Jeronimo Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 před 14 hodinami, walter10 napsal: Moc pěkné Vašku, ani jsem nevěděl, že máš tak hezké Orisky. Pokud se nepletu je to řada Artelier, měl jsem z ní Big Date (viz ZDE) a byly super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Víťo, mám je už několik let. A samozřejmě se nepleteš, jde o řadu Artelier. (Ty tvoje Big Date si dobře vybavuju. Líbily se mně natolik, že jsem si je chtěl pořídit taky. Nabídku z Německa na nové "ležáky", i když s černým ciferníkem, jsem bohužel prováhal. Když se časem objevila možnost zakoupit variaci s měsíční fází, nebylo o čem přemýšlet. Hodinky ale už nosím jen svátečně. Myslím tím jakékoliv hodinky...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 před 11 hodinami, walter10 napsal: Víťo, mám je už několik let. A samozřejmě se nepleteš, jde o řadu Artelier. (Ty tvoje Big Date si dobře vybavuju. Líbily se mně natolik, že jsem si je chtěl pořídit taky. Nabídku z Německa na nové "ležáky", i když s černým ciferníkem, jsem bohužel prováhal. Když se časem objevila možnost zakoupit variaci s měsíční fází, nebylo o čem přemýšlet. Hodinky ale už nosím jen svátečně. Myslím tím jakékoliv hodinky...) Byla to dobrá volba, jsou to krásné nadčasové hodinky se spoustou komplikací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 MBéčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
splitas Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května jedna B&W OP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrano Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července V 10. 7. 2023 v 20:41, M-72 napsal: Aj čiernobiele sú úžasné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrano Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července V 7. 4. 2023 v 17:05, Piplík napsal: “Výbavička” skipera ️ Krásne hodinky! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července fakt ne ted bavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna byli jsme spolu u more, na nich to nezanechalo stopy, ale ja jsem tam zatost k nerozeznani od lokalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se