Přejít na obsah

Výstup do b.c Mount Everestu a jiné krásné kopečky

Doporučené příspěvky

před 13 hodinami, pato31681 napsal:

Este jedna zo vcera - Velky Hang, Priecne sedlo a Teryho chata z Lomnickeho sedla

AF3B458C-A3AE-4C71-8ABB-E6070BA12968.jpeg

To jsou hodně motivační fotky! 👍 Láká mě to hodně, jen mi nějak začínají vadit ty sestupy 😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, vzduch napsal:

Když jsme u těch Tater. Já je dám letos ještě se psem neb od příštího roku budou mít psi do hor zákaz. Samozřejmě volím trasy tak, aby to dal i pes.

zatial som k tomu nasiel len toto, pohyb so psom bude obmedzeny, ale asi nie uplne zakazany:

Turisti budú môcť po novom so svojimi psami navštíviť len oblasti, kde nežijú kolónie svišťov alebo sa nesťahujú kamzičie stáda, rovnako ako oblasti, kde sa nevyskytujú veľké šelmy a iné vzácne a ohrozené druhy živočíchov. Na obmedzenia by mali turistov upozorňovať informačné tabule priamo v danej lokalite.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, TomTomTom napsal:

To mi tedy někdo vysvětlete, proč ne pes...copak na vodítku je to nějaký problém?

Protože pět z deseti pejsků tam bude běhat na volno a tři z těch zbylých pěti neudrží paničky na vodítku v případě setkání se svištěm, protože své psi nezvládají....klasika 😉 

Odkaz ke komentáři

Vyhasl mě kontakt v Pákistánu, tak se zeptám tady jestli nemáte tip na nějaký office nebo nějakého borce ze Skardu nebo Islamabádu co pomůže zprostředkovat treky K2 a Nanga Parbath? Český průvodci mají problém jít mimo měsíce 7,8 nebo chtějí strašný peníze, tak musím improvizovat a udělat si to po svém, ono by to nakonec stejně tak dopadlo. Teď jednám s klukama z pákistánského Apricotu, ale zatím z toho mám docela smíšené pocity, docela mě zkouší co vydržím a na co všechno kejvnu... přestává mě to bavit.

https://www.apricottours.pk/contact-us/

Odkaz ke komentáři

Tak se mi povedlo spojit s kolegou v Pakistánu a už to na mě chrlí 😎 Jsme tři, čtyři a potřeboval bych udělat pro nejlepší možnou cenu skupinu sedmi chlapců. Pokud by někdo měl zájem, podrobnosti celé expedice hodím do SZ. Pouze ve zkratce 26 dní trek K2 + trek Nanga Parbat full service za cenu viz. níže po delším smlouvání. Pouze potřeba dokoupit letenku Islámábád (13.000) a vlastní pojištění. České cestovky létají hlavní sezónu 7,8 kdy nemůžu, takže se jedná o individuální expedici v měsíci 9, kdy už je málo lidí a počasí stále drží. U nás samé skryté poplatky, kompletní cena v ČR se pohybuje okolo 120-150 co mi řekl průvodce. Se smlouváním nekončím, takže to bude časem třeba ještě lepší...ale už teď to zní zajímavě. Hoře zdar 🤙

Hello Vlastimil,

I appreciate your expressed interest.

The pricing for each participant for the K2 Base Camp Trek and Nanga Parbat extension will be $3,290 per person with full service.

DSC_5195~3.JPG

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...