Harwey Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Petrovo zhrnutie thtorocnej vypravy https://peterhamor.com/2026/05/27/daleky-zapad-nepalu/?fbclid=IwY2xjawSGDw1leHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEexfi06QoH7o_ZQDffsaPb714UVlyK1HrbOnsLrT6q1qpoetE_2or7Dtnkc90_aem_IE5bpXVu7dCb7aiff84YSQ 2
Prochy68 Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Chlapy, chodte taky na ty kopecky kdyz uz o nich pisete. Vzdyt ja potkavam posledni dobou jen samy baby . Dnesni skore 14:1 kdyz nepocitam sebe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Jone Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května …tak Franta z článku níže na ty kopečky chodí Dost dobrý výkon https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/batoh-misto-stanu-prasky-na-bolest-a-tisic-metru-skaly-cesky-student-zdolal-el_2605311100_bva 2 1
Prochy68 Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Tak já byl jen v Lužickejch a tam je jiná situace, neděle 10:0 pro baby, ale část byla myslím stejná jako jsem potkal i v sobotu.
Jone Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června před 19 minutami, Prochy68 napsal: Tak já byl jen v Lužickejch a tam je jiná situace, neděle 10:0 pro baby, ale část byla myslím stejná jako jsem potkal i v sobotu. …tak pochopitelně - teď jsou Lužický pro baby; chlapi byli už v březnu… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Prochy68 Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Nejteri minulej tejden Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno 4. června Autor Nahlásit Odesláno 4. června Někdo volí home ofiice, já dávám přednost rock officu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
juk Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 5 hodinami, African napsal: Někdo volí home ofiice, já dávám přednost rock officu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je tady, https://www.vodni-brana.cz/ ? Nádherná část údolí Jizery u Semil i pro pěší turisty.
African Odesláno 4. června Autor Nahlásit Odesláno 4. června Jsem věděl že do obchodu s vercajkem nemám lézt, ale kluk potřeboval nový blembák, rukavice, no a chtěl jsem mu udělat radost když už dnes nemohl se mnou....no a pak jsem si omakal feraťák od Salewy a docela rozdíl nó oproti mému tak patnáctiletému dinosauru který si už své užil....ve zkratce, nemohl jsem ho tam prostě nechat a důvodů k tomu milión Ten ale maká, to se musí nechat....za 14 dní testování v Rakousku, už se klepu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 4. června Autor Nahlásit Odesláno 4. června 4 minutes ago, juk said: To je tady, https://www.vodni-brana.cz/ ? Nádherná část údolí Jizery u Semil i pro pěší turisty. Jop, to je ono a jak píšeš Ono i v okolí je hafo věcí co dělat, třeba Bozkovské jeskyně a tak dále..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
juk Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 1 hodinou, African napsal: Jop, to je ono a jak píšeš Ono i v okolí je hafo věcí co dělat, třeba Bozkovské jeskyně a tak dále..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ze Semil je to kousek do Krkonoš, Jizerských hor i Českého ráje. 1
Harwey Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června https://sport.aktuality.sk/ostatne-sporty/clanok/zazrak-na-najvyssej-hore-sveta-rodina-sa-s-nim-uz-rozlucila-nasli-ho-po-6-dnoch-2026060411465781977 1
Seamaster Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června twl ty Indi maj tuhej korinek... se vsadim, ze si tam v zahrabu aby nepropadl trudomyslnosti otevrel call centrum Borec!
African Odesláno 5. června Autor Nahlásit Odesláno 5. června 5 hours ago, Harwey said: https://sport.aktuality.sk/ostatne-sporty/clanok/zazrak-na-najvyssej-hore-sveta-rodina-sa-s-nim-uz-rozlucila-nasli-ho-po-6-dnoch-2026060411465781977 Nejlepší zpráva z celého týdne
African Odesláno neděle v 12:14 Autor Nahlásit Odesláno neděle v 12:14 (upraveno) Držíme palečky, kluci už jsou v Pakoši Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno neděle v 12:15 uživatelem African 1
vzduch Odesláno neděle v 15:00 Nahlásit Odesláno neděle v 15:00 Nebyl jste někdo v létě v Dolomitech San Martino do Castrozza? Uvítal bych doporučení na nějaké túry se ženou a dvěma dorostenkami. Tak do 6 hodin a nastoupáno do cca 1000 výškových, případně nějakou lehkou ferratu B,C. Jiná doporučení na tuto oblast. Internet procházím. Díky R.
Harwey Odesláno středa v 05:49 Nahlásit Odesláno středa v 05:49 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno středa v 06:05 Autor Nahlásit Odesláno středa v 06:05 16 minutes ago, Harwey said: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Wow, wow, wow, tak jsem zvědav....Mára to tak krásně dokáže všechno podat
Maro Odesláno středa v 13:16 Nahlásit Odesláno středa v 13:16 Nevim, kam jinam to dat, tak asi sem. Chlapi, pokud byste sháněli nositko na dítě, tak jsem ted narazil na tuto lehce pofiderni stránku, kde maji v nabidce Deuter Kid Comfort. Podle recenzí jsem nečekal, ze by zboží dorazilo, tak jsem to objednal na dobírku jako experiment a cekal, co se bude dít. Komunikace ze strany eshopu veškerá žádná (jenom na zacatku poslali potvrzeni a fakturu), ale k mému překvapení jsem dneska opravdu vyzvedl nove nositko za tech necelých 4500. dlouhodobě se nejlevnejsi kusy pohyboujou lehce pres 6 a za bazarové si lidi říkají mezi 4 az 5, čili za me dobry kauf. Je to ta střední verze, kdyztak si vygooglete rozdíly, ja jsem neprisel na důvod priplacet za verzi pro a u lehčího active mi vadily záda a neseděl mi. Eshop ma celkem mizerné recenze, takze na vlastní nebezpečí, se zárukou bych moc nepočítal, ale je to nové nositko za cenu bazaru, tak snad se bude hodit někomu kdo shání a bude mit stejně štěstí, jako ja https://www.black-monday.cz/produkt/deuter-kid-comfort-4046051115535/657/?hgtid=492e2c1a-f6cf-4c76-b75a-ced372dbf1bb&__cf_chl_f_tk=QqEYuQgy13b1fPEAqDtYWCrrizu7O_3g3gTpkZ0n5tk-1782911150-1.0.1.1-R7GZPDRXgK7_66JPBMGWmcwLuv9cz45WcR2oVhaRd_o
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se