African Odesláno 29. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu před 21 hodinami, Emiliano napsal: Zajímavej rozhovor S Maarou: Díky za odkaz, opravdu velmi zajímavý pokec Velká škoda toho klučiny, velká, v těch horách je vidět jak stačí strašně málo a průšvih je na světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince Už se to na FB mele: https://www.facebook.com/share/p/18MiWWv1vj/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince před 17 minutami, Emiliano napsal: Už se to na FB mele: https://www.facebook.com/share/p/18MiWWv1vj/ Ještě že nemám facabůk, ale už jsem to četl včera na SHS JAMES stránkách. Myslím, že se s tím dost členů SHS neztotožňuje, a myslím že tento výrok viz. níže je dost nešťastný, jelikož každý si prochází smutkem po svém a je dost nevhodné někomu říkat jakým způsobem by měl truchlit. Já mám z tatovi strany půlku slovenskou, na pár pohřbech jsme na Slovensku už byli a mohl bych vyprávět. Navíc Mára oslavoval své narozeniny a SHS dělá závěry z několika fotek, takže vědí velke prd v jakém duchu se oslava nesla. Upřímně jsem takové bláboly od tohot spolku nečekal a mrzí mě to. "Ondro nebol tibetský mních, jeho rodina, bývalí spolulezci a kamaráti nie sú stoickí hinduisti. Máme iný, svoj vlastný prístup k umieraniu, smrti a tomu čo je po smrti. Keď niekto umrie, tak v našej kultúre neoslavujeme. Smútime." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Na Novozélandském Mount Cooku po delší době taky průser Jeden z nekrásnějších kopců, co jsem měl tu čest ho vidět. Byli i nějáké myšlenky ho do budoucna zkusit, no jo no, mládí, jsem rád že už jsem z toho vyrostl https://explorersweb.com/u-s-canadian-climbers-missing-on-new-zealands-mount-cook/ 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno úterý v 07:17 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 07:17 Cesta se jmenuje Ondrova hvězda Už se nemůžu dočkat až to hovádko spatrímn na vlastní oči https://www.hudy.cz/ondrova-hvezda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno úterý v 08:09 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:09 Je to nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno úterý v 09:20 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:20 Nádhera to je,yes Jinak takové výstupy je už sakra nebezpečný "koníček". Tvl.Vlasto,tam by mě nikdo nedostal ani náhodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno úterý v 10:10 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:10 Konečně to máme z první ruky. Kvalitní akce s hořko sladkým koncem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno úterý v 13:40 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 13:40 před 4 hodinami, bobi napsal: Nádhera to je,yes Jinak takové výstupy je už sakra nebezpečný "koníček". Tvl.Vlasto,tam by mě nikdo nedostal ani náhodou Mě taky ne ani boha, tohle je upřímně úlet pro týpky z cizích planet Jelikož už nějáké ty pidi zkušenosti z výškami mám, můžu v klidu říct že tohle roztomilý pozemšťan nemůže nikdy bez kyslíku vylézt, prostě nevěřím My jedeme naproti zkusit Yala Peak 5.500m, který je ideální pro starší fótřiky s děckama, alé.... je z něho přenádherný výčum právě na Lirung co dělál Mára s Ondrášem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno úterý v 13:50 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 13:50 No, těžké čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno úterý v 14:35 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 14:35 před 47 minutami, African napsal: Mě taky ne ani boha, tohle je upřímně úlet pro týpky z cizích planet Jelikož už nějáké ty pidi zkušenosti z výškami mám, můžu v klidu říct že tohle roztomilý pozemšťan nemůže nikdy bez kyslíku vylézt, prostě nevěřím My jedeme naproti zkusit Yala Peak 5.500m, který je ideální pro starší fótřiky s děckama, alé.... je z něho přenádherný výčum právě na Lirung co dělál Mára s Ondrášem Já byl nejvýše lanovkou na Gerlachovským štítě,a bohatě mně to stačilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno úterý v 14:47 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 14:47 před 11 minutami, bobi napsal: Já byl nejvýše lanovkou na Gerlachovským štítě,a bohatě mně to stačilo A já ho musel vylézt, protože jsem tam žádnou lanovku neobjevil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno úterý v 14:54 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 14:54 před 2 minutami, African napsal: A já ho musel vylézt, protože jsem tam žádnou lanovku neobjevil No vidíš ... ,,kdo hledá ,ten najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno úterý v 16:23 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:23 Před hodinou, bobi napsal: No vidíš ... ,,kdo hledá ,ten najde A nebyl to Lomnický? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno úterý v 16:47 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:47 Máš pravdu.Jsem to ale lama. (Lomnický) Jj,přeci jen to bylo asi před 40 roky.Gerlach je vlastně v Tatrách nejvyšší,Lomnický je myslím druhý,že? Tak to sem fakt trochu popletl,sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno úterý v 17:10 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:10 před 21 minutami, bobi napsal: Máš pravdu.Jsem to ale lama. (Lomnický) Jj,přeci jen to bylo asi před 40 roky.Gerlach je vlastně v Tatrách nejvyšší,Lomnický je myslím druhý,že? Tak to sem fakt trochu popletl,sorry Jsem rád, protože zjistit po výstupu že tam vede lanovka, tak jsem akorát nasratý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno úterý v 17:31 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:31 před 20 minutami, African napsal: Jsem rád, protože zjistit po výstupu že tam vede lanovka, tak jsem akorát nasratý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno čtvrtek v 10:06 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:06 poteste seba alebo blizkych https://peterhamor.com/darovaci-poukaz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno čtvrtek v 10:09 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:09 před 2 minutami, Harwey napsal: poteste seba alebo blizkych https://peterhamor.com/darovaci-poukaz/ Ty vogo, to bych šel jako hned.....ale času málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno čtvrtek v 10:12 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:12 ked si nastavis priority Vlasto:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se