flagolo Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Seiko a malá "lovkyně perel" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Seiko a malá "lovkyně perel" Výborná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Koukám, že potápky od Casio tu nefrčí, je třeba to napravit Nevypadají věru zle...model? Jsou to Casio Oceanus OCW 650TDE 2AVER světové časy, radiově řízené, 24 hodinový ciferník, počet alarmů 1x, ukazatel data datumovka, max. doba chodu max. 24 hodin, stopky s přesností 1/20 vteřiny, luminiscence ručičky a indexy, luneta jednosměrně otočná, vodotěsnost 200, typ strojku Quartz - solární napájení, sklo safírové, barva řemínku/tahu stříbrná, řemínek titan, barva ciferníku modrá, tvar pouzdra kulaté, pouzdro titan, styl módní, styl klasické, typ analogovéHodinky mají indikátor úrovně baterie.Rozměry: 43x47x12 WR 200m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 (upraveno) Koukám, že potápky od Casio tu nefrčí, je třeba to napravit Nevypadají věru zle...model? Myslím, že hejdik měl na mysli Liqidovo Casia Upraveno 22. srpna 2012 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Nevypadají věru zle...model? Casio MDV102-1AV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Myslím, že hejdik měl na mysli Liqidovo Casia Jo,ted na to koukám,unikla mi ta souvislost odkazu.Tak pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 23. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Jo,ted na to koukám,unikla mi ta souvislost odkazu.Tak pardon Nevadí i tyhle vypadají pějně,dík za popis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 pohodovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Armida A1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kaktusss Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 5cm pod vodou, to je teda riaden živel. Ja sa potápam 30m s obyčajnými sračkami od casio... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Nesmieme zabudnúť, že niekedy pol metra pod hladinou, je pre hodinky horšie ako 20 metrov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 5cm pod vodou, to je teda riaden živel. Ja sa potápam 30m s obyčajnými sračkami od casio...ne každej má foťák pod vodu .ale pokud jej ty vlastníš-tak ty sračky nafoť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Přidávám fotky mých nových miláčků. Sezóna letošních dovolených pomalu končí, tak doufám, že tím zároveň trochu oživím tohle téma.Mimochodem, tyhle Maka, mi po 14 dnech od koupě dělají odchylku méně než 1s za den. Nevím jestli je to normální, ale u hodinek pod 3k mě to příjemně překvapilo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Předpokládám že umíš zadržet dech,pěkné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Hezky pěkně! jak hluboko v živlu, hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Nádherné fotky. Nejvíce se mi líbí třetí a předposlední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 pěkné fotky ... v dnešním podzimním počasí tím tuplem potěší ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Hezky pěkně! jak hluboko v živlu, hm? abych se přiznal, tak jen zhruba metr... Já i hodinky zvládneme o dost víc, jen je problém, že ve větší hloubce už není tak hezké světlo a hlavně se dost těžko drží foťák na jednom místě, aby to vyfotil na makro a ostře. Navíc mám jen obyčejný kompakt v universálním podvodním pouzdru (které stojí pár set korun), jehož display není pod vodou moc čitelný, takže jsou to fotky spíš "od boku". Jinak pochvalné reakce mě hodně těší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Príjemné fotky, z ktorých je vidieť aj snaha o kompozíciu, napriek neľahkým podmienkam a nie zrovna fotogenickému okoliu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Za mna tiez palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se