Prochy68 Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Pripomina mi to cestu po cerveny z Kozich hrbetu smer na Lucni, ale jistej si nejsem. Naposledy jsem tam sel za tmy Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Tak ja to trefil Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Kozí hřbety. Ze Sv. Petra směrem na Luční boudu. Každý červenec už 40 let. poprve v osmi letech ještě s dědou a tátou. Teď už bohužel sám. To ti zavidim mit takovou rodinnou tradici, ja se pred lety o neco taky pokousel, ale nakonec jsem chodil sam, protoze to nikoho uz nebavilo mimo me, tak jsem to zrusil.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 před 10 minutami, Prochy68 napsal: To ti zavidim mit takovou rodinnou tradici, ja se pred lety o neco taky pokousel, ale nakonec jsem chodil sam, protoze to nikoho uz nebavilo mimo me, tak jsem to zrusil. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Loni jsem ještě tátu vytáhnul, ale je teď po kyčli a kolenu a je z toho špatnej že musel po tolika letech vynechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Ještě jednou Jeseníky, tentokrát východ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Loni jsem ještě tátu vytáhnul, ale je teď po kyčli a kolenu a je z toho špatnej že musel po tolika letech vynechat. Tohle jsou neprijemny zalezitosti. Preju uspesnou rekonvalescenci.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 před 5 minutami, Prochy68 napsal: Tohle jsou neprijemny zalezitosti. Preju uspesnou rekonvalescenci. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Dík. Je to " starej sportovec" určitě to zvládne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 V 3. 7. 2022 v 17:58, African napsal: Zkus tady toho pána jménem Peťo, s ním jsem lezl já a je hodně na pohodu, nebo ti dá číslo na někoho jiného, ceny mají stejné. Ubytování přes Booking ve Starém Smokovci. Pozor oni jsou dvaja Otec a Syn. Sli sme so starym ktory ma cca 70rokov a sli sme na Gerlach. Masaker ze sme za nim kevladali a to sme o polovinu mladsi Inaksie perfektne odporucam je to perfektny clovek a super odbornik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Já se poprvé v životě dostal na Sněžku. Pěkné to bylo.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 před 30 minutami, EngineerHack napsal: Pozor oni jsou dvaja Otec a Syn. Sli sme so starym ktory ma cca 70rokov a sli sme na Gerlach. Masaker ze sme za nim kevladali a to sme o polovinu mladsi Inaksie perfektne odporucam je to perfektny clovek a super odbornik. My jsme šli taky se starším před asi šesti lety a jak říkáš, těžký borec. A tomu už je sedmdesát jo? No, tak to je mazec.... klobouček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 před 3 hodinami, pciza napsal: Kozí hřbety. Ze Sv. Petra směrem na Luční boudu. Každý červenec už 40 let. poprve v osmi letech ještě s dědou a tátou. Teď už bohužel sám. OK, vřelé díky. To foto oceňuji, já si tedy myslel, že by to mohlo být se Sněžkou, ale nebyl jsem si jistý, těch fotek tady borci dávají mraky a leckde za hranicemi to vypadá hodně podobně. Já tedy tuto trasu šel myslím jednou, ale už dávno, 1976, takže ten chodník tam takový ještě asi nebyl. Ale gut, udělal si mi radost, že i na tohle místo se dá dnes téměř bez problému vyrazit. Já už si kladu jen menší cíle, chodím v létě soukromou pouť Kladruby - Blaník. od Rehabilitačního ústavu rovnou za nosem až na vrchol bájné hory. Kluci co tam byli kdysi na léčení se mnou, ale na vozících, mě hecovali a fandili. Takže jsem to nakonec přece jen rozchodil a ty berle mohl zahodit. Napsal bych k tomu více, ale sem se to nehodí, Blaník není Peak XV. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Dantechno také dobré, Sněžka je gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 před 39 minutami, Dantechno napsal: Já se poprvé v životě dostal na Sněžku. Pěkné to bylo. Sent from my iPhone using Tapatalk Taky jsem na Sněžce nikdy nebyl, spíš mě to odrazovalo než lákalo, ale už brzy se tam vydám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 před 47 minutami, Dantechno napsal: Já se poprvé v životě dostal na Sněžku. Pěkné to bylo. Sent from my iPhone using Tapatalk Paráda, nějak málo lidí nebo? Není tam někde zase uzavírka směr Růžovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Hele to nevím... Já šel trasu z Pece- kde jame bydleli - přes obří důl. Šel jsem ráno po šesté právě abych potkal co neméně lidí.Pak jsem sušil propocené hadry a pozoroval rodiny Homolkových vystupující z lanovky.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 African na Sněžku je nejrychlejší a nejednodušší z Pomezek přes Jelenku, když se povede počasí, užiješ si slunce i výhledy. Z Růžovky bych doporučil jen traverz úbočím pod Svorovkou a dolů přímo do pivovaru Trautenberk. Jo lidi, já jsem také vždy lítal bůhvíkde a nakonec jsem rád pochodil i ty naše Krakonošky. České hory, české pivo, české ceny i když už to také stoupá. Klobouček všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 před 28 minutami, Dantechno napsal: Hele to nevím... Já šel trasu z Pece- kde jame bydleli - přes obří důl. Šel jsem ráno po šesté právě abych potkal co neméně lidí. Pak jsem sušil propocené hadry a pozoroval rodiny Homolkových vystupující z lanovky.. Sent from my iPhone using Tapatalk Super Já s klukem také od rána ve skalách, hledali jsme tajné horolezecké místo s ohništěm, kde plánujeme přespat s dědou jeden den, a našli, jsme dobrý Ale ten kůrovec všude, to je průser.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 před 6 minutami, eloga napsal: African na Sněžku je nejrychlejší a nejednodušší z Pomezek přes Jelenku, když se povede počasí, užiješ si slunce i výhledy. Z Růžovky bych doporučil jen traverz úbočím pod Svorovkou a dolů přímo do pivovaru Trautenberk. Jo lidi, já jsem také vždy lítal bůhvíkde a nakonec jsem rád pochodil i ty naše Krakonošky. České hory, české pivo, české ceny i když už to také stoupá. Klobouček všem. Děkuji za cenné rady, ale já jsem na Sněžce od dětství jak doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Sice před měsícem ale když už se tu tak Krkonošuje..Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Taky zaplevelim... Poprvé v životě Seceda. Dechberoucí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se