Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
4 hours ago, Harwey said:

ake mal hodinky?:)

Měl sako, takže nebyli vidět, ale myslím že teď nosí Montblanc...

• Díky 1
Odesláno
21 minutes ago, Vlcak1980 said:

myslim ze jsem te Africane nahodne nekde zahledl:) , koukam ze jsme sedeli dost podobne

Sent from my iPhone using Tapatalk

Byl jsem v sedmé řadě, stejný sektor, takže opravdu jak koukám někde kousek od tebe 👍 Jak jsi zvládnul podpis, dle mého názoru nemožné, naštěstí jeden mám tak jsem to nehrotil už. Kámoš se taky dokázal nacpat dopředu, ale na úkor toho že neviděl druhou půlku filmu a místo toho čekal u stolu 🙈 

Odesláno

tak to skoro vedle, ja v desate. Film jsem videl z 90ti procent, odesel jsem chvilku pred koncem, ale stejně to byla klika, protoze těsně za mnou, resp za tatou, ta prvni autogramiada skoncila

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Dát hlas 1
Odesláno

Hory jsou nevypočitatelný a ani nemusí jít o ty nejvyšší. Já hrubě podcenil vybavení na Istrii, protože v Chorvatsku je přeci pořád hezky, a poslední dva dny si to užívám plnými doušky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 13 hodinami, kral083 napsal:

Hory jsou nevypočitatelný a ani nemusí jít o ty nejvyšší. Já hrubě podcenil vybavení na Istrii, protože v Chorvatsku je přeci pořád hezky, a poslední dva dny si to užívám plnými doušky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

No jo, to víme... i když je pravda, podle toho, co potkáme v horách, že asi ne všichni 🙂 Tak snad to dopadlo dobře 👍

Odesláno

Moje milovaná Šumava. Hory to sice nejsou, ale "krásné kopečky" z názvu vlákna to myslím splňuje. Na vejšlapy se 70letou mamkou ideál...

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
On 5/13/2026 at 7:58 AM, Harwey said:

Makalu je letos nějáká naštvaná 🙄 Letošní sezóna počasí nic moc, stále chumelí, takže padá hodně lavin... Jinak na besedě RM jsem zaregistroval, že za měsíc Mára Holeček razí směr Nanga Parbath :punk: Tak snad....je to divoch.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...