Stýf Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 To Stýf: kde jsi to fotil? Super fotky! V Přerově Dík, taky to máš pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 31. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Ohm-Aztec taky pěkné Jsem dneska chvíli když mám ten nový řemen dalo se něco zněnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Miluju, jak jsou ty Sinny ostre cernobily. Tohle vlakno je skvely a uz do nej muzu zase prispivat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 31. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Díky a těšíme se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 funf-hezkééé bandi-budu se těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 2. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Tak dneska s čepicí a se sluncem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 procházka v lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 funf5: Se mi ty tvoje hodinky začínají nějak líbit. Ta poslední fotka je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2012 Pekna kyticka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 4. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 organic gratulace k parádní modelce a pěkným fotkám kde sem ty hodinky jen viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 4. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 funf5: Se mi ty tvoje hodinky začínají nějak líbit. Ta poslední fotka je super. Díky neváhej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 9. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 (upraveno) Jsou parádní...ty bych rád viděl naživo. A moc se mi libí i ciferník a ručky, kéž by Sinn měl v nabídce takový ciferník a ručky u více hodinek. Ideálně kdyby tak šlo mít takovýhle ciferník bez 3,6,9,12 a tenké ručky u 856 nebo 857 UTC, měl bych je už dávno doma. Ty velký čísla u indexů je pro mě strašně znepřehlednují. Upraveno 10. června 2012 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Limitovaná edice 250 ks EZM 1. Jedno je jisté, tyhle hodinky na trhu prostě chybí. Nejlepší Sinn nadherne cena bola aka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Tak to nevím. Nyní je ale vysoká Třeba v Japonsku jsou údajně EZM 1 doslova kultovní hodinky. jeden z mala pripadov kedy japoncikov chapem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 hej, tieto eurofliegery som mal isteho casu v merku, ale zohnat ich je asi v sucasnosti nemocne.. nehovoriac o cene ktora bude asi dost vysoka ak sa nejake objavia..jedny sinn mam momentalne vyhliadnute ale na to by museli ist guinandy z domu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Sinn je v Japonsku kult, podobne su na tom napr. Nomos. Suvisi to s mnohymi vecami, okrem ineho rozmery a dizajnovy styl, ktory je japoncom dost podobny. Tiez su na tom Nemci slusne s materialovymi vychytavkami, tam na to celkom pocuvaju. Bude zaujimave ako zareaguju na najtvrdsi zavit, az sa o nom dozvedia.. mne sa jeden cas nehorazne pacila kombinacia U2+U200, a cyklicky ma to chyta zas a znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 10. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Limitovaná edice 250 ks EZM 1. Jedno je jisté, tyhle hodinky na trhu prostě chybí. Nejlepší Sinn Vypadají velmi dobře, jen mi trošku uniká, proč jsou to chrona, když nemají žádný čítač? Na 60 sekund, nebo mi něco uniká a někde to načítá minuty? Euroflieger II Tak ty jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 (upraveno) Vypadají velmi dobře, jen mi trošku uniká, proč jsou to chrona, když nemají žádný čítač? Na 60 sekund, nebo mi něco uniká a někde to načítá minuty?Minuty počítá ta ručička s "letadlem". Upraveno 10. června 2012 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se