michalval Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 před 20 hodinami, Ace84 napsal: Teda, že by to tady začalo žít? před 19 hodinami, sashator napsal: Fotky jsou starší, ale abych tu jen nekafral, tak je nasypu i tady. Musím říct, že i za ty dva roky mě žluťásci baví pořád stejně Ta žlutá je fantastická, to je šajn! Jo takhle sehnat původní Divingstar - ale těch asi moc nebude a už vůbec ne za rozumnou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 To je skoro nemožný, Divingstarů bylo opravdu jak šafránu. Ale zrovna před týdnem se jedny Synchron na WUS objevily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 (upraveno) Tak Divingstary jeste obcas jsou ale Poseidon Diving Stary to je unobtainium jak jsem se docetl jinak u tehdle by me teda srala ta lumi, na druhou stranu nic co by relume nevyresil, synchron korunka je taky nesehnatelna. 2017 jedny u bukowskiho: https://www.bukowskis.com/en/auctions/600/51-doxa-by-synchron-sub-300t-divingstar-swiss-t-poseidon-wristwatch-43-mm Upraveno 29. dubna 2020 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 před 2 hodinami, sashator napsal: To je skoro nemožný, Divingstarů bylo opravdu jak šafránu. Ale zrovna před týdnem se jedny Synchron na WUS objevily Ta lumi je skutečně dost sežraná. Líbí se mi, že hodinky prodává na "beads of rice tahu nebo tropicu dle vlastního výběru". Nějak si neumím představit, že by si někdo vybral tropic, který se dá přecijen sehnat, když ten rýžový tah samotný se sehnat snad ani nedá, a jestli ano, tak za raketu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 před 12 minutami, michalval napsal: Ta lumi je skutečně dost sežraná. Líbí se mi, že hodinky prodává na "beads of rice tahu nebo tropicu dle vlastního výběru". Nějak si neumím představit, že by si někdo vybral tropic, který se dá přecijen sehnat, když ten rýžový tah samotný se sehnat snad ani nedá, a jestli ano, tak za raketu. ten BoR je generic, ne Doxovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Tak Divingstary jeste obcas jsou ale Poseidon Diving Stary to je unobtainium jak jsem se docetl jinak u tehdle by me teda srala ta lumi, na druhou stranu nic co by relume nevyresil, synchron korunka je taky nesehnatelna. 2017 jedny u bukowskiho: https://www.bukowskis.com/en/auctions/600/51-doxa-by-synchron-sub-300t-divingstar-swiss-t-poseidon-wristwatch-43-mmZa 2k je to ultradeal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 (upraveno) před 26 minutami, JoyStick napsal: Za 2k je to ultradeal To byl Estimade. Hammer price byl 3700 EUR OLALALA! Post numero 1000 Upraveno 29. dubna 2020 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Jo to byl estimate aha. Tak za 3.7 uz to takovej deal neni no ale furt asi kousnutelny, je to fakt temer nesehnatelny. A to sezenu skoro vsecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Jsou moc dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 [/img] Jsou moc dobrý To teda jsou! A jsem rad, ze se casy meni a kdyz tady chci videt stary tristovky, nemusim si je nejdriv vyfotit a postnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Tak jsem je taky zkusil strcit pod UV a sviti hezky i kdyz jen par desitek vterin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Me ty moje hodně svítí, i po nasvícení bleskem chvíli září, přitom bych se vsadil ze je to tritium a ne relume. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 V 2. 5. 2020 v 16:22, Exiztence napsal: Me ty moje hodně svítí, i po nasvícení bleskem chvíli září, přitom bych se vsadil ze je to tritium a ne relume. Vypadá to, že to je původní. I když ty tritiový čáry občas jdou nakřivo vůči těm černým. Ale řekl bych, že to je vidět u každého druhého kousku. Na těch mých to tedy kupodivu sedí bez mezery, ale to je spíš výjimka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 před 3 minutami, michalval napsal: Vypadá to, že to je původní. I když ty tritiový čáry občas jdou nakřivo vůči těm černým. Ale řekl bych, že to je vidět u každého druhého kousku. Na těch mých to tedy kupodivu sedí bez mezery, ale to je spíš výjimka. jj to že jsou křivé beru jako indikátor toho že je to původní většina je křivá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Tady zajímavý článek, bohužel jen v angličtině. Píše se tam mimo jiné, že Sub 300t byly první hodinky, které měly jednosměrně otočnou lunetu (navíc s vygravírovanou dekompresní stupnicí) a tah s potápěčskou extenzí. (že by Rolex Submariner 5512 nebo 5513 neměl jednosměrně otočnou lunetu??) Obě tato technická řešení se stala podmínkou pro všechny potápěčské hodinky certifikované podle normy ISO 6425. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Jednosměrná byla až od 16800, 16660 tj. 1979+- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 před 42 minutami, Exiztence napsal: Jednosměrná byla až od 16800, 16660 tj. 1979+- Bylo mi to divný, ale jsem rád, že tedy článek "nekecá". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Zpatky z GO, tedka už jenom vzít potápět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 V 9. 6. 2020 v 8:47, Exiztence napsal: Zpatky z GO, tedka už jenom vzít potápět Kurňa, to je nádhera. Pouzdro je taky renovované? Jsou jako nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 před 19 minutami, michalval napsal: Kurňa, to je nádhera. Pouzdro je taky renovované? Jsou jako nový. Jj, pouzdro bylo v minulosti spatne prebrousene a na mistech se prekryvaly brusy ruznych smeru, tak je lehce prebrousene aby zustaly hrany ostre, na lunetu se nesahalo jelikoz je v hezkem stavu s patinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se