WEIDER Odesláno 3. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 Tesne po skriabnuti som si myslel,ze to nemohlo poskodit hodinky.Tak som nevenoval tomu velku pozornost.Vecer pri stole som si to vsimol.
Daemonultimate Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Ta keramika mě taky nepřekvapuje, na noc, protože nesundavám hodinky, jsem sundaval keramickej náramek, už ho nenosim. Omítka taky umí svoje i když to člověk třeba nečeká, ale je to jak smirkl.
zekon7302 Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Kuwa ty jim davas kour: -)Ono to vypadá hrozně pouze na fotkách. Měl jsem je po něm, a kdybych na to neupozornil, tak si toho nikdo nevšim, a to si je teda prohlíželi.
cigi Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Ajajajaj to NEJSOU DAMASKO, NEMŮŽOU BEJT !!!! Taky si myslím, že v reálu to nebude skoro vidět, pod koženou kombinézou, například .....
Radimk Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Že si nedáš pokoj Damasko iluze dokonalosti a nerozbitnosti je myslím už setřena a je mrtvá, tak proč sůl do ran Damaskověrců.Mimochodem s DA34 jsem dopadl stejně, nebo skoro stejně. Opravil to zopakovaný pískovací proces u Konráda za slušný obolus.
cigi Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Já bych je čeče nechal i s tou odřeninou, vždyť to vůbec nevadí, skoro naopak. Osobně mám takhle drblý všechny svoje hodinky. Ovšem ty jsou "pozemský". Upraveno 6. října 2014 uživatelem cigi
jankoxxx Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 tyvole cigi, co ti dosli cigy? ja sa priznam, ze na mojich som uz par sramikov vyrobil. vidiet ich len po dokladnom skumani lupou a tesim sa vzdy ked nejaky pribudne. stale viac sa stavaju mojimi hodinkami nadobro... inac kazdy jeden sram co na nich je, sposobila taka supa, ktora by na hodinkach s beznou povrchovou upravou znamenala tukanec jak prasa. asi 2 x som s nimi j***l o zarubnu a pomilovali sa uz aj s garazovou branou ktora sa necakane vratila dole rovno na hodinky..
cigi Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 .... poruchami prostorové orientace to začíná, janko ......... Pro srovnání, moje paní svými doxa z roku tak 1980 minulý týden rozezvučela a rozkmitala kovový sloupek dopravní značky tak na půl minuty, a na tom přístroji - NIC !!
jankoxxx Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 pristrojom myslis tu dopravnu znacku, ze?
Návštěvník Alda Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Že si nedáš pokoj Damasko iluze dokonalosti a nerozbitnosti je myslím už setřena a je mrtvá, tak proč sůl do ran Damaskověrců.Mimochodem s DA34 jsem dopadl stejně, nebo skoro stejně. Opravil to zopakovaný pískovací proces u Konráda za slušný obolus.Zadna iluze nikdy nebyla, pokud vim. Je to ocel... 1
Alexion Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 bola nebola, tiez som tak nejak podlahol viere ze svoje damaska budem mat stale ako nove. tazko ale superit s betonovym murikom myslim ze som sem uz davnejsie postoval fotku ako dopadlo toto stretnutie. stale vsak ide o velmi tvrdu ocel takze ostavam verit, ze ine hodinky by dopadli o dost horsie.tukance a sramy na da36 ma zacinaju coraz viac bavit
WEIDER Odesláno 8. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Zdravím všetkých.Damasko zažili všeličo.Najlepšie bolo,že som ich mal na ruke pri všetkom čo som robil.Stavba dom,bazén,výkopové práce,proste žiaden ohľad som na ne nebral.Zhrniem to na super hodinky.Damasko stále je u mňa je Top.
cigi Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 (upraveno) bola nebola, tiez som tak nejak podlahol viere ze svoje damaska budem mat stale ako nove. tazko ale superit s betonovym murikom myslim ze som sem uz davnejsie postoval fotku ako dopadlo toto stretnutie. stale vsak ide o velmi tvrdu ocel takze ostavam verit, ze ine hodinky by dopadli o dost horsie.tukance a sramy na da36 ma zacinaju coraz viac bavit Konečně zrnko realistického názoru na Damasko. Jsou docela ( nikdo neví, jak velmi) tvrdé, ostatně stejně ( nikdo neví, o kolik víc, nebo míň) jako skoro všechny dnešní hodinky, co víme je, že některé kusy jsou náchylné na rez za běžných podmínek, ale to neva, vždyť si je kupujete proto, že vás bavěj, ne ? Ty metallurgický bláboly jsou fakt jen kecy. Upraveno 8. října 2014 uživatelem cigi
jankoxxx Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Ty metallurgický bláboly jsou fakt jen kecy.Niesu...
Hasňa Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 (upraveno) Cigi, stačilo, myslím si. Není to ani směšné, ani pravda. Vrať se k dizajnu Primek a dizajnu všeobecně. O tom skutečně něco víš, co píšeš dává smysl a neděláš že sebe troubu. Metalurgii, korozi a technologie vůbec přenech jiným, protože o tom nevíš vůbec nic. Ber to jako dobře míněnou radu od někoho, kdo má rád tvé úvahy o rozložení cifru, fondech popisků a celkovém vzhledu vůbec. Upraveno 8. října 2014 uživatelem Hasňa
jankoxxx Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 janko, nekrm ho! ja som uz raz taky dobrak, ze mi je aj toho trolla luto
Návštěvník tonytrubka Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 (upraveno) By mě zajímalo co musím mít za vzdělání nutné k okomentování odřených,poškrábaných a rezatých hodinek edit: To chce nadhled kuci Upraveno 8. října 2014 uživatelem tonytrubka
Hasňa Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 (upraveno) Komentovat samozřejmě může každý co chce. Ale musí pak počítat s následky svych slov a být připraven, že pokud ty komentáře budou hovadiny, tak bude ten, který je pronesl, vypadat jak trubka (nic osobního ). To je základní vlastnost svobody projevu. A proto je někdy lepší nekomentovat. Tedy když někdo použije věty, jako že "ty metallurgický bláboly jsou fakt jen kecy", tak by pro to měl mít nějaké argumenty a aspoň trochu vědět, co vlastně říká. Což cigi v tomhle případě nemá a neví. A dělá tedy ze sebe zbytečně onu zmiňovanou trubku, místo aby Damasko roznesl na kopytech pro jejich nemožný dizajn, podlézavou prezentaci a preplácaný cifernik. Třeba. Protože na to má oko. Tedy, komentovat může samozřejmě kdokoliv a cokoliv, ale je tu velké nebezpečí zesměšnění se, pokud o daném tématu nevím vůbec nic. Jak prosté Watsone. Upraveno 8. října 2014 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se