bobi Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 až mě z toho trochu mrazí... Se nedivím,mě taky trochu mrazí ( a to vím,že já nikam nepolezu ... ).
African Odesláno 17. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 Na pohodu, chci tam být, dotknout se jí a uvidíme kam to půjde. Ale žádné blbnutí, vrátit se celý a jednou to třeba dopadne :-) Je krásná, od dětství mě fascinuje....
Beet Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Mám dotaz z trošku nižšího soudku. Zůstaneme v Evropě a na severu. Plánujeme s kámošem příští rok pokořit nejvyšší finskou horu Halti. Kdyby jste někdo měli zkušenosti, tak budu velmi rád za každou radu, či tip. Jediné co je v této chvíli jasné je, že doletíme do Kittily. Ostatní je zatím ve hvězdách.
African Odesláno 22. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 To Wawrick: Tady máme interiář v termínu který jsem ti psal. Trek jsme protáhli o den, aby to měl táta na klid, co myslíš? Jinak se tam můžeme sejít, aspoň víš kdy a kde budeme, telefon na mě ti dám do SZ a před odletem se ti ještě připomenu Namaste brother :-) Day:1 welcome you in kathmandu airport and drop to hotel Day:2 rest day in thamel and just walk around and see around Day:3 fly to pokhara 30 minutes and free in evening Day:4 Drive to nayapul and trek to hile 1200mDay:5 trek to Banthanti 2400mDay:6 trek to ghorepani 2860m Day:7 Hike to Poonhill 3210m to see the sunrise and back to Ghorepani and trek to Deurali or Banthanti 2400m Day:8 trek to ghandruk 1921m Day:9 trek to kimche or Nayapul and drive back to pokhara Day:10 rest day in pokhara Day:11 drive to chitwan national park day:12 full day jungle activities like elephant safari, visit elephant breeding center, canoeing Day:13 drive or fly back to kathmandu ( you can choose)Day:14 morning mount Everest flight and free time Day:15 visit some historical places and temple and monasteriesDay:16 drop to airport as your flight time
wawrik Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 Pekný itinerár, tatkovi sa bude páčiť. Len upozorňujem, že na začiatku až pod Hile ide prašná cesta, takže dosť pôjdete v prachu od áut (tak jedno za 5-10 minút). Rovnako po ceste naspäť je cesta už z Ghandruku. Pozerám, že ste Nagarkot vypustili, ale keď bude jasné počasie, skočte tam. Ja ešte neviem, či beriem malého, ale asi nie, aby som si stihol prejsť jazero Tilicho až do Jomosomu, kým je čas. Kvôli ceste až do Manangu to o jeden-dva roky bude plné turistov a ubytovní. Vychádza mi, že by sme sa mohli stretnúť v Pokhare alebo skôr v KTM. Ozvem sa a dáme nejaký kukuri rum
African Odesláno 22. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 Hm, četl jsem....https://cestovani.idnes.cz/manang-nepal-annapurna-himalaj-dzc-/kolem-sveta.aspx?c=A171128_154741_kolem-sveta_hig
African Odesláno 27. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Ne každého to zajímá, tak jsem se přesunul sem ohledně Tomasze Mackiewicze i Elisabeth Revol. Nemáte někdo aktuální informace? Údajně se rozdělili, Elisabeth šla dolů, Tomasz zůstává někde v sedmi tisících a naproti jim jde pomoc. Bohužel se zatím ani s Elisabeth nepotkali, co jsem kde vyčetl.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wawrik Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 (upraveno) Dva vrtuľníky pakistanskej armády pre nich pred chvíľou vyštartovali. Obaja by mali byť znova spolu, ale to nikto poriadne nevie. Edit: Tým "vyštartovali" myslím zahájenie vzdušnej záchrannej operácie, nie že by ich už priamo išli naložiť do tých siedmich tisícov. Teraz je tam noc. Upraveno 27. ledna 2018 uživatelem wawrik
African Odesláno 27. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Co jsem tak nějak pochopil, tak vrtulníky stáhli expedice z base kempu K2, také Poláky a ty jdou hlava nehlava nahoru na pomoc a měli by být kousek. Aj, to je zase průšvih.....
Gres Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 (upraveno) https://www.facebook.com/pakmountainnews/?hc_ref=ARQVvGi_vDV8z-x3xhOfRMfEmOwNuqyqdPQClEwAdADa1mwlX7Frt9PGnxqTlVkPJPA&fref=nf Tady se to da sledovat, uz jdou nahoru, jsou v 5800, necelejch 800m od francouzky, o Tomkoj nemaj informace jak na tom je... Ale myslim ze to polaci narvou a proste si pro nej dojdou, maj to v krvi :-) Upraveno 27. ledna 2018 uživatelem Gres
African Odesláno 27. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Paráda, ale nemám facebook, tak sem průběžně nějakou tu informaci prosím dejte, děkuji. Poláci jsou borci, nahoru to dají, tomu věřím.....a pak? Pak to bude hodně, hodně těžké...držím pěstě.
Gres Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Paráda, ale nemám facebook, tak sem průběžně nějakou tu informaci prosím dejte, děkuji. Poláci jsou borci, nahoru to dají, tomu věřím.....a pak? Pak to bude hodně, hodně těžké...držím pěstě.Taky nemam FB, ale prispevky se daj sledovat bez registrace ;-)
African Odesláno 27. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Aha,jsem h?up, vidím slovo facebook a ani to nezkouším :-) Jdu to sosat...
Gres Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 (upraveno) Jestli umite trosku polsky, kazdej cech by mel umet, tak tady je "krasnej" online (rozkliknout modre czytaj dalej): https://sport.onet.pl/alpinizm/nanga-parbat-akcja-ratunkowa-tomasza-mackiewicza-relacja-na-zywo/e162z0z?utm_source=sport_viasg&utm_medium=nitro&utm_campaign=allonet_nitro_new&srcc=ucs&utm_v=2 Kazdopadne rychlost vystupu je podle me famozni a nevydana, odhadujou 3-4 hodiny k Elisabeth, snad to Tomek da taky Upraveno 27. ledna 2018 uživatelem Gres
Gres Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 (upraveno) Urubko and Bielecki are with Elisabeth - info from two other climbers who are there and have radio contact with them. No more info PECKA!!Jo a promin ze ti to tady spamuju .-) Upraveno 27. ledna 2018 uživatelem Gres
African Odesláno 27. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Super, super, výborná zpráva :-) To jsou střelci, ta rychlost výstupu je neuvěřitelná, wow :-)
prischera Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Výškový kilometr za osm hodin v noci v zimních Himálajích??? To je naprosto neuvěřitelný. Sou to fakt borci. Doufám, že je Tomek ještě naživu a podaří se jim zachránit i jeho.
Gres Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 (upraveno) Tak to vypada ze Urubko i Bielecki jdou nahoru pro Tomka... Masiny...Edit.: Tak nejdriv pomuzou Elisabeth dolu a pak se vydaj znova nahoru pro Tomka Upraveno 27. ledna 2018 uživatelem Gres
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se