bohus76 Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Tak jsem hledal něco o hodinkách a konečně vím,že jsem snob Citace: Mechanické hodinky nejsou nic pro fanatiky přesnosti, zato snobové jiné hodinky vůbec neuznávají. Konkrétně je zajímají pouze mechanické hodinky drahých značek, tak asi od 50 000 Kč výše. V tomhle jsou čeští snobi ještě snobštější než američtí. Pro amerického snoba začínají hodinky na 1 000 USD. Aby bylo jasno, mechanické hodinky rozhodně nejsou úplně levné. Mám na mysli kvalitní hodinky. Srdcem dobrých hodinek je kvalitní strojek. Ty v současné době vyrábí pouze Evropa, Asie si může o kvalitě nechat pouze zdát. Zdroj: http://saturnin.nazory.cz/Hodinky.htmlMimochodem autor zmiňuje i chronomag zde : O této problematice a mnoha jiném, co se hodinek týká, se můžete poučit například na www.chronomag.cz . Podstatně kvalitnější informace ale nabízejí zahraniční weby.
Jay Doll Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 ty vole, zase někdo kdo nás nepochopil Nevím jak autor, ale já tady žádnýho snoba nepotkal, jenom lidi, co sdílí nějakou vášeň
NIGHTinGALE Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 To je hezký článek, jdu si koupit nějaké Poljoty, což je kvalita prověřená vesmírem "Králi dobrých hodinkových strojků jsou již dlouhou dobu Švýcaři a Rusové. Českým mozkům vymytým našimi sdělovacími prostředky může tvrzení o kvalitě ruských hodinek či strojků znít absurdně, ale jedná se o neoddiskutovatelnou skutečnost. V případě značky Poljot se jedná dokonce o kvalitu prověřenou vesmírem a to je setsakra náročná zkouška. Podobně důkladně prověřené jsou rovněž švýcarské Omegy. Mimochodem, hodinky Poljot přitom koupíte za zlomek ceny Omeg, pokud je u nás seženete."
jacob Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 No a druhý článek se jmenuje... HOLENÍ .
bohus76 Odesláno 1. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2012 No jo,echt kvalita ten článek,jedna perla vedle druhé
funf5 Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Kdo to je? Kdo za ním stojí? Temná strana
Tittus Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Článek o digitální fotografii je taky bezva:"Vůbec mne netrápí absence formátu RAW. Nemíním totiž trávit hodiny počítačovými úpravami fotek. Mimochodem i profesionálové z časových důvodů ne vždy používají tento formát." Ale jo, když se kouknu na ty jeho fotoukázky, tak pro něj fakt nemá RAW smysl... Spíš mě vždycky překvapí, že mají lidi potřebu světu sdělovat něco, čemu pořádně nerozumí.
bandicoot Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 (upraveno) Takže co jsem si z toho odnesl:- Japonsko není v Asii- mechano mi kecal a ruský strojky jsou stejně dobrý jako švýcarský- jsem násobně snobštější než americký snob- kvarcky mají srovnatelnou přesnost s digitálkama Tomu říkám podstatně kvalitnější informace, než co jsem tu za ty roky pochytil. Upraveno 2. května 2012 uživatelem bandicoot
Návštěvník Tada Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Takže co jsem si z toho odnesl: - Japonsko není v Asii - mechano mi kecal a ruský strojky jsou stejně dobrý jako švýcarský - jsem násobně snobštější než americký snob - kvarcky mají srovnatelnou přesnost s digitálkama Tomu říkám podstatně kvalitnější informace, než co jsem tu za ty roky pochytil. Ruský poljoty jsou dokonce tak dobrý, že je u nás skoro neseženeš a musíš je kupovat jedině v cizině
jacob Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Tomu říkám podstatně kvalitnější informace, než co jsem tu za ty roky pochytil. Já bych navrhoval vyslat nějakého Chronomag Ambassadora, aby toho prozatím neznámeho autora pozval na Chronomag mezi nás. Máme se všichni co učit .
Jay Doll Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Funkce ambassadora zde pokud vím obsazena není, nicméně tě jím mohu tak mezi námi jmenovat a pozvi jej sám
jacob Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Funkce ambassadora zde pokud vím obsazena není, nicméně tě jím mohu tak mezi námi jmenovat a pozvi jej sám A pak dostanu BAN na pěkně dlooouho . Takže věřím, že Franta to zvládne.
Frantik Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 A pak dostanu BAN na pěkně dlooouho . Takže věřím, že Franta to zvládne. Já mu to vysvětlim
bandicoot Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 To každopádně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locque Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Frantík už se posunul dál. Nechal si narůst větší háro a vysvětlovat chodí s kamarádama... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locque Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Tady mu neméně zarostlej Jakubisko ukazuje na noťasu, co kdo kde napsal pěknýho o Festinách... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se