Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 27 minutami, wawrik napsal:

No to mi hovor... :crybaby: A to do toho nerátam také tie akcie, keď sa niekam trepem jeden a pol hodiny autom, vystúpim, pozriem na brutálne rozfúkaný hrebeň, nasadnem a idem naspäť :D Jo, a občas sa stalo, že som na tom parkovisku kvôli vetru vystúpiť ani nedokázal (2×)... Ale aj tak je tu fajn.

@African Naozaj vás tu obdivujem, že trepete variče aj na výlety poza humná :D Je vás tu takých viac. To ja naopak rozmýšľam, ako ísť niekam na dva-tri dni a vystačiť si bez variča. Na jednodňovky väčšinou ani nenosím bágel - nesmeky do vačku, flapjack do nohavíc, cepín cez putko na plece...

Tak nejde o to vystačit si s něčím, ale spíš udělat si to pohodový, tak jak to máš rád aspoň tedy v mém případě :guitar: Malý baťoh se základními věcmi jako např. lékárnička, suchý hadry, konzerva, nůž, zapalovač, záložní telefon mám tak nějak přede dveřmi a beru ho instinktivně pokaždé když jdu někam na celý den. Říkám, nikdy neříkej nikdy...;) 

Odesláno

Tak si jdu po těch svých oblíbených vrškách a sněhu tedy po prdel a to doslova. Není to úplně dobrý, protože je jednoduché sejít z cesty, což už se mi párkrát stalo a spadnout do nějaké bezedné ďoury, dva spící turisti už dvacet let v jedné takové by mohli vyprávět. Poznáte někdo stopy vlka! Možná i Rys by to mohl být....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
před 19 minutami, African napsal:

Tak si jdu po těch svých oblíbených vrškách a sněhu tedy po prdel a to doslova.

A fotka svačinky na novom variči je kde?! Hneď potom očakávam kontru od Dantechna v podobe praženicovej fotky, to na mňa zavanie nostalgia :D

Odesláno

Těžko říct, může to být vlk i Rys, já to nepoznám, klidně to může být i krvežíznivý zabėhlý jezevčík :D...jo Wawriku, žhavý gulášek v mínus deseti vs tvůj zmrzlý rohlík, co já ti budu vyprávět😂

Odesláno (upraveno)
před 17 minutami, Prochy68 napsal:

Za chvili budes potrebovat vlastniho serpu 😄

Tak a udělal jsem poličku a všechno má ode dneška vlastní místo 🤭 No nic, kluk má aspoň pěkný vařič....

Upraveno uživatelem African
Odesláno
před 31 minutami, wawrik napsal:

Našiel si ten starý? Kde?

Uklízel jsem vánoční řetěz z balkónu do tašky k ostatním řetězům, navíc v jedné z místností kam skoro nechodím a tam byl, proč zrovna tam? Opravdu nevím, nechápu a podotýkám že jsem prohledal všechno a třikrát :death: 

Odesláno

Tak že sú mŕtvi je bohužiaľ jasné tak od nedeľného rána. Bez pohybu je tam človek po 10-12 hodinách premrznutý na kameň, aj ich kyslíkové fľaše boli na 15 hodín, keď boli plné... Musela by to byť veľká náhoda a súhra viacerých okolností, aby prežili... 

Smutné.

Odesláno

Tak co vstali jste i dalsi? Bylo tu bezvadny. Takhle to vypadalo ze to dali jako nic. Jeden bivak, trochu mixoveho lezeni. Ale muselo to byt ostry. Kdyz jsem videl jak tam ohmatava ty lokry a vsude kolem sutry jsou nasoleny a na nohach macky.
A dobry byl i ten nasledujicindokument a zabery z Jizerske 50 z roku 1980. Svetry a podkolenky ve vanici. Vzdycky rikam, ze Ti pred nami byli borci, s dnesnim vybavenim uz to neni tak tezky, jako to meli oni.

Odesláno

Jak vstali??  🤣🤣Já jsem na nohách od 6, byl hodinu venku se psem a pak se usadil k tomuhle pořadu. Paráda. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...