Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 28 minutami, vzduch napsal:

Paráda. Kolik je teď lidí v Tatrách? Chystám se teď o víkendu.

Vcera bolo velmi vela ludi lebo bol vikend a bolo nadherne pocasie. V piatok budu Tatry tiez plne lebo na Slovensku je sviatok, ak bude dobre pocasie tak si myslim ze bude plno.

Odesláno
před 9 hodinami, Ajaj napsal:

Byl jsem tu poprvé, ale hned mi bylo jasný, že tady bych tahat nechtěl 😂

IMG_0937.jpeg

Ólalá, sám pan Starosta a paní Starostová ... příště dej vědět dopředu a někoho seženu co tě tam potahá 🤙

Odesláno

Já teda jen české luhy a háje, ale hlavu to vyčistí také.

IMG_20230918_125805.jpg

IMG_20230918_141437.jpg

IMG_20230918_141247.jpg

Odesláno

JJ, mas pravdu.Byl jsem tam nekolikrat, prvne 1997 a naposled nekde 2017 a je to strasne znat. I od te posledni navstevy.

Odesláno
V 18. 9. 2023 v 7:36, vzduch napsal:

Bystrá lávka, Vysoké Tatry. Počasí luxus.

IMG_20230917_120015.jpg

Kolko km bol okruh a ako dlho vam trval ?

Odesláno

Kilometrově cca 11 km, výškových cca 1000 m. Šli jsme po žluté Mlynickou dolinou a pak přes Bystrou lávku do Furkotské doliny, kde jsme dole odbočili po modré směrem k lanovce na Solisku (to byly výživné poslední metry stoupání). Na Solisku dvě piva a sedačkou na Štrbské pleso, kde jsme byli ubytovaní. Celkem nám to zabralo 6,5 hodiny (po Solisko).  Po cestě je možnost nabrat vodu z ples či potoka, ale chata je až na Solisku. Jsme už starší pánové, turistická náročnost tak středně těžká, ale mákli jme si🙂

Odesláno

Fajnové to máte, budu muset do těch Tater zase někdy nahlédnout :guitar: Já kvůli blbým okolnostem ruším co se dá, do konce roku si nechávám otevřené akce už jenom s děckama pokud bůh dá a budou cajk. Jsem rád že kluci pochopili mé trable a i Matterhorn defakto na poslední chvílí na pohodu odpískali bez jakéhokoliv stresíku. Stojí to všechno za pikachu, ten Maťáček mi asi není prostě souzený...ale jak se říká všechno blbé má i svoji světlou stránku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...