cretino Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 To je mi ale blbost:) Proč je ten vzorec postavenej tak, že čim jsi mladší, tim máš mít dražší hodinky? ..tiez som sa cudoval, preco mi tam vyslo cez 6000?
Ondoni Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 (upraveno) To je mi ale blbost:) Proč je ten vzorec postavenej tak, že čim jsi mladší, tim máš mít dražší hodinky? Protože podle logiky autora té rovnice v Lidovkách je to tak, že čím jsi starší, tím dražší bys měl mít rakev ...a podle toho bys taky měl alokovat své investice... edit: výpadek slov Upraveno 24. dubna 2012 uživatelem Ondoni
šíma Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 Lepší vzorec je na to, jak starou babu by muž k sobě měl mít. Je to věk muže děleno dvěma plus sedm. Šesnáctiletý by měl mít patnáctiletou (míň se to prý ani nesmí), šedesátiletý sedmatřicetiletou. Jasné jak facka. U hodinek souhlasím s měsíčním platem, resp. průměrná cena jedněch hodinek by měla být cca jako jeden čistý plat. Při větším počtu kusů se to samozřejmě násobí, to se nedá nic dělat...
gougy Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 průměrná cena jedněch hodinek by měla být cca jako jeden čistý plat. Při větším počtu kusů se to samozřejmě násobí, to se nedá nic dělat... Tak to jsem v klidu napořád, kdyžtak přikoupím nějaký Gshocky na srovnání průměru
VS Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Mi se líbí, jak někdo ráno vstane, koukne z okna, poškrábe se na koulích, dá pár čísel, provede s nimi nějaké početní úkony, sesmolí článek a hned má svých 5 minut slávy. Kdybyste mi radši poradili, jaké hodinky si mám koupit nebo co si mám nechat koupit k narozeninám.
Micey Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 VS: No když nám ani neřekneš kolik bereš a jaký máš číslo nohy, těžko radit..
sibirnaya Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 sem se zapocital.. by mi muselo zbyvat mesicne asi ctvrt mice volne podle tohodle vypoctu
Micey Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 sibiř: A jak to vlastně počítáš, ty pravidelný platby za rolády normálně odečteš, ne?
sibirnaya Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 prvne sectu hodinkovy portfolio a pak uz pocitam dle dodaneho vzorce
Peter78 Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 (upraveno) kurna, tady blbnete, tak jsem se taky nechal unest.. mno, poridit si hodinky v hodnote vysledku, me necha rodina hodit do sklepa ve sveraci kazajce spise bych se blizil tomu cistemu mesicnimu platu, to bych mohl ustat [prijde mi to mnohem realnejsi] Upraveno 25. dubna 2012 uživatelem Peter78
hejdik Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Mám pocit,že by se to mělo ještě dělit dvěma v případě ,že máte manželku.
Peter78 Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Mám pocit,že by se to mělo ještě dělit dvěma v případě ,že máte manželku. to zahrn do tech pravidelnych vydaju
semi001 Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Já mám, tedy manželku nemám, ale 133tis taky ne :-)
Ondoni Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Pro nás ženaté bychom mohli založit vlákno "Kolik odklonit na hodinky" ...
Petr Svenda Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 To je mi ale blbost:) Proč je ten vzorec postavenej tak, že čim jsi mladší, tim máš mít dražší hodinky? Protoze se predpoklada, ze mladej stihne vydelat za zivot vic nez ja s dvanacti lety do duchodu. /uz abych v nem byl!/
Alexion Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 je to pekna blbost ale inak som sa celkom pobavil. Kazdopadne cas pre seamastery sa blizi
Saso Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 Protoze se predpoklada, ze mladej stihne vydelat za zivot vic nez ja s dvanacti lety do duchodu. /uz abych v nem byl!/ Aj u nás sa hovorí" mládí v prdeli a do dúchodu daleko". Tiež mi chýba rovných dvanásť rokov. Inak podľa vzorca tá suma na mňa celkom sadla.
Ivan Lelák Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 A na nákup kolika hodinek a jak často se to vztahuje? Já koupil za 5 let asi 15-ery hodinky, to už mám jako vystaráno? To už je lepší ten vzorec na věk partnerky, moje je sice o 22 roků mladší a měla by být o 19, ale zas tak moc jsem se neseknul a když to tak dobře funguje, měnit nebudu. Navíc za 6 let to mezi náma bude přesně podle vzorce. Takže mám pro vás matematický úkol - dokážete spočítat kolik mi je?
Naving Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 A na nákup kolika hodinek a jak často se to vztahuje? Já koupil za 5 let asi 15-ery hodinky, to už mám jako vystaráno? To už je lepší ten vzorec na věk partnerky, moje je sice o 22 roků mladší a měla by být o 19, ale zas tak moc jsem se neseknul a když to tak dobře funguje, měnit nebudu. Navíc za 6 let to mezi náma bude přesně podle vzorce. Takže mám pro vás matematický úkol - dokážete spočítat kolik mi je? To vypada na ulohu tak pro 5. rocnik ZS Dokonce ta druha informace (za 6 let...) je uplne zbytecna.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se