tady dlouho nebyl, ale díky za supr fotky otloukánkových RLX:)
Lukyn77 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Luky, nějak to tu flákáš ... nějaký fotos těch tvých outdoorových dejtů ... prosím
Lukyn77 Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Spíš mu je sluplo to tele na poslední fotce ... ;-)
filo-boxer Odesláno 19. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Ovoce jsem sice dostal, ale Lukyn má pravdu, flakám to.
tano Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Ahoj, to jsou veci, ze i Ty jsi byl ve trestu Tak se budu tesit na fotky.
filo-boxer Odesláno 5. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 Kurňa, teď jsem si to tu celé znovu projel od začátku až do konce (kopíruju si nějaké fotky, než to tady zhasne) a jako to je fakt moc pěkné vlákno, se musím sám pochválit!
Lukyn77 Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 sem se těšil, že sem konečně něco přihodíš ... a ty to sosáš opačným směrem
martar Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 Nestraš! Ale vlákno, fotky i hodinky jsou pěkný, to je bez diskuzí. Díky tomuhle vláknu jsem v posledním týdnu hodně uvažoval o černých OYSTER PERPETUAL po letošním faceliftu, který jim hodně prospěl a díky kterému se přiblízily designu tvých Oyster Date. Je to možný, že už je máš pět let?
filo-boxer Odesláno 5. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 V 5. 4. 2018 v 9:08, Lukyn77 napsal: sem se těšil, že sem konečně něco přihodíš ... a ty to sosáš opačným směrem Jak jsem si to tak prohlížel, tak jsem úplně dostal chuť zase něco vyfotit. Tak k něčemu to bylo dobré. V 5. 4. 2018 v 9:12, martar napsal: Nestraš! Ale vlákno, fotky i hodinky jsou pěkný, to je bez diskuzí. Díky tomuhle vláknu jsem v posledním týdnu hodně uvažoval o černých OYSTER PERPETUAL po letošním faceliftu, který jim hodně prospěl a díky kterému se přiblízily designu tvých Oyster Date. Je to možný, že už je máš pět let?Letos v březnu to bylo šest let. Toto letí...
martar Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 (upraveno) jsem se překouk, jinak do deseti umím sčítat i odčítat vcelku slušně Upraveno 5. dubna 2018 uživatelem martar
filo-boxer Odesláno 6. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2018 115200 se mnou bojují dál, snáší všechny mé eskapády bez zaváhání. A zase jsem si potvrdil, že jsou definitivní. Koupil jsem si Sinn 556I, protože jsem po nich léta koukal a chtěl je mít. Ale jiskra nepřeskočila, jsou moc velké a vysoké , no prostě jsme si nesedli. Takový je život.
Lukyn77 Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 (upraveno) Luky, seš zvíře :-) Upraveno 7. července 2018 uživatelem Lukyn77
filo-boxer Odesláno 7. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2018 (upraveno) Myslíš vůl? Jó, to by šlo. Upraveno 7. července 2018 uživatelem filo-boxer
McStinger Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Tak toto by som nezvládol. Zbláznil by som sa, ak by som mal murárčiť s prsteňom na ruke.
Lukyn77 Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 V 7. 7. 2018 v 18:09, filo-boxer napsal: Myslíš vůl? Jó, to by šlo. Nene,kdepak, prostě seš drak, rozhodně tvůj přístup nijak nesoudím ... já na některý práce neberu ani toolky za trojku, no. V jistý tvojí fázi jejich užívání by to byla dobrá reklama pro značku, teď mám obavy, aby ti je Rolex nezabavil pro znevážení značky ;-))))
AndyAaron Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Filo, tak jsem se prokousal tvym vlaknem a fakt parada. Z fotek cisi pohoda a situace, ve kterych ty hodinky nosis me obcas dost desi Rad se budu vracet.P.S. O Seika porad pecuju
filo-boxer Odesláno 8. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2018 V 7. 7. 2018 v 18:27, McStinger napsal: Tak toto by som nezvládol. Zbláznil by som sa, ak by som mal murárčiť s prsteňom na ruke.To bylo jen trošku betonováni, hodinky mi nijak nevadily. Ale třeba dneska jsem srovnával místo pro bazén(eček) a hodinky musely dolů, při práci s rýčem mi neskutečně zavázely, furt jsem se s nima bouchal a tlačil do nohy. Mám z toho stehno plé modřin.
filo-boxer Odesláno 8. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2018 V 7. 7. 2018 v 18:31, Lukyn77 napsal: Nene,kdepak, prostě seš drak, rozhodně tvůj přístup nijak nesoudím ... já na některý práce neberu ani toolky za trojku, no. V jistý tvojí fázi jejich užívání by to byla dobrá reklama pro značku, teď mám obavy, aby ti je Rolex nezabavil pro znevážení značky ;-))))Když já žádné toolky za trojku nemám. Tak já trochu přibrzdím, tohle by šlo, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se