tano Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 (upraveno) Mazzi: To prave vim, je to zamerne:), uplne tam citim to stredomori, dlouho jsem neco takoveho hledal. Diky za tip, pujdu to ocuchat. Jinak jsem zkousel tohoto Bosse, neni spatny, ale nejak jsem se v tom nenasel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. listopadu 2015 uživatelem tano
lukassko2 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Keby som si mal vybrať len jeden jediný parfém ( utópia ako mať len jedny hodinky;)) ktorý by som nosil celý rok bol by to tento. Pre mňa topka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 (upraveno) tak já pro ženu asi zkusím toto: http://www.parfum.cz/versace-bright-crystal-absolu-parfemova-voda-s-rozprasovacem.html nebo toto http://www.parfum.cz/bvlgari-omnia-crystalline-l-eau-de-parfum-parfemova-voda-s-rozprasovacem.html má nějaká vaše žena s tím zkušenost? Upraveno 26. listopadu 2015 uživatelem Gustaf
lukassko2 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 tak já pro ženu asi zkusím toto: http://www.parfum.cz/versace-bright-crystal-absolu-parfemova-voda-s-rozprasovacem.html nebo toto http://www.parfum.cz/bvlgari-omnia-crystalline-l-eau-de-parfum-parfemova-voda-s-rozprasovacem.html má nějaká vaše žena s tím zkušenost? Bvlgari omnia je super, ale ja osobne by som volil Edt, miesto EDP....toaletka voni krajšie , a aj ked je to asi nepochopiteľné, mám pocit že oproti EDP dlhšie vydrží. Asi to bude zložením
Gustaf Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 díky za reakci...taky je pro mně favorit, tak asi vezmu tu...ale risknu ten edp ;-)
tenge Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Bvlgari omnia je super, ale ja osobne by som volil Edt, miesto EDP....toaletka voni krajšie , a aj ked je to asi nepochopiteľné, mám pocit že oproti EDP dlhšie vydrží. Asi to bude zloženímDoma jsme měli ten druhý a myslím ze to šlo, časem ji však začal vadit..je výrazný
Lunochod Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Burberry London for men. Lehký, příjemný, babám se líbí a je to vhodný i denní nošení. Serge Lutens Serge Noir - těžký, dřevitý, hodně výrazný. Super ale rozhodně ne na denní nošení.
Sphinxx Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Hele a jak to pisete s tema fejkama, jak to takhle laik vlastne pozna? Nejak uplne jinak to asi nepachne, ne? Ja vzdycky zatim nakupoval v nejakejch tech Sephorach, ale vzdycky si taky rikam, ze jsem asi vul.. Já taky . Ale máš jistotu. Jinak já už poznám jisté parfemy po čichu (Chanel, Dior, Boss, Armani) a když se mi nezdá, tak to reklamuju s tím, že je tam něco špatně. Už jsem to udělal dvakrát. Jednou vadu nezpozorovali, ale vyměnili mi kus za kus a podruhé uznali, že se to mohlo "zkazit", například teplem, světlem a podobně. A další věc, jak to poznat, je výdrž. Mám už svoje stálice, takže už odhadnu, jak dlouho vydrží. Je rozdíl 8 hodin a 2 hodiny.
Sphinxx Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Jinak Chanel a Dior bych nikde jinde než ve Fann či Sephora nekoupil.
tano Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Mazzi: Azzaro-pour-Homme-tak jsem to dnes vyzkousel, neni to spatne, ale neni to uplne ono, ale i tak diky za tip. Dnes jsem ale objevil toto, zna to nekdo? Podle mne hodne dobry;). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Jinak Chanel a Dior bych nikde jinde než ve Fann či Sephora nekoupil.Douglas, tam neni problem patři do portfolia Haniel gruppe z duisburg, která vlastní Metro a makro, pharma lloyd apodNa fann a sephoru kaká pejsek
Sphinxx Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Douglas má dost chabou síť ...
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 No mlada chtěla nějakou diorku, v douglas jsme ji ocuchali potom jsem ceknul cenu v müler a při cestě do ČR jsme zastavili na dutty free. Dutty byl nejdražší, o to větší sok, když jsme stále ještě nerozhodnuti dorazili do sephory v Plzni- ano tušíš správně ještě vyšší cena a vůně takového stylu, ze jsem se protivne padesatnice musel zeptat zda dior děla se stejným nazvem vice vůni.Sephora nikdy -na čáru to mam 40 km, Müller je po 65 a douglas po 90 km, Plzeň do 30...
nAscA Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 A co kdyz to zrovna v ty Sephore vonelo tak jak spravne ma? Jinak ja si ted zamiloval Hugo Bosse No. 6 a hlavne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 A co kdyz to zrovna v ty Sephore vonelo tak jak spravne ma? Jinak ja si ted zamiloval Hugo Bosse No. 6 a hlavneTo me nenapadlo Přeci jen ti Němci jsou hrozny lumpove:)
Sphinxx Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Jasně chápu, je to o zkušenostech. Já se Spehora nebo Fann nemám problém. Navíc mám už třtím rokem věrnostní kartu a mám tam slevy. Nechápu, že na Parfums nebo v podobných net obchodech je to skoro stejně drahé, to raději volím cestu jistoty a případně využít záruku pokud by něco nebylo v pořádku. Nedovedu si představit, že to řeším se někým po internetu.
sibirnaya Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Keby som si mal vybrať len jeden jediný parfém ( utópia ako mať len jedny hodinky;)) ktorý by som nosil celý rok bol by to tento. Pre mňa topkato sem si taky koupil a parada, jen me mrzi, ze je to je EdT a ne EdP.
nAscA Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Jasně chápu, je to o zkušenostech. Já se Spehora nebo Fann nemám problém. Navíc mám už třtím rokem věrnostní kartu a mám tam slevy. Nechápu, že na Parfums nebo v podobných net obchodech je to skoro stejně drahé, to raději volím cestu jistoty a případně využít záruku pokud by něco nebylo v pořádku. Nedovedu si představit, že to řeším se někým po internetu.Treba protoze pres eshop mas 14 denni zaruku, ze ti pri nespokojenosti vrati penize? Parfums je i net obchod, je nejaky rozdil mezi cenou v krame a cenou ne eshopu? Kdyz nebudes spokojen nemusis ani posilat postou, nedavno jsem vratil bundu, ze jsem ji donesl na prodejnu a oni se o vsechno postarail a dali mi penize. Zadny problem, mensi, nez kdybych to v tom krame koupil rovnou
Sphinxx Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Treba protoze pres eshop mas 14 denni zaruku, ze ti pri nespokojenosti vrati penize? Parfums je i net obchod, je nejaky rozdil mezi cenou v krame a cenou ne eshopu? Kdyz nebudes spokojen nemusis ani posilat postou, nedavno jsem vratil bundu, ze jsem ji donesl na prodejnu a oni se o vsechno postarail a dali mi penize. Zadny problem, mensi, nez kdybych to v tom krame koupil rovnou Tak já myslím, že mezi bundou a parfémem je docela rozdíl. Kupuji Chanel za XY a nechce se mi riskovat, že na e-shopu bude nějaká fejkovina (nevím, nesoudím, ale riskovat nechci). Teď tu někdo nabízel na MAGu Chanel Allure Sport, který mám rád a za hodinu to stáhnul, že je to fejk . Obal stejný jako u originálu. Takže raději jdu, vyzkouším na ruku a koupím. Co jsem chtěl původně napsat? Jo, že když vezmu bundu, vyzkouším ji a pošlu zpět, ale jak to funguje u parfému, navíc drahého, který už otevřu a odstříknu? Pochybuji, že budou ochotně vracet peníze, ale třeba se pletu. Jinak rozdíl mezi cenou v prodejně (Sephora) a eshop, je opravdu pár stovek. Není to, jako u jiných značek, prostě v tomto ohledu si Chanel i Dior drží cenu. Stejně jako dámský Atelier Cologne.
nAscA Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) Takze veris, ze v kramu treba Parfums maji originaly a na eshopu fejky? Ja myslim, ze na obou prodavaji to same, bud fejky nebo originaly. Kazdopadne kupuji jen od proverenych prodejcu a jeste jsem se nastesti nespalil. Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem nAscA
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se