villain83 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Tak ono ty zluty Zoretto, cos tu prodaval, maj z urcityho uhlu pohledu k Doxe docela blizko:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Tak ono ty zluty Zoretto, cos tu prodaval, maj z urcityho uhlu pohledu k Doxe docela blizko:-) Jj,přesně jak říkáš. Proto jsem je i kupoval a velmi těžce se s nimi loučilSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 (upraveno) No, ja ted uplne nevim, jestli jsme se pochopili. Nejde samozrejme jen o tu lunetu. To, co kopirujou ty Zoretto, si muzes v novodoby verzi furt koupit. Mam na mysli Jenny Caribbean, coz je rodinna firma, ktera uz snad dve generace Doxu vlastni... Upraveno 24. října 2020 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Myslíš cifr,tah?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Ne, cely je to vosmahnuty z vintaznich Jenny. Vcetne barevny kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Jj,to máš pravduSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 @sashatorSaso, tak jeste update. Nasel jsem doma jeste jeden zulu diver tropic z watchgecko a nasadil.To pojednani, co jsem psal nahore platilo zejmena na remeny sirky 22mm a tam je ten zulu diver opravdu tuzsi a mene pohodlny. Na Doxy ve verzi 20mm to neni tak strasne a da se to. Co je trosku blbe, tak je dost velky rozestup direk na remenu. Takze bud by pasek mohl byt zbytecne volny, nebo bude tahnout. S tim tropicem z cheapestnato chybu ale podle me neudelas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 (upraveno) @Juraj11no vidis, odpovedel sis sam vzdycky je to prece o pribehu a ten ma Doxa mezi potapkama druhej (dobre FF, tak mozna treti) nejlepsi , jinak treba tristovky jsou vyprodany, zatim o tu znacku nemam strach Upraveno 24. října 2020 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Erika MN a Divingstar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Super k nim ta ksanda sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 V 24. 10. 2020 v 12:50, AndyAaron napsal: tohle je top Ondro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Kluci, měli jste někdo v ruce sub 200? Pokud ano, jaké byly dojmy? Docela mě lákají ve žluté, jen přemýšlím, jestli nebude lepší něco došetřit a jít rovnou do sub 300T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Jdi do klasiky 3stovek v oranž na tahu a až je budeš pouštět mysli na mě Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Jo, dvoukila nejsou ono. Chce to 300 a vejs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 A co tak citam, tak radsej zohnat starsie ako tieto nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 před 8 hodinami, Juraj11 napsal: Jdi do klasiky 3stovek v oranž na tahu a až je budeš pouštět mysli na mě Sent from my iPhone using Tapatalk Ta oranžová působí docela rozpačitě, asi bych skončil u modré, i když chápu, že oranž je klasika největší. před 53 minutami, AndyAaron napsal: Jo, dvoukila nejsou ono. Chce to 300 a vejs. Ondro, přesně na tohle se ptám. Jsou ty dvoukila v něčem špatné nebo je to čistě o tom, že klasika jsou 300 a víc? Příběhy u hodinek mám moc rád, ale na nošení to u mě nefunguje (viz totálně zaprášené Moony v hodinkovnici). Je u těch 300T nějaký bonus v nositelnosti, čitelnosti, chodu lunety, .... A nejde mi čistě o papírové parametry, ale spíš uživatelskou zkušenost;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 @Kostra - reknu to takhle, Doxa Sub ma proste svoje jasne DNA, dany tvar pouzdra, lunetu, kriz na cifru, atd. Modely 300 a vys dodrzuji porad tuhle lajnu. To pouzdro je takova placka bez nozek a na ruce to sedi super.Modely 750 a 1500 maji pouzdro vetsi, vhodne spis na velkou ruku. Modely 300, 600, 800, 1000 a 1200 maji pouzdro mensi, lisici se jen vyskou a (ne)pritommosti heliaku. Nektery z techto modelu bych ti doporucil.Model 200 byl vytvoren jako entry level ke znacce, ale kdyz se na nej podivas, DNA Doxy tam neni. Byt tam napsano treba Parnis, tak si jich ani nevsimnes. Abych ti to trosku pripodobnil, muzes si dnes koupit 40mm Paneraie v titanu s WR 30m, ale asi tak nejak vnitrne tusis, ze to je mrzak a ne prave Pamy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Takhle mi to hlava bere Ondro, díky za názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 (upraveno) Tak DNA Doxa sub tam neni, nicmene je to remake jejich modelu ze 70 s Eberhart pouzdrama F20C8050-54B6-4E5A-A508-464C2437A023.webp Upraveno 2. listopadu 2020 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 nevim proc se to nezobrazilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se