kuncák7 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 Mas muj obdiv, se svyma rlx bych tohle nedal, hlava by byla proti.
filo-boxer Odesláno 24. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2018 V 24. 11. 2018 v 17:10, pepyczek napsal: Bacha, ať se jí nějak nepodaří vyšroubovat korunku... Každé správně vychované dítě člena Chronomagu přece ví, že na korunku se ve vodě nešahá. Moje dcerka to pochopila celkem rychle, když jsem jí pohrozil utržením hlavy (její). V 24. 11. 2018 v 17:18, kuncák7 napsal: Mas muj obdiv, se svyma rlx bych tohle nedal, hlava by byla proti.No, to asi není nic, co by zasluhovalo obdiv.
filo-boxer Odesláno 6. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2018 Křupavá cibulová bageta, uherák, paráda.
filo-boxer Odesláno 15. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2019 Pusto prázdno, tak to mám rád.
filo-boxer Odesláno 24. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Koukám, že to tady pěkně flákám! A protože první půlka října letos patřila dovolené, tak hned něco přidám, když už jsem se dokopal k focení. Převážne jsme jeli od někud někam, tam se koupali, pili víno nebo pivo, jedli a pak zase jeli od někam někud. Protože slunce vycházelo až po půl osmé, užil jsem si tohoto přírodního fenoménu dosytosti. Nikým nerušen, mojim ženským to pořád bylo moc brzo. Koupání bylo skvělé. Moře okouzlující. Hodinky naštěstí vodotěsné, nenateklo do nich, nezrezavěl jim krček korunky, ani nic jiného. Jídlo výborné. Pivo dobře vychlazené. Výhledy úžasné. Dcera drzá. Prostě všechno tak, jak má být.
sashator Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Já tu tvoji monogamii prostě žeru! Fakt. Jsi na zdejší poměry neuvěřitelnej úkaz. Neberu to tak, že máš zkrátka 7 a půl roku pořád ty stejný hodinky, já mám úplně stejně dlouho Pan Europy. Ty je máš ale jako ty jediný (nebudu brát nějaký ty digitálky, primky apod.). Mě za stejnou dobu prošlo rukama asi 50 hodinek (a to se pořád považuju za rozumnýho člověka, kterej si vždycky hodně moc rozmyslí než něco koupí), i doma jich momentálně mám nesmyslně moc. Ber tedy tenhle můj výlev jako poklonu. Myslím si, že v tomhle tu nemáš konkurenci, jsi vlastně takovej guru pro všechny OWG PS- samozřejmě moc fajn fotoreport
kuncák7 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Se Sašou lze jen souhlasit, jen já se bohužel řadím mezi ty nerozumné ( i když i já dost pečlivě rozmýšlím, co koupit či vyměnit- snad ). Tvou stálost a celkovou vyrovnanost obdivuju.
filo-boxer Odesláno 24. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Děkuju chlapci. Když já to mák tak nějak naopak, než ostatní. Mít více hodinek mě znervózňuje, nedělá mi to dobře. Ať už jde o ranní rozhodování ''které na ruku'', pak špatné svědomí kvůli těm oststním, na které se nedostalo a pak ještě strach, co když nás vykradou. Řešením je pro mě mít jedny kvalitní univerzální hodinky a to tyhle 115200 bezvadně splňujou. Na nějakou nudu nebo okoukání jedněch hodinek nehraju, to stejně nikam nevede, dříve, nebo později se okoukají každé hodinky. Navíc mě nebaví nakupování a prodáváni tak drahých věcí jako jsou hodinky, stresuje mě to. Takže to dopadlo, jak to dopadnout muselo a je nám spolu fajn. Občas s nima praštím o skálu, nebo je poliju pivem, tahám je už roky po čertech ďáblech, a tak to i zůstane.
sashator Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 U tebe to zkrátka budou hodinky se setsakramentskym příběhem. Sice dojebaný, ale o to vlastně krásnější.
filo-boxer Odesláno 24. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2019 (upraveno) Nejsem Paul Newman ani Steve McQueen, takže to spíš budou dojebaný hodinky se sakramentsky obyčejným příběhem. Ale bude můj. Upraveno 24. října 2019 uživatelem filo-boxer
scottsdale Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Je to fakt parada,to ako si ich uzivas!!
Akam Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 můj obdiv máš dlouho, holt máš to srovnané L.
Kid_A Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 V 24. 10. 2019 v 16:47, filo-boxer napsal: Nejsem Paul Newman ani Steve McQueen, takže to spíš budou dojebaný hodinky se sakramentsky obyčejným příběhem. Ale bude můj. IMG_20191008_160625.jpg mas v tom jasno. respekt. kez by to bylo inspiraci pro nektere z nas (vcetne me), co v tom nemaji jasno
filo-boxer Odesláno 25. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2019 No jo, ale kdyby byli všichni takoví přizdisráči jako já, co by zbylo z Chronomagu? Jenom pěkně nakupujte a prodávejte, aspoň se je na co dívat.
Harwey Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Odesláno 25. října 2019 to je ale pekna skala so schodami, kde to je?
filo-boxer Odesláno 25. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2019 Jsou to schody vedoucí ke Grotta di Nettuno na Sardínii. https://goo.gl/maps/dBMfpFusC9CUdZZm6
Lukyn77 Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Odesláno 25. října 2019 no sláva, už sem myslel že ti spadly někam do betónu ... opět hezký report
Harwey Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Odesláno 25. října 2019 diky za info, na tej strane ostrova sme neboli:) vyzera to tiez uzasne
mlsoun1 Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Odesláno 25. října 2019 Krásné fotky,krásný hodinky.Rád se sem vracím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se