patriknapr Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Ahoj, nevim zda to nemá být spíše v chlubicím vlákně, ale hodím to sem. Tak jsem si jak doufám, konečně alespoň typově pořídil svoje definitivní hodinky. Je to sice trošku kolotoč, ale i tak z nich mám velkou radost. Musím řict, že to jsou po dlouhé době hodinky, na kterých mi snad nic nevadí. Jaký na ně máte názor?Ps. Děkuji za fotky Spydererovi
Jay Doll Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Proboha co je s tou vložkou lunety? To je o zeď?
patriknapr Odesláno 1. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Proboha co je s tou vložkou lunety? To je o zeď? Nevím, už to tak bylo. Ale půjdou k doktorovi, takže se tam dá doufám nová vložka.
volfda Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 (upraveno) Gratuluji k fajn hodinkám Asi tak rok zpátky bych kroutil hlavou, ale teď vím, že Rolex a zlato jdou dohromady. Ciferník je zajímavý, asi by mě bavilo na něj koukat... EDIT: K doktorovi je pošli bez váhání, tohle je brutál... Upraveno 1. dubna 2012 uživatelem volfda
spiderer Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Ty hodinky jsou priserny, ale k majiteli dobre sednou :lol2:
patriknapr Odesláno 1. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Ty hodinky jsou priserny, ale k majiteli dobre sednou :lol2:
instant Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 toto keby mi niekto v krcme nukal ta ho pozeniem, ale az ku parkovisku... inac rolex a zlato idu dohromady excelentne, len toho bieleho kovu tam je privela, hehe.. pozeram, aj sutriky v indexoch.. no, nakoniec, kazdemu sudruhovi podla jeho potrieb. tak si to uzivaj
Jay Doll Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Nosit takovéto hodinky nemůže každý (třeba já), majitel na to fakt musí mít koule. Ale jsou excelentní, hlavně ten sultan dial je vymakaná věcička. Pokud se hezky opraví luneta tak budou určitě dlouho sloužit . A přeji ať slouží
financ Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Pořád čekám, kdy z toho vyleze nějaký aprilový ftípek. Pomalu si na bikolor zvykám, ale k Rolexu to prostě sedí.
Josef01 Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Pěkný fakt se mi líbí, gratulace. Na eBay jsem je viděl i za 9 tis. USD, což je hodně dobrá cena!
patriknapr Odesláno 1. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Popravdě řečeno, i já si na ten bicolor musel nějakou dobu zvykat. Ale teď už mi to ani tak nepřijde. A děkuju za pochvalu. Upřimně.. Nečekal jsem to ))
Jeremy Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Bud stainless steel, nebo full gold. Bi-color je jak Jaguar V12 na LPG...Ale kdyz se Ti to libi :-) Gratuluju :-)
Brownicek Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 no, kdyz sem videl nazev vlakna - bicolor,diamanty.... Ale podle fotek to nevypada vubec zle, kupodivu. gratuluju!
patriknapr Odesláno 13. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Tak i přes to, že na suby kůže moc nepatří.... zkusil jsem to a výsledek se mi od pana Šímy docela líbí. Co pak na to řeknou místní konzervativci? ))
Micey Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Koukám, že lunetu máš furt původní, poptával jsi novou? Jinak ten řemen mě neuráží, koneckonců na střídačku, proč ne.
Návštěvník dlubix Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Tak i přes to, že na suby kůže moc nepatří.... zkusil jsem to a výsledek se mi od pana Šímy docela líbí. Co pak na to řeknou místní konzervativci? )) Asi jsem moc velká konzerva. Bicolour se šutrama mi přijde jako hrůza. Tímhle jsi to IMO korunoval
patriknapr Odesláno 13. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Koukám, že lunetu máš furt původní, poptával jsi novou? Jinak ten řemen mě neuráží, koneckonců na střídačku, proč ne. poptával a byla mi řečena velice neslušná cena ( Takže dál už jsem to ani nezkoušel. Ale nevím zda by se nedal sehnat jen ten modrej vnitřek. Kdyby někdo o něčem věděl tak budu rád.
Jakubisko Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 poptával a byla mi řečena velice neslušná cena ( Takže dál už jsem to ani nezkoušel. Ale nevím zda by se nedal sehnat jen ten modrej vnitřek. Kdyby někdo o něčem věděl tak budu rád. Ebay.co.uk Jinak na té kůži je to fakt hrůza. Děsně to ty hodinky degraduje a hází je to někam mezi Festiny / Certiny...
patriknapr Odesláno 13. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Ebay.co.uk Jinak na té kůži je to fakt hrůza. Děsně to ty hodinky degraduje a hází je to někam mezi Festiny / Certiny... Můj záměr byl to tou kůží trošku odlehčit. Méně zlata a ocele. Zkouška no ))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se