Zdenek1307 Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 před 13 hodinami, pato31681 napsal: Este jedna zo vcera - Velky Hang, Priecne sedlo a Teryho chata z Lomnickeho sedla To jsou hodně motivační fotky! Láká mě to hodně, jen mi nějak začínají vadit ty sestupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Ja to riesim palickami a ked treba tak mam aj bandaze na kolena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 A já to ještě jistím práškama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Hůlky mám a zahájil jsem alespoň kloubní výživu. Jsem ještě mladý, ale snad není pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 konecne som nezabudol odfotit aj hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Vysoke Tatry den treti - tura Strbske pleso - Popradske pleso - Ostrva. Za 3 dni som nachodil cca 47 kilometrov a dalsie 2 tyzdne si davam od Tatier pauzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Nádherný fotky, namotivoval jsi mě a Tatry dám co nejdřív taky. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Když jsme u těch Tater. Já je dám letos ještě se psem neb od příštího roku budou mít psi do hor zákaz. Samozřejmě volím trasy tak, aby to dal i pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 před 10 hodinami, tikzot napsal: Nádherný fotky, namotivoval jsi mě a Tatry dám co nejdřív taky. Díky To ma tesi, prajem pekne a zaujimave tury Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 před 2 hodinami, vzduch napsal: Když jsme u těch Tater. Já je dám letos ještě se psem neb od příštího roku budou mít psi do hor zákaz. Samozřejmě volím trasy tak, aby to dal i pes. zatial som k tomu nasiel len toto, pohyb so psom bude obmedzeny, ale asi nie uplne zakazany: Turisti budú môcť po novom so svojimi psami navštíviť len oblasti, kde nežijú kolónie svišťov alebo sa nesťahujú kamzičie stáda, rovnako ako oblasti, kde sa nevyskytujú veľké šelmy a iné vzácne a ohrozené druhy živočíchov. Na obmedzenia by mali turistov upozorňovať informačné tabule priamo v danej lokalite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 To mi tedy někdo vysvětlete, proč ne pes...copak na vodítku je to nějaký problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Před hodinou, TomTomTom napsal: To mi tedy někdo vysvětlete, proč ne pes...copak na vodítku je to nějaký problém? Protože pět z deseti pejsků tam bude běhat na volno a tři z těch zbylých pěti neudrží paničky na vodítku v případě setkání se svištěm, protože své psi nezvládají....klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Dám to raději i sem: V souvislosti se slovy pes a Slovensko (jižní, teplejší části) jsem objevil výskyt parazita Vlasovce psího. Pěkná svině teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Tak jsme ten náš fesťáček rozjeli Škoda že zlodějské praktiky spojené s tou naší fešnou inflací dorazili i sem ale to dáme, nejsme žádná béčka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 (upraveno) Všechno jednou musí skončit a bylo to jako vždy výborné Můžu doporučit výherní film Last Mountain, supééér Upraveno 27. srpna 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Vyhasl mě kontakt v Pákistánu, tak se zeptám tady jestli nemáte tip na nějaký office nebo nějakého borce ze Skardu nebo Islamabádu co pomůže zprostředkovat treky K2 a Nanga Parbath? Český průvodci mají problém jít mimo měsíce 7,8 nebo chtějí strašný peníze, tak musím improvizovat a udělat si to po svém, ono by to nakonec stejně tak dopadlo. Teď jednám s klukama z pákistánského Apricotu, ale zatím z toho mám docela smíšené pocity, docela mě zkouší co vydržím a na co všechno kejvnu... přestává mě to bavit. https://www.apricottours.pk/contact-us/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Aktuální info k Vysokým Tatrám, zejména pro pejskaře: https://adventurerapp.cz/blogs/news/pravidla-ve-vysokych-tatrach-se-od-pristiho-roku-zprisnuji-do-urcitych-casti-budou-mit-zakaz-psi?fbclid=IwAR0TZ36VDoivqHUhfc1ByTx5VwMBDcUrzWAD2m1HYmAvUAhyUSUad0YJ-Q0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Malý slovenský kopecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Tak se mi povedlo spojit s kolegou v Pakistánu a už to na mě chrlí Jsme tři, čtyři a potřeboval bych udělat pro nejlepší možnou cenu skupinu sedmi chlapců. Pokud by někdo měl zájem, podrobnosti celé expedice hodím do SZ. Pouze ve zkratce 26 dní trek K2 + trek Nanga Parbat full service za cenu viz. níže po delším smlouvání. Pouze potřeba dokoupit letenku Islámábád (13.000) a vlastní pojištění. České cestovky létají hlavní sezónu 7,8 kdy nemůžu, takže se jedná o individuální expedici v měsíci 9, kdy už je málo lidí a počasí stále drží. U nás samé skryté poplatky, kompletní cena v ČR se pohybuje okolo 120-150 co mi řekl průvodce. Se smlouváním nekončím, takže to bude časem třeba ještě lepší...ale už teď to zní zajímavě. Hoře zdar Hello Vlastimil, I appreciate your expressed interest. The pricing for each participant for the K2 Base Camp Trek and Nanga Parbat extension will be $3,290 per person with full service. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Mozno to sem nepatri, ale kolegovia v praci ma prekvapili a kupili mi darcek k narodeninam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se