filo-boxer Odesláno 30. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2019 V 25. 10. 2019 v 7:26, Lukyn77 napsal: no sláva, už sem myslel že ti spadly někam do betónu ... opět hezký report Ale né, prostě nebyla chuť a nálada na focení. Tak nějak s přibývajícím věkem zjišťuju, že je mnohem příjemnější svět kolem sebe jen tak sledovat a vnímat než se na něj v jednom kuse dívat přes displeje foťáku/telefonu/kamery před obličejem. V 25. 10. 2019 v 8:18, Harwey napsal: diky za info, na tej strane ostrova sme neboli:)vyzera to tiez uzasneA kde jste byli vy? Doporučíš nějaký highlight? V 25. 10. 2019 v 10:15, mlsoun1 napsal: Krásné fotky,krásný hodinky.Rád se sem vracím Dík!
Harwey Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 my sme boli na vychodnej strane, Orosei. ten Oroseisky zaliv je tiez celkom pekny, tiez su tam Grotte, ale to vsetko ste uz pozeram zazili.. takze darebne plaze, pekne ciste more, potapanie, snorchlovanie, nejaka ta historia, to je na Sardinii asi vsade rovnake.
EpsteinBarr Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 Nefotit v tvojom pripade by ale bola obrovska skoda. Pre nas, ktorym takto dokazes sprostredkovat velmi pozitivne a pohodove videnie sveta.A okrem toho, tak ako Rolex isiel vzdy popri mne a o hodinkach "pre starych panov" ani nehovoriac, tych 38 stran mi ukazalo uplne inu dimenziu.Dikes.
filo-boxer Odesláno 30. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2019 V 30. 10. 2019 v 8:31, Harwey napsal: ...to je na Sardinii asi vsade rovnake.Je to tak, všude je krásně. V 30. 10. 2019 v 8:42, EpsteinBarr napsal: Nefotit v tvojom pripade by ale bola obrovska skoda. Pre nas, ktorym takto dokazes sprostredkovat velmi pozitivne a pohodove videnie sveta.A okrem toho, tak ako Rolex isiel vzdy popri mne a o hodinkach "pre starych panov" ani nehovoriac, tych 38 stran mi ukazalo uplne inu dimenziu.Dikes.Díky za pěkná slova.
filo-boxer Odesláno 1. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 Bohužel už si zase užívám středoevropský podzim a zahřívám se vzpomínkama. Poslední balíček fotek:
honza71 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2019 Krasne si je uzivas Fotky na sutrech a v pisku, parada. Super kontrast k hodinkam ve foliich. Palec nahoru !
EpsteinBarr Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2019 tak ja to teraz skritizujem pod ciernu zem... perfektna atmosfera, hodinky, ohnik, spekacky, super opeceny chlieb, stale krasne zelena zahrada... si dam nejaky svetrik, nie?
Daemonultimate Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2019 Buřty dobrý, ale to moře...nádhera.
filo-boxer Odesláno 10. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2019 V 9. 11. 2019 v 8:35, honza71 napsal: Krasne si je uzivas Fotky na sutrech a v pisku, parada. Super kontrast k hodinkam ve foliich. Palec nahoru !Díky Honzo. A přitom nedělám až tak nic zvláštního, jenom ty hodinky používám. V 9. 11. 2019 v 13:17, EpsteinBarr napsal: tak ja to teraz skritizujem pod ciernu zem... perfektna atmosfera, hodinky, ohnik, spekacky, super opeceny chlieb, stale krasne zelena zahrada... si dam nejaky svetrik, nie? Ty fotky jsou 3 týdny staré, to ještě svetřík nebylo třeba a ta zelená je trochu přehnaná, ale to já ne, to telefón. Zato dneska bych klidně snesl svetr i bundu, teplota jen něco málo nad nulou, ale při práci jsem se docela zahřál. V 9. 11. 2019 v 17:56, Daemonultimate napsal: Buřty dobrý, ale to moře...nádhera.U moře jsem si říkal, že bych si s chutí opekl buřty a když jsem pak ty buřty opíkal, tak jsem se zase měl chuť teleportovat k tomu moři.
Daemonultimate Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2019 Je to jasný, k moři jedině s buřtama
filo-boxer Odesláno 10. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2019 Letos jsem to přezutí na zimní gumy dlouho odkládal, vůbec se mi do toho nechtělo. Hodinky upatlané, šrouby rezavé, tak jsem fotku raději hodil do BW, aspoň to tak není vidět. A samozřejmě utahuji za použití momenťáku, to jen pro pořádek, abych od někoho nedostal zdupa.
filo-boxer Odesláno 14. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Intimnímu večeru s manželkou nestojí nic v cestě.
filo-boxer Odesláno 14. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Já ty vole! To je snad jasné!
sashator Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 V to jsem taky doufal, takže je vše v pořádku. Na to, pro koho jsou rukavice, už se radši ptát nebudu
filo-boxer Odesláno 14. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2020 V 14. 3. 2020 v 18:35, sashator napsal: Na to, pro koho jsou rukavice, už se radši ptát nebudu Protože to je taky jasné. Jako rukavic by se našlo doma víc, ale je to žádoucí? NENÍ!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se