African Odesláno 14. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2025 7 hours ago, enGiN said: Ahoj Afri, jak jsem psal v tomhle vlákně, hrozně by mě to lákalo. Ale vzhledem k tomu, že se nám letos narodil potomek, tyhle ty úvahy musí jít na nějakou dobu stranou... Každopádně držím palce, ať to vyjde, a závidím! Se ženou už řešíme, kdy vezmeme malého poprvé do Nepálu a dáme třeba Poon Hill Trek nebo něco takového Tak to je jasná věc, taky bych v tvém případě nějak moc neblbnul Každopádně ani s prckem bych do toho Nepálu nějak moc nespěchal, navíc když v EU máme také moc krásné kopce a když už se něco posere, tak je to pro prcka vše mnohem bezpečnější. 4
Harwey Odesláno 17. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2025 Aktualne cislo NG Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno 27. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2025 Dneska jsem byl hodinu na telefonu s mým Nepálským bratrem a ten magor mě stále tahá na Aman Dablam Jediná výhoda oproti Himlungu sedmě, že tato kráska s náhrdelníkem bude levnější a celý výlet o dva týdny kratší, což je sice pro mě důležité, ale tím veškeré výhody končí. Projel jsem si krok po kroku celý výstup, reálné by to bylo, ale nesměla by stát v cestě Yellow Tower, tu jsem si na YouTube projel tak desetkrát a šel jsem se hned na záchod uvolnit Ve třech tisících bych to dal, v šesti asi těžko. Kdyby aspoň děti byli větší, jedu hnedle, ale takhle nevím no.....kurňa, to jsou stresy tohlecto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno 27. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2025 2 hours ago, Ajaj said: a měl bys tahat nebo na rybu? Ama Dablam je celá zafixovaná, jen musíš vybrat třeba z deseti lan to správné a nové
alky Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 Dnes krátký výšvih na skalky pod Ještědem. Dám vám to sem, at se kocháte taky, když je total šedivo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Maro Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 Pqrqda! Byl tam alespoň nějaký sníh, nebo to je uplne holé?
Zdenek1307 Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Dali jsme Krušné Hory. Posledni den pak hodně vichr a teploty někde pod 5 stupni. Ale dva dny jsme měli krásné počasí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Prochy68 Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Já byl minulý tyden Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Harwey Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna https://www.netflix.com/cz/title/81987107?s=a&trkid=13747225&trg=cp&vlang=cs&clip=82695053 Alexov dalsi projekt
African Odesláno 19. ledna Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 20 hours ago, Harwey said: https://www.netflix.com/cz/title/81987107?s=a&trkid=13747225&trg=cp&vlang=cs&clip=82695053 Alexov dalsi projekt V kolik to bude běžet u nás, nevíš?
Harwey Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Harwey Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna dalsi rozhovor s Maarou https://www.nationalgeographic.cz/rozhovory/marek-holecek-horolezec-nikdy-nejde-do-duchodu/?fbclid=IwY2xjawPcN79leHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeTG569JyvdpcJJhRST-sX8AwZX9voKdPSp-tp13UPydBPyrij1D65wNLsiOM_aem_mtn_0deR29ajtXpDsfKahw
Ajaj Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna Alex Honnold. Právě jsem dokoukal ze záznamu. KLOBOUČEK
African Odesláno 26. ledna Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna On 1/25/2026 at 11:47 AM, Ajaj said: Alex Honnold. Právě jsem dokoukal ze záznamu. KLOBOUČEK Je to těžký borec, který nosí Rolex Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 3. února Autor Nahlásit Odesláno 3. února Hurá, v červnu příletí můj Nepálský bratr a budeme ladit nějakou tu podzimní expedošku Ale čím víc ležím nad kráskou Ama Dablam, tím méně spím a myslím že je to moc velké sousto Tož nějaké fotky pro lepší ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února fuha, aby si to neprehnal...kopec nadherny....ale...
Brownicek Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Ahoj všem Napadlo mě před časem, že bych mohl hodit info o našem projektu sem.. Je tu spousta zajímavých lidí, co má rádo nejen hodinky ale i hory, tak snad se to setká s úspěchem Společně s fotografem, horolezcem a dokumentaristou Petrem Janem Juračkou připravujeme přelet osmitisícové Annapurny v Nepálu horkovzdušným balónem. Pokud vše půjde podle plánu, uskuteční se přibližně touto dobou příští rok. Šlo by o první přelet osmitisícovky horkovzdušným balónem od 90. let, kdy byl uskutečněn přelet Everestu. Od té doby se nic podobného nepodařilo zopakovat – a to na žádné osmitisícové hoře. Navíc budeme startovat z nejhlubšího údolí světa ( Kali Gandali) a během letu nastoupáme zhruba o 6 kilometrů výšky, což z projektu dělá i po technické a meteorologické stránce velmi náročnou záležitost. Brněnský výrobce Kubíček Balloons nám v tuto chvíli dokončuje expediční balón ze speciální textilie, určený právě pro extrémní výšky. Současně s jeho dokončením představíme generálního partnera, jehož logo ponese samotný balón, a budeme moci naplno zahájit výškový trénink v Česku a expediční lety v Alpách. Do projektu jsou už teď zapojeni nebo s náma spolupracují zajímaví partneři, namátkou: Honza Trávníček a jeho agentura 14 Summits v Nepálu National Geographic Česká televize Nikon Univerzita Karlova a ještě jedna větší bomba se plánuje, ale tady není vůbec jistý že to dopadne, tak raděj psát veřejně nic nebudu... Motivace projektu je samozřejmě splnění snu a zažít nějaký to dobrodružství – Petr má za sebou řadu expedic, knih i filmových projektů. Zároveň s tím ale paralelně vzniká seriózní výzkumný projekt v oblasti meteorologie v Himálajích, a to ve spolupráci s Karlovkou, kde Petr pracuje... Cílem je sběr dat a zlepšení predikce počasí, které by v budoucnu mohlo pomáhat i dalším expedicím. Budu rád, když se budete vyptávat a zajímat Zásadní otázka, aby to bylo trochu k tématu: co si mám na přelet koupit za hodinky?? Joo a kdybyste třeba někdo měl dobrej kontakt v Blancpainu, Patek, klidně i Rolexu - tak místo na reklamu ještě máme a na zápěstí si ho udělám Ale vážně, je to myslím zajímavej projekt kterej (hlavně teda díky Petrovi) bude mít dosah, tak kdyžtak pište SZ, kdyby Vás něco zajímavýho napadlo. P.S.: kdo by chtěl , můžu poslat v SZ neveřejnej odkaz na Petrův poslední film z Himálají, abyste viděli, co z toho taky možná vznikne za dokument... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
African Odesláno 4. února Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2 hours ago, Brownicek said: Ahoj všem Napadlo mě před časem, že bych mohl hodit info o našem projektu sem.. Je tu spousta zajímavých lidí, co má rádo nejen hodinky ale i hory, tak snad se to setká s úspěchem Společně s fotografem, horolezcem a dokumentaristou Petrem Janem Juračkou připravujeme přelet osmitisícové Annapurny v Nepálu horkovzdušným balónem. Pokud vše půjde podle plánu, uskuteční se přibližně touto dobou příští rok. Šlo by o první přelet osmitisícovky horkovzdušným balónem od 90. let, kdy byl uskutečněn přelet Everestu. Od té doby se nic podobného nepodařilo zopakovat – a to na žádné osmitisícové hoře. Wow, tak to zní mega luxusně, držím palečky a budu se moc těšit na další střípky z této expedice Hodinky bych si vzal já osobně na takovejhle úlet Expy jedničky, ty do Himálají patří jak prdel na hrnec, ale je to strašně individuální, nebyli by třeba ani špatné Breitling Emergency, kdyby Vás to náhodou někam odfouklo Mám první dotaz, nebude tam v únoru ještě takové trochu drsnější počasí na přelet? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Brownicek Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Breitling nee - vím že se k lítání obecně hodí, ale já na něm moc nefrčím teda... Počasí - v zimě je právě v Nepálu co se týče stability počasí nejlíp. Ale co jde zase proti tomu je, že jsou silnější jet straemy v 8-10km, což úplně nepotřebujeme...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se