Přejít na obsah

Skrytá identita

227 hlasů

1. 1. Máte druhou identitu?

• ano
      7
    • ne
      220

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 9. 5. 2012 v 15:50, 'J. V. Pleva' napsal:

salamio byl první.

neni salamio povodne postavicka z nejakeho romanu ci divadelnej hry, ktora vlastne neexistovala ale ista postava z nejakej poviedky od Leacocka jej existenciu vehemente obhajovala ?
  • Odpovědi 238
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno (upraveno)

Ano - Literární poklesky: Příspěvek ke studiu Shakespeara. V originále to byl Saloonio

Edit: všimli si toho už tehdy :-)

Upraveno uživatelem J. V. Pleva
Odesláno

Sakra, jak se tak na to dívám, chce to mít trojku v žíle k alespoň částečnému pochopení.

Makám na tom :-)

Odesláno
  V 9. 5. 2012 v 16:00, 'J. V. Pleva' napsal:

Ano - Literární poklesky: Příspěvek ke studiu Shakespeara. V originále to byl Saloonio

Echm, jedna z mých oblíbených knížek. Přemýšlím, komu bych jako alter ego doporučil postavičku pana Wlezleye. Á, už to mám.

Odesláno

Mám taky jeden nick, i když jsem po Kamilovi chtěl přejmenovat, jak byla ta móda odstartovaná Afričanem....holt jsem si vybral první debilní jméno co mě napadlo, protože jsem netušil, že mě chronomag chytne. Zakládat další identitu nebudu, jsem s tím smířen a ponesu své břímě dál :D

Zveřejnit skryté identity ano či ne? Za mě ano, ale už je to asi jedno, Pepek Vyskoč dostal tvář...:D mít několik mailů je sakra něco jiného, než duplicitní nick založený k napadání a co já vim k čemu ještě. Zaznělo tady, že to je možná tím, že vážený člen se bojí koupit low-end hodinky, jestli to tak je, je to vážně kravina...Když jsem tady v minulosti, ještě jen bez registrace pročítal, přišlo mi naopak jako dobrá reklama tomu daném low-end modelu, že o něj má zájem zkušený chronomagor.

Odesláno

Kdyby radši někdo permanentně eliminoval toho poblblýho slováka, vracejícího se stále dokola pod různými nicky. Asi všichni ví koho myslím. Nejlépe kdyby i smazal všechny příspěvky, nejen zabanoval.

Odesláno
  V 9. 5. 2012 v 16:27, 'Horhe' napsal:

Kdyby radši někdo permanentně eliminoval toho poblblýho slováka, vracejícího se stále dokola pod různými nicky. Asi všichni ví koho myslím. Nejlépe kdyby i smazal všechny příspěvky, nejen zabanoval.

Don Corleone se obrací v hrobě :sad01_anim:. Spolu s ním i M. Puzo a M. Brando.
Odesláno
  V 9. 5. 2012 v 15:40, 'kamilb' napsal:

Začínám mít obavu co se stane,když to napíšeš potřetí.

Obavu mít nemusíš. Jinak tím komentářem něco sleduješ?

Odesláno

Sakra, jak se tak na to dívám, chce to mít trojku v žíle k alespoň částečnému pochopení.

Ten, kdo to tu zazil chape, dik za pripomenuti historie :)
Odesláno
  V 9. 5. 2012 v 7:55, 'montemar' napsal:

... mezi námi, ruku na srdce, kdo používá jen jeden emailovej účet... 

Ale na tom prece neni nic spatneho. Ja mam treba tri a ve vsech se sklonuje v nejake forme moje jmeno: jeden prastary freemailovy, ktery pouzivam jen pasivne a mam ho jako zalozni, dalsi z dob pusobeni na univerzite, ktery pouzivam i pro soukromou korespondenci a posledni firemni pro pracovni kontakty. Zadna kouzla, zadne cary.
Odesláno
  V 9. 5. 2012 v 12:20, '12345' napsal:

Mýlíš se! Já totiž nejsem tvůj strýc. Jsem tvůj syn.

Cože? Že můj tata není můj tata? A co jsi říkal o mojí mamě? Nic? Moje mama Ti nestojí ani za slovo!

Jinak díky za oživení příspěvků salamia pro nás novější členy - chronomagor v bombai a improvizovaný fotostan nemají chybu! Posted Image

Odesláno

Dostává se to tu do tragikomické roviny, vždyť úvodní příspěvky měly zcela jinou podstatu, kolik má kdo emailových adres není účelem této diskuze a ani to, zda-li někdo zapomněl heslo ke svému účtu ...

Pro někoho možná sranda, pro někoho spíše tragikomedie ...

Zajímavé zjištění, že se k tomu někteří z nás neumí postavit čelem a alespoň částečně si tak napravit reputaci, je vidět, že chápání Chronomagu mají někteří jedinci poněkud pokřivené ...

Alespoň teď tedy my ostatní víme, jak to je ...

A až si tu zase za půl roku budeme rozvíjet diskuze na téma, proč je z Chronomagu už úplně něco jiného, než bývalo zpočátku, že už se nemůžeme spolehnout ani na vyznávání základních společných hodnot, vzpomeňme si, že právě takovéto věci k tomu přispěly významnou měrou ...

Jestliže se opakovaně dokážeme dohodnout na pomoci lidem, kteří to skutečně potřebují a mají o dost méně než my a pak jsou tu frajeři, kteří nám to tu kazí a vodí ostatní za nos, je mi z toho na zvracení ...

Promiňte, ale musel jsem to napsat ...

Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno (upraveno)
  V 12. 5. 2012 v 7:59, 'rorda' napsal:

...chápání Chronomagu mají někteří jedinci poněkud pokřivené ...

Ale skvělé je, že většina má to chápání Chronomagu správné a nepokřivené, ne? Upraveno uživatelem J. V. Pleva

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...