Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak Raven asi nakonec ne, jsou pro mě oversize. Ale našel jsem tyhle, už dříve jsem po nich pokukoval. Je tohle jejich běžná cena?

http://www.ebay.com/...=item4ab58ab483

Tahle cena mi na jejich stav přijde trochu na horní hranici ale pokud jsou komplet original a funkční, tak je to možný. Tak 2 měsíce zpátky jsem pár týdnů sledoval vývoj cen tohoto modelu na ebay a většinou se prodali za plus mínus 600-700 dolarů, ale občas tam byl aftermarket (i když naprosto shodný) ciferník a většinou aftermarket ručky...a ty nemají skosené hrany.

Ale jinak až budou volné prostředky na uložení do hodinek, tak tyhle jsou na jednom z předních míst. Pořád nechápu, že Seiko neudělalo nějakou retro řadu s odkazem na 6217, nebo aspoň limitku, ten design je naprosto neskutečnej, podle mě by to muselo jít na dračku. No ale tuším za "chvíli" tu bude 50ti leté výročí, tak se budu modlit :-)

Upraveno uživatelem kloubik
  • Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak si kup Steinhart dej tam tenhle cifr a budeš asi spokojenej....

jo to už mě taky napadlo, ale proč nedělá steinhart velikost 40mm. To bych vubec nic neřešil. Takhle nevím jestli jo nebo ne. Ještě bych si je mohl skočit do chronoshopu vyzkoušet...

Ta seika by byla pěkná, mě se líbí tenhle vintage kukuč(hlavně cylindrické sklo). Budu to na ebay nějakou chvíli sledovoat, kolik mají na výšku nevíš...

Odesláno (upraveno)

Pořád nechápu, že Seiko neudělalo nějakou retro řadu s odkazem na 6217, nebo aspoň limitku, ten design je naprosto neskutečnej, podle mě by to muselo jít na dračku. No ale tuším za "chvíli" tu bude 50ti leté výročí, tak se budu modlit :-)

Design 6217 je dost povedený,potěšil by mne i nějaký podobný ciferník,jako má samurai a s korunkou na 3.hodině. :smile_anim:

Dají se nějaké takové Seika v automatu sehnat do průměru 40mm?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno (upraveno)

Design 6217 je dost povedený,potěšil by mne i nějaký podobný ciferník,jako má samurai a s korunkou na 3.hodině. :smile_anim:

Dají se nějaké takové Seika v automatu sehnat do průměru 40mm?

Vůbec sem ty fotky nedávej, už jsem si myslel, že mám o příštích hodinkách jasno, jen trochu došetřit a ty sem šoupneš takouhle fotku :crying_anim02: No nic, jdu zas slintat na Seiko forum :-)

Edit: co vím, tak nic podobného se do 40 mm sehnat nedá, maximálně jsem viděl jeden nebo 2 pekný mody ze Seika SKX31 (ty měly myslím 40mm a korunku na 3tí hodině)

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Edit: co vím, tak nic podobného se do 40 mm sehnat nedá, maximálně jsem viděl jeden nebo 2 pekný mody ze Seika SKX31 (ty měly myslím 40mm a korunku na 3tí hodině)

Bez fotek to není ono,nahoď nějakou na ty SKX31,ať se můžu pokochat i já. :smile_anim:
Odesláno

Bez fotek to není ono,nahoď nějakou na ty SKX31,ať se můžu pokochat i já. :smile_anim:

Tady je máš :-). Cifr 6217 tam nepasuje, musí se přehodit nožičky na cifru (pakárna)

Návštěvník Ondra
Odesláno

Vzdyt jsou to normalni fejkari! :sick01:

Taky jsem si říkal, když jsem to viděl...

Odesláno

Paráda by byla,kdyby tam pasoval ciferník ze samurajů :sleeping_03anim: U Seika nemám jasno,který ciferník jde kam vyměnit.Vím,že je různých modů,ale to je tak vše.Zkrátka hledám nějakou variantu do průměru 40mm,s korunkou na 3hodině.Je to reálné vůbec?Jinak sorry za OT

Odesláno

Paráda by byla,kdyby tam pasoval ciferník ze samurajů :sleeping_03anim: U Seika nemám jasno,který ciferník jde kam vyměnit.Vím,že je různých modů,ale to je tak vše.Zkrátka hledám nějakou variantu do průměru 40mm,s korunkou na 3hodině.Je to reálné vůbec?Jinak sorry za OT

Obvykle je to daný umístěním korunky, typem strojku... Ciferníky z 7sS6(7S36) s korunkou na trojce jdou navzájem zaměnit, totéž korunka na 4:30...

Ciferník ze Samurajů jsem zespodu neviděl - jak má nožky, kolik je průměr? Objednat by nejspíš šel :-)

Odesláno (upraveno)

http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-SEIKO-7S26-0040-62MAS-6217-CUSTOM-24HR-SUPER-DOME-SERVICED-/290694643085?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item43aec03d8d

http://www.ebay.com/itm/VERY-RARE-SEIKO-6217-OR-62MAS-AUTOMATIC-MENS-DIVERWATCH-ALL-ORIGINAL-/300691357309?pt=Wristwatches&hash=item460299fe7d

další název je SEIKO 62mas

tady hnedle dvoje prodávají, a zatím jsou zalevno :D ale asi ne dlouho.

Už jsem to vychytal, koupím epos 3241 a vymením sklo a cifr za rolex 5513 :D

Upraveno uživatelem MichalV
Odesláno

Ty první se dají poskládat za poměrně slušný peníz.

Ty druhý jsou origo 6217, tam to poskočí hoodně nahoru

Odesláno

no už se to hýbe... nj 6217 jsou pěkné, ale člověk nemá jistotu, co by mu molho dorazit za vrak

Odesláno

no už se to hýbe... nj 6217 jsou pěkné, ale člověk nemá jistotu, co by mu molho dorazit za vrak

ony ty 6217 nebyly zas tak spolehlivý ani v době zrodu, ceny lepších kusů lezou do astronomických výšin (a je lepší je nenosit), ty levnější jsou obvykle šrot.

Doufám v nějaký remake k výročí založení :-)

Odesláno

Nj, oni si to asi chystají na to 50. leté výročí. Podle mě to asi udělají třeba jako grand seiko, aby z toho nebyla masovka, ale to je můj názor. cena bude asi taky vyšší.

Odesláno (upraveno)

No řekl bych poskládané jak to přišlo pod ruku....

P.S. Něco bych tipoval i na fake, slušně after market....

Upraveno uživatelem Josef01

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...