wawrik Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Počuj, Afri... Keď už budeš v tom Nepále, čo keby si tatka posadil na lietadlo a išiel so mnou na trek do Langtangu? Dosť dlho zháňam parťáka... Výhľady na Annapyrny, Manaslu, neskôr Šiša Pangmu, pri dobrej viditeľnosti v Helambu aj Everest... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Zní to výborně a děkuji moc za nabídku, ale bohužel to nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Počuj, Afri... Keď už budeš v tom Nepále, čo keby si tatka posadil na lietadlo a išiel so mnou na trek do Langtangu? Dosť dlho zháňam parťáka... Výhľady na Annapyrny, Manaslu, neskôr Šiša Pangmu, pri dobrej viditeľnosti v Helambu aj Everest...DSC016371.jpgkdy to planujes?cestovatelska seznamka - to je co tady chybi ja mam problem sehnat spoluchodce na 'blbou' cestu SNP ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 (upraveno) Kedykoľvek Začiatkom decembra (lebo po Vianociach už niečo mám), prípadne na jar... Jednoducho, keď niekoho zoženiem. Je to celkom krátky, dostupný a veľmi pekný trek plný výhľadov - na tej hornej fotke je kompletný masív Annapúrn, vedľa Manaslu, zo sedla Ganja La je vidno ďalšiu osemtisícovku - Šiša Pangmu (oblý kopec v strede horizontu).Už som tam bol, ale v sedle som sa musel otočiť. Dva dni za ním občas zvyknú miznúť osamotení turisti, ktorých neskôr nájdu zavraždených. Viac-menej ide len o ženy, mužom alebo skupinkám sa nikdy nič nestalo, preto pre istotu zháňam parťáka. Dvom - navyše chlapom - žiadne nebezpečie nehrozí, ale zmieniť sa o tom v rámci fair play treba. Dúfam, že Afri tú zoznamku odpustí... Upraveno 14. listopadu 2017 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 V pohodě kluci, budu velmi rád když se tady budete společně domlouvat na různých akcích, moje vlákno - Vaše vlákno Vypadá to super, ale já už to mám bohužel trochu nalajnované, takže to časově nedám a budu rád když se kdokoliv zůčastní. Mám toho bohužel už až moc a privilegium příštího roku 2017 výstup je Matterhorn Každopádně jsem otevřený jakékoliv společné výzvě v roce 2019. Je to daleko, ano, ale už o nějákém společném chronotreku nebo chronovýstupu můžeme uvažovat, víme jakým tempem čas běží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 sorac za pleveleni vlakna , s tou seznamkou by se mozna i nove vlakno uzivilo...zima u mne nejak nejde - nemam ji rad, jsem jak medved - nejlip prospat az do jara.. jinak Africane dival jsem se na ten Matterhorn - no klobouk dolu ze se na to chystas!! jsem se dival na nejake dokumenty, a i kdyz mam fyzicku da se rict dobrou, mozna vic nez dobrou ... tak do toho bych asi nesel ...uz mas termin kdy jdes na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 (upraveno) Taky bych se přimlouval, podíval bych se tam rád ale sám s minimem zkušeností nejdu. Edit - samo že se nechci jen "vézt" jak nějaký ňouma, ale zařídím, zajistím, přinesu, odnesu, odvezu, anglicky si pokecám a kus světa jsem taky už projel, ale konkrétně tady jsem nebyl. Upraveno 14. listopadu 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 kdy to planujes?cestovatelska seznamka - to je co tady chybi ja mam problem sehnat spoluchodce na 'blbou' cestu SNP ... To mi pripomelo "Cestu hrdinu SNP" pres Karpaty. To sem sel jeste s kamosem pred lety.Ja uz chodim nejradeji sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 jo, Xenomorfe, to je presne ona ... nejen pres Karpaty, ale skoro cele Slovensko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 sorac za pleveleni vlakna , s tou seznamkou by se mozna i nove vlakno uzivilo...zima u mne nejak nejde - nemam ji rad, jsem jak medved - nejlip prospat az do jara.. jinak Africane dival jsem se na ten Matterhorn - no klobouk dolu ze se na to chystas!! jsem se dival na nejake dokumenty, a i kdyz mam fyzicku da se rict dobrou, mozna vic nez dobrou ... tak do toho bych asi nesel ...uz mas termin kdy jdes na to?Jsi mi zase připomněl, že budu muset zhubnout a trochu před tím poběhat, to mi nedělej :-) Jinak samozřejmě dobrá fyzička je důležitá, ale potřebuješ toho ještě trochu víc, počasí, čistou hlavu a štěstí. A všechno když se sejde, tak to jde jak po másle a je z toho čistá radost a jedna věc když vypadne tak je to blbé :-) Kopec tam bude stát dlouho, takže bez blbnutí, a třeba klidně na podesáté, ale jednou bych rád nahoře stál. Přesný termín zatím nemáme, asi nějak ke konci roku dokud to půjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 hehe no tak fyzicka na posledni chvili vetsinou dohnat nejde mas pravdu, ze se to musi vsechno sejit ... me by tam malinko vadili ty davy lidi, pres leto 150 za den .. to neni malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Tak v průběhu roku se toho dělá vcelku dost, tělo se jakš takš udržuje v kondici, no a měsíc před větší akcí se do toho vždycky opřu a nasadím dietu Příští rok budeme také opakovat Dachstein Johannem v noci ať je sranda, bude to dobrý trénink kousek před výctupem. Jsem rád, žwe tentokrát jdeme v noci, protože aspoň nebudu mít strach z výšky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimirovna Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Byl někdo v Maroku - Atlas? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Samej Nepál, Austria, Afrika, tak to trochu odlehčím a něco málo z domácího prostředí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Chystá se někdo zítra na večerní výšlap na Sněžku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Chystá se někdo zítra na večerní výšlap na Sněžku? Aj, já bohužel už mám jiný program, škoda veliká :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Afri, paradni fotky. Jen tise zavidim.Po letosku jsem s vyslapama skoncil, uz budu jen skotacit okolo horske chaty :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Chystá se někdo zítra na večerní výšlap na Sněžku? Jsi v pohodě? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Tak ten nemá chybu Afriko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Sněhuberg :-) No, před chvilkou jsem mluvil s horským vůdcem a vypadá to že je upečeno. Příští rok bude srandy kopec, až mě z toho trochu mrazí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se