Přejít na obsah

Výstup do b.c Mount Everestu a jiné krásné kopečky

Doporučené příspěvky

před 25 minutami, Harwey napsal:

Jsem s ním kecal na fesťáku a on je vždycky tajemnej jak hrad v Karpatech, říkal vylezu si takovej malej prdeček 😆, ale jak se to jmenuje jsem z něho nedostal. Už se ví jméno kopce? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 31 minutami, alky napsal:

Koukám, nám řekli, sacred peak... Jinak je to kopec krásnej, o tom žádná.

IMG_20221031_105628.jpg

Ty mede, Yala Peak, paráda :guitar: Přemýšlel jsem že si v Dubnu do Nepálu zaskočím, ale tak maximálně na dva týdny, protože víc nemůžu a padl právě nápad na tento kopec 😄 Teď už se ale zase ozvali Pákistánci, tak uvidím co se nakonec upeče....Yala Peak se dá prý s pěkným trekem zvládnout během dvou týdnů, je to tak?

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, African napsal:

Yala Peak se dá prý s pěkným trekem zvládnout během dvou týdnů, je to tak?

Určitě. My jsme šli přes Tilmann Pass, tak to trvalo dýl. Z Kyangin Gompy jsme to na YP zmákli za den, ve 4 ráno budíček, návrat v 15:00.

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, alky napsal:

Určitě. My jsme šli přes Tilmann Pass, tak to trvalo dýl. Z Kyangin Gompy jsme to na YP zmákli za den, ve 4 ráno budíček, návrat v 15:00.

Krásný.... máš víc fotek ze summitu okolí, třeba Lirunga, nějaké detailnější? 🙏

Odkaz ke komentáři

Gůglím letenky do Káthmandů Duben, Květen 2025 a žádná hitparáda tedy, nejlepší z Krakowa 22, od nás 26, to samé už i Vídeň, crazy 😲 Máte nějaké lepší tipy? Pákistán se rýsuje až na druhou půlku roku, tak bych tam asi na ten Lirung rád mrknul....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...