tano Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Takze veris, ze v kramu treba Parfums maji originaly a na eshopu fejky? Ja myslim, ze na obou prodavaji to same, bud fejky nebo originaly. Kazdopadne kupuji jen od proverenych prodejcu a jeste jsem se nastesti nespalil.Muj nazor, kupuji uz leta na netu a zadnej fikus a ty co kupuji, tak mam v nose:).Do Fanu a podobnych chodim jen na kukacku, nejsem blazen jim tam davat ty dardy.
Gustaf Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 hele, chlapi...a jak to děláte u nových vůní, který neznáte? Koupíte to a víte kulový, jestli je to fake nebo ne....a jestli to očucháš ve více prodejnách, tak která vůně je ta pravá???
tano Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) hele, chlapi...a jak to děláte u nových vůní, který neznáte? Koupíte to a víte kulový, jestli je to fake nebo ne....a jestli to očucháš ve více prodejnách, tak která vůně je ta pravá??? Tak ve vice prodejnach:) a vzdy to sedelo. Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem tano
nAscA Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 ja to moc nezkoumam.. vetsinou co se mi libi napoprve, tak jdu ocichat jeste jednou a pak koupim. Vetsinou na letistich, ale ted moc nelitam. Ale priznavam, ze kupuji podle ceny, takze kdyz je akce v kamennem, tak ho klidne koupim i tam.
Gustaf Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) cože? reakce na tana Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem Gustaf
tano Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) cože? reakce na tanaTed nechapu, muzes to nejak rozepisat?Proste vlezu do kamenne prodejny: Sephora a Fann, tak to ocucham, vemu si na papirku nastrikano domu, abych vedel, jak se ta vune postupne meni. Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem tano
Gustaf Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Ted nechapu, muzes to nejak rozepisat?já nechápu to: tak ve více prodejnách....
tano Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 já nechápu to: tak ve více prodejnách....Viz zhora pisano.
Gustaf Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Ted nechapu, muzes to nejak rozepisat?Proste vlezu do kamenne prodejny: Sephora a Fann, tak to ocucham, vemu si na papirku nastrikano domu, abych vedel, jak se ta vune postupne meni. to jo,ale fake tím nepoznas.. ne?
tano Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) to jo,ale fake tím nepoznas.. ne?Myslis, ze v techto prodejnach maji fiky?Jinak jsou naproti sobe, tak mam prime porovnani.Pokud ale tam maji fiky, tak jsem v loji:)). Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem tano
Gustaf Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 já nevím...já to nepoznám. koupím a je to...já to nějak nestudu. Jen mě to zajímalo...
tano Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) já nevím...já to nepoznám. koupím a je to...já to nějak nestudu. Jen mě to zajímalo... Vlastne ja vychazim z toho, ze tam jsou origose:), jinak jsem taky pouhy konzument:). Nejak bych se toho nebal. Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem tano
Gustaf Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 tak v to člověk doufá v každým normálním shopu, e-shopu...ale viz zkušenosti víše...Já bych nepoznal v tomto nepoznal nic. Hlavně, že to nesmrdí jak hovno....
tano Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 tak v to člověk doufá v každým normálním shopu, e-shopu...ale viz zkušenosti víše...Já bych nepoznal v tomto nepoznal nic. Hlavně, že to nesm.dí jak h...o....Mam to take tak:)).
Sphinxx Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Takze veris, ze v kramu treba Parfums maji originaly a na eshopu fejky? Ja myslim, ze na obou prodavaji to same, bud fejky nebo originaly. Kazdopadne kupuji jen od proverenych prodejcu a jeste jsem se nastesti nespalil. To jsem neřekl. Jednoduše řečeno, cenový rozdíl je tak minimální, že to koupím raději v obchodě a mám jistotu. Tím pádem eshop neřeším.
Sphinxx Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Gustaf: fake poznáš především na výdrži a lepší nos i na vůni, jako takové. Co se hodně fejkuje je Dior Fahrenheit, má XY kopií a přesto originál je opravdu jen jeden .
lukassko2 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 to sem si taky koupil a parada, jen me mrzi, ze je to je EdT a ne EdP.Mne to až tak nevadí, lebo vôňa na mne vydrží fakt dlho (čo sa mi často nestáva lebo mám suchšiu pokožku). Ráno streknem a večer je ešte v pohode cítiť - cca 12 hodín
nAscA Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Pouzivate nekdo tento YSL Intense? http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/L-Homme-Parfum-Intense-18841.html Jaka je spokojenost? Je to i na dlouhodobejsi pouzivani nebo ma clovek po mesici dost? Hodne mi voni a dlouho vydrzi, ale s nakupem trochu jeste vaham. A teste je dokonce drazsi nez baleni
lukassko2 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Pouzivate nekdo tento YSL Intense? http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/L-Homme-Parfum-Intense-18841.html Jaka je spokojenost? Je to i na dlouhodobejsi pouzivani nebo ma clovek po mesici dost? Hodne mi voni a dlouho vydrzi, ale s nakupem trochu jeste vaham. A teste je dokonce drazsi nez baleni Dneska som ho bol skúsiť v kamennom obchode. Je to ako mix YSL l´homme a Paco Rabanne 1 milion. Používal by som ho asi len na zimu, ale inak je super. Určite kupuj
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se