Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 140
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 27. 10. 2014 v 12:48, Marcus napsal:

O to se s vámi musím podělit, protože si myslím, že tak krásné pravé poledne se hned tak nevidí.

attachicon.gifJUNME_0036.jpg

hmm, dneska by to šlo, užívej je:)

Odesláno
  V 27. 10. 2014 v 12:48, Marcus napsal:

O to se s vámi musím podělit, protože si myslím, že tak krásné pravé poledne se hned tak nevidí.

attachicon.gifJUNME_0036.jpg

Potkal jsem náhodou 68 minut před polednem Marcuse na ulici. Jsou to pěkné leštěnky, naživo lepší jak na fotkách.

Odesláno

Tak Marcus tahle fotka je bozi.

Odesláno

Díky všem.

Jak píše Mazzi, je to focené po našem letmém setkání, ale ne 68 minut, ale asi jenom 8 minut, protože jsem si ještě neposunul čas. Jsou v záběhu, tak jsem si říkal, že je zatím nebudu od prvního nastavení nijak seřizovat, jenom je natahuju.

Naštelované a ani nijak naaranžované to není, protože tento kalibr nemá hacking, takže by to snad ani nešlo. Podařilo se mi to zmáčknout a foťák rychle zareagoval. Přiznám se, že už jsem to několikrát zkoušel, ale nepodařilo se mi to. A pak na ulici, mezi lidma to tam najednou bylo.

Odesláno
  V 23. 10. 2014 v 13:21, Marcus napsal:

Díky chlapi.

Zatím si je užívám v tichosti a tajnosti, doma jsem se ještě nepřiznal. Plán ?A? je, že to jsou přece ty staré hodinky po dědovi. Já vím, lhát se nemá, ale už začínám rozumět svým kámošům, co manželce o novém kole za 60 tisíc řekli, že ho koupili výhodně na blešáku za 6. :giljotiini:

Plan C je prodat mi open heart a drahe rici,ze to tak nejak menis:)

Odesláno
  V 29. 10. 2014 v 20:51, Arthur N. napsal:

Plan C je prodat mi open heart a drahe rici,ze to tak nejak menis:)

Plán C se mi moc nezamlouvá (alespoň zatím ne). Na open heart je příjemná podívaná.

Ale ještě hezčí podívaná na tohle:

post-32939-0-25203800-1414673070_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ač nerad, musel je tento víkend nechat doma, protože jsem dospěl závěru, že by jim náročnější podmínky, které mě čekaly, nejspíš moc neprospěly.

Alespoň jsem toto odloučení využil pro kontrolu rezervy nátahu. Bez několika málo minut je to rovných 45 hodin, což je o 3 hodiny víc, než uvádí výrobce, takže jsme spokojený.

Přesnost zatím nebudu vyhodnocovat, mírně se předbíhají, ale postupně se to zlepšuje. Uvidíme, jak na tom budou po záběhu, ale už teď je to naprosto uspokojivá přesnost. Navíc mám dojem, že bych jim z tohoto hlediska ledasco odpustil, protože ta radost z nich je pořád veliká. Ale nebude to zapotřebí.  

:smile_anim:     

Odesláno

odloučení vztahu prospívá:)

Nomos kalibr Alpha vychází z toho Tvého a rezerva se pohybovala v podobných hodnotách,

teď mám pocit, že by potřebovaly jít na větší generálku pro klid mé duše

(buď Nomos fabrika nebo nějakej šikovnej na chronomagu - mechan? ateliér knespl a Maj.?) 

Odesláno

Ano, o tom vím, že ?naše? kalibry jsou v příbuzenském vztahu.

Proto by mě celkem zajímalo, po jak dlouhé době tu generálku plánuješ?

Jestli tomu dobře rozumím, tak je vše v nejlepším pořádku a jednalo by se jen o preventivní prohlídku.

Odesláno

přesně tak, takový dobrý pocit, když jsou to ty definitivní :)

nějak jsem usoudil z tohoto fóra, že kompletní rozebrání a seřízení po 5letech  (moje jsou z roku 2010)

Odesláno

Na stránkách Junghans jsem našel:

We cannot indicate the frequency of such work, since it depends entirely on the model, the climate and the owner?s individual care of the watch. We therefore recommend maintenance or revision every 4 to 6 years, with a comprehensive examination of the function, depending on the conditions in which it is used.

Pokud jsou hodinky v pořádku a nenastala nějaká změna v přesnosti, taky si myslím, že vzhledem k tomu, že tento strojek nemá žádné komplikace, by mohlo stačit i těch 6 let. Ale pokud ti jde o vlastní klid, zkus poslat dotaz někomu z místních mistrů hodinářů. Buď těm, co jsi napsal anebo členovi ?valjoux?.

Odesláno

Díky.

Chystám se na oficiální představení v chlubícím vlákně, ale zatím nebyl čas nadělat nějaké fotky pro tento účel. Blíží se první měsíční výročí, snad to stihnu.

A dnes přišel katalog, tak už se těším, až si ho pořádně prolistuju a něco si přečtu.

post-32939-0-95019000-1415613405_thumb.jpg

Odesláno

su krasne, blahozelam...a  uz dlho rozmyslam, ze si ich kupim tiez....s nejakym modrym remenom by mohli vyzerat pekne aj na zenskej ruke, co myslite? :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...