vanderB. Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Kde je členka Laika? nebo to byl jen seagull member??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 Tady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 kde v CR/Rakousku koupit neco, co neni od pseudo/mega firem jako armani, dior .... a puma?Nejaka lokalni obdoba tohoto http://www.lessenteurs.com V Praze jsou asi tři parfumerky kolem Pařížské, ty asi znáš. Ve Vídni je nejznámější Le Chic Le Parfum a ten teď (znovu) otevřel butik v Blavě. A jinak v Blavě je senzační www.parfemy-exclusive.sk, nabízí hlavně Micaleff, fr parfémy založené na arabských principech, to je vyloženě parfémový Breitling, a mají MDCI, Frapina..atd. A jsou hrozně příjemní lidi. Můžeš si tam nechat udělat i masku a masáž ksichtíčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 (upraveno) Co oživit vlákno. Třeba tím co mám dnes na sobě? - myšleno vůně já dnes Dior Homme Cologne Upraveno 20. října 2013 uživatelem Adam G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Já mám nový objev. Vydrží až 12 hodin a ještě ušetřím. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Ja som sa dnes komplet umyl, aj vlasy. Parfem nebol Tym padom potrebny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Zdravím! Můj úplně první příspěvek na tomto fóru a ani není k hodinkám (v těch se teprve zaučuju) Tak aspoň oživím toto vlákno. Já používám platinového sobce. Klasická vůně s parádní výdrží! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 No já jsem navštívil asi před půl rokem parfumerku madeleine ( na dlouhé třídě, kousek od pařížské) Mimochodem doporučuji a od té doby mě to začalo zajímat a používám penhaligons, the different company annick goutal a floris. A veškeré bossy, clainy a veškere modní značky teď používám jako osvěžovač vzduchu ( což taky jsou). Něco jako rozdíl mezi švyc. hodinkami a hodinkami těchto značek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Ja som sa dnes komplet umyl, aj vlasy. Parfem nebol Tym padom potrebny. Já mám nový objev. Vydrží až 12 hodin a ještě ušetřím. popletli jste si vlákno. Vaše příspěvky patří do Humoru.btw. když to nechápu nebo mě to nezajímá tak se k daným věcem nevyjadřuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Jo popletli si uplne forum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 popletli jste si vlákno. Vaše příspěvky patří do Humoru.btw. když to nechápu nebo mě to nezajímá tak se k daným věcem nevyjadřuju.Hehe, schválně jsem si vyjel příspěvky, který jsi tady Adame nasázel. Oceňuju, že se vyjadřuješ vesměs k věcem, který tě zajímaj a kterym rozumíš.. akorát škoda, že k nim zrovna na fóru o hodinkách moc nepatřej hodinky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Hehe, schválně jsem si vyjel příspěvky, který jsi tady Adame nasázel. Oceňuju, že se vyjadřuješ vesměs k věcem, který tě zajímaj a kterym rozumíš.. akorát škoda, že k nim zrovna na fóru o hodinkách moc nepatřej hodinky:) Záleží na tom jak se na to díváš - patří i nepatří. Co vím, tak mimohodinkové témata jsem založil tři a to vlákno pro "padesátníky", pak vlákno o elektronice "Bang and Olufsen" a třetí a to se týkalo nábytku. Vzhledem k tomu že všechny jsem umístil do "Ostatní diskuze a zábava" nemyslím, tak nemyslím, že je na nich něco špatného. Bohužel a možná i trochu bohudík, mám určité styly života spjaté s dalšími "požadavky". Asi mi moc v tomhle nerozumíš, ale nedokážu si představit někoho kdo bude mít na ruce AP a bude se mýt zásadně jen v deštivé dny, bude bydlet v holobytě atd.... A do Parfému jsem začal přispívat jen proto, že mě téma baví a už tu bylo - tak proč ho neoživit!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Ale zas to tak nezer - trocha humoru nikoho nezabila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 (upraveno) Ale zas to tak nezer - trocha humoru nikoho nezabila. Nezabila, ale zasměju se něčemu co neznám, případně tomu co má nějakou dobrou pointu. Jenže tohle tu bylo už milionkrát... Upraveno 22. října 2013 uživatelem Adam G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Bohužel a možná i trochu bohudík, mám určité styly života spjaté s dalšími "požadavky". Asi mi moc v tomhle nerozumíš, ale nedokážu si představit někoho kdo bude mít na ruce AP a bude se mýt zásadně jen v deštivé dny, bude bydlet v holobytě atd.... Určité styly života!!! . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Ano, představ si, že životních stylů je víc a v té větě jsem neměl na mysli jen jeden. Ale je zbytečné Ti to vysvětlovat, kdo chce smysl si v tom najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Ano, představ si, že životních stylů je víc a v té větě jsem neměl na mysli jen jeden. Ale je zbytečné Ti to vysvětlovat, kdo chce smysl si v tom najde.Díky, studnice moudrosti. Mě to přišlo jenom trošku směšné. Teda, dost směšné. Ale to si asi nedokážeš představit. Myslím, že to je úplně mimo Tvé oblíbené styly života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Chtěl jsem se zeptat - u nás v maloměstě je taková malá parfumérka. Ceny asi +60% oproti internetu. Chtěl jsem se zeptat ( asi je to blbost) - je možný, že by tam měli ty parfémy nějaký lepší ? Nebo to na parfemy.cz nebo parfums.cz je úplně to stejný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 (upraveno) kamenná prodejna znamená vyšší náklady oproti eshopu proto ten rozdíl,nic jiné bych v tom nehledaltak jako v jiné spoustě zboží Upraveno 31. října 2013 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Chtěl jsem se zeptat - u nás v maloměstě je taková malá parfumérka. Ceny asi +60% oproti internetu. Chtěl jsem se zeptat ( asi je to blbost) - je možný, že by tam měli ty parfémy nějaký lepší ? Nebo to na parfemy.cz nebo parfums.cz je úplně to stejný ?Rozdíl bude taky 100% v sortimentu, na netu bude víc značek...a taky budeš mít možnost si na netu vybrat z různých verzí...objemu či EdT nebo EdP atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se