Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

prosím o radu, rád bych ženě koupil parfém k vánocům. Doteď používala Acqua di gio http://www.parfums.cz/armani/acqua-di-gioia-parfemovana-voda-pro-zeny/ nemáte zkušenosti s něčím podobným? Třeba od manželek, přítelkyň, milenek? Tenhle určitě dostane od své sestry, tak ať nemáme stejnej... :lol2:  díky

Skúsil by som Burberry Touch EDP... pekná nekonfliktná za dobrú cenu... https://www.parfemy-elnino.cz/burberry-touch

Odesláno

Chlapi,

mate overene tipy v ktorych parfumeriach na SVK prip CR (tje dost takych co posielaju aj SVK) nakupovat?

Nedavno som tu skoro kupil parfem z parfums.sk co bol fake - pri tych objemoch co predavaju ma to celkom neprijemne prekvapilo.

Da sa aj dohladat ze parfums.sk predavaju aj fake...

Dik za tip.

Odesláno

Zacinaju mi tie parfemove eshop fejky vrtat v hlave. Napr taky hugoboss cotton and verbena. Na parfums.sk stoji krabickove balenie 92 ? a tester 99?. Nemal by tester logicky byt lacnejsi ? Referencna cena na rakuskom orig hb store ktory bohuzial neposiela na sk je 110&?. V nasich kamennych predajniach som to bohuzial nenasiel.

Odesláno

Ja mám s parfums.sk len dobré skúsenosti. Ročne objednávam cca 10 parfumov, kupujem tam už 5 rokov a nikdy mi neposlali fejk. Nechcem si ich nejak zastávať, ale to že parfums predávajú fejky mi príde jak antikampaň od "konkurencie". Moj názor

Odesláno

Ja ted pouzivam toto a muzu rict, ze spokojenost velika.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Hele a jak to pisete s tema fejkama, jak to takhle laik vlastne pozna? Nejak uplne jinak to asi nepachne, ne? Ja vzdycky zatim nakupoval v nejakejch tech Sephorach, ale vzdycky si taky rikam, ze jsem asi vul..

Odesláno

Väčšinou iný,nekvalitný vrchnák, odlišný rozprašovač, iná farba tekutiny parfumu, vôňa vydrží oveľa kratšiu dobu, iná krabica...tých markantov je veľa, tak ako pri hodinkách

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...