African Odesláno 30. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září V 27. 9. 2024 v 18:39, Harwey napsal: @African Děkuji, ale mám...někde Jinak dnes to v kopečkách nemá od božího rána chybu, a já trčím v kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září (upraveno) @Africantam je teplejsie jak tu:) @kral083ak ju este mas, tak by som ju kupil Upraveno 30. září uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září @Harweytos špatně pochopil, já jí neprodávam pošli mi adresu. Minulý týden jsem maturoval se zasilkovnou, tak teď si dám další výzvu balík do zahraničí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října https://www.facebook.com/MarekHolecek.cz/?locale=sk_SK 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října před 25 minutami, Harwey napsal: https://www.facebook.com/MarekHolecek.cz/?locale=sk_SK Jsem s ním kecal na fesťáku a on je vždycky tajemnej jak hrad v Karpatech, říkal vylezu si takovej malej prdeček , ale jak se to jmenuje jsem z něho nedostal. Už se ví jméno kopce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října (upraveno) no ja urcite netusim, ani som sa nikde nedocital ano je to tajne urcite, bude to nejaky bezejmenny brdecek:) Upraveno 8. října uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeza Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Google dle Maarových fotek říká Langtang Lirung. I to odpovídá popisu strmého hovada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Moje přítelkyně se s Márem jednou fotila, pak to dala na FB a její otec na to reagoval: "Tak to je ten tvůj přítel"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října před 5 hodinami, jeza napsal: Google dle Maarových fotek říká Langtang Lirung. I to odpovídá popisu strmého hovada Dobře ty, už to tak opravdu vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Ale to je Svatá hora, myslel jsem, že Budha neumožňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října před 17 hodinami, alky napsal: Ale to je Svatá hora, myslel jsem, že Budha neumožňuje. Myslíš? Už tam je prvovýstup, a píšou že je lezecky otevřená letos. https://nepalhimalpeakprofile.org/langtang-lirung Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Koukám, nám řekli, sacred peak... Jinak je to kopec krásnej, o tom žádná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října před 31 minutami, alky napsal: Koukám, nám řekli, sacred peak... Jinak je to kopec krásnej, o tom žádná. Ty mede, Yala Peak, paráda Přemýšlel jsem že si v Dubnu do Nepálu zaskočím, ale tak maximálně na dva týdny, protože víc nemůžu a padl právě nápad na tento kopec Teď už se ale zase ozvali Pákistánci, tak uvidím co se nakonec upeče....Yala Peak se dá prý s pěkným trekem zvládnout během dvou týdnů, je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října před 37 minutami, African napsal: Yala Peak se dá prý s pěkným trekem zvládnout během dvou týdnů, je to tak? Určitě. My jsme šli přes Tilmann Pass, tak to trvalo dýl. Z Kyangin Gompy jsme to na YP zmákli za den, ve 4 ráno budíček, návrat v 15:00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října před 13 minutami, alky napsal: Určitě. My jsme šli přes Tilmann Pass, tak to trvalo dýl. Z Kyangin Gompy jsme to na YP zmákli za den, ve 4 ráno budíček, návrat v 15:00. Krásný.... máš víc fotek ze summitu okolí, třeba Lirunga, nějaké detailnější? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/mount-everest-national-geographic-bota-horolezci-mallory-irvin.A241011_130413_zahranicni_kha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 1 hodinou, Prochy68 napsal: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/mount-everest-national-geographic-bota-horolezci-mallory-irvin.A241011_130413_zahranicni_kha Tak to je hustý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Gůglím letenky do Káthmandů Duben, Květen 2025 a žádná hitparáda tedy, nejlepší z Krakowa 22, od nás 26, to samé už i Vídeň, crazy Máte nějaké lepší tipy? Pákistán se rýsuje až na druhou půlku roku, tak bych tam asi na ten Lirung rád mrknul.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října https://www.facebook.com/MarekHolecek.cz 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Pecka, snad to klapne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se