Prochy68 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna před 10 hodinami, Ajaj napsal: @Prochy68 - klobouk dolu chlape No z pomezek žádnej výkon teda A ještě dík za tip na The Heat Company, hralo to se stejnou intenzitou cca 8-9 hodin, pak to začalo trochu uvadat. Ale i tak za mě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna před 12 hodinami, Prochy68 napsal: Pozdrav ze Snezky Super, za mě ideální program na Silvestrovský večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Před hodinou, African napsal: Super, za mě ideální program na Silvestrovský večer Jednou za život jsem to zkusil, uvidíme příští rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Jsem úplně zapomněl, noční výšlap na Lysou, a druhý den přechod na Smrk, počasí kruté, ale zážitky k nezaplacení, ať vám to šlape i v Novém roce! PS: Tip na fajn zapomenutou hospodu, kde se zastavil čas v tom nejlepším ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Tak jsme na místě,auto opravený (viz.co mě právě naštvalo), zítra lyže. Ale sněhu je málo, sice nasypalo, ale tak 5 cm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna opat vypredaj v hudy https://www.hudysport.sk/vypredaj-hudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Docela pekny cteni a foto: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/slavne-fotografie-dobyti-jizniho-polu-scott-amundsen-polarni-vyprava.A231212_131158_zahranicni_pitt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna (upraveno) Kluka dnes v den jeho dvanáctých narozenin hodili do kategorie čtrnáctiletých, to bude spíše boj o život než nějaké závodění, ale každá zkušenost fajnová Upraveno 27. ledna uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna co vůbec leze za klasu? 5a, 6b, atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 11 minutami, Ajaj napsal: co vůbec leze za klasu? 5a, 6b, atd Tady dělali cesty včera, tak to nikdo neklasifikuje, bude to 5 a výše.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna @Prochy68 - kam míříš? Pěkný watche @African - tak držím palce, ať velký kluky prožene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna @ajaj Díky. Byl jsem něco koupit v Polsku tak jsem to spojil jako vždy s lehkou turistikou. Couram kolem Frýdlantu, sníh žádnej jen nahoře sem tam zmrazky na rozbiti huby. Přesně pro mě starýho poseru co se bojí z kopce pomalu už i po asfaltce. Hůlky a mačky samozřejmě mám vzorně uloženy v kufru auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 5 hodinami, Prochy68 napsal: Fajnový jsi to měl To Ajaj: Kluk zamakal, je dojebaný jak cikánská hračka, ale na ty starší kluky bohužel neměl, ty jsou za dva roky o míle dál. Ale hezké to bylo, užili jsme si to a kluk to vzal sportovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Dva roky to je znát v tomhle věku. Mladej když dělal zápas, tak v sedmi a osmi chodil proti dvanactiletym, protože byl vysokej a obtloustlej. Váhove to sedělo, ale jinak šanci moc neměl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Dva roky to je znát v tomhle věku. Mladej když dělal zápas, tak v sedmi a osmi chodil proti dvanactiletym, protože byl vysokej a obtloustlej. Váhove to sedělo, ale jinak šanci moc neměl . Je no, ale nedá se nic dělat, aneb jak se říká, co tě nezabije, to tě posílí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 10 hodinami, Prochy68 napsal: To je lom u Kozy pod Oldřichovským sedlem? To je teda s ledem velká bída. Já si to pamatuji vždy zaledněné odshora až dolů. Vždy super lezení (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna @African @Piplík přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se